2016 Aralik tup bebek

Canım yaşla alakası yok bence yaa ben 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiyim 2 tane transfer edecekler tedbir amaçlı dedi biri duserse biri kalır tutunur inşallah dedi 2 si de tutunursa mis gibi ikiz annesi olursun inşallah dedi yani...
sanslisinz ozaman kizlar benim doktorum malesef hic orali bile olmadi

İlk denememde 30 yasindaydim 2 tane koydular 2.denememde 33 yasindaydim 2 tane koydular 3.denemem 34 yasindaayim gene 2 tane koyucaklar.ama prosedur icabi evraklarda 1 tane koyuluyomus gibi yazdi her 2 meskezde canim

Kizlar ben dun opudaydim kac yumurtam toplanmis bilmiyorm ama en son 25 30 diyodu dr. bal petegi gibi diyodu kanamam olmus icimden bir tampon cikardilar akillara zarar sanki organlarimi cikardilar hala salak gibiyim ve sirt agrim var karnim tas gibi niye benim boyle oldu bi bilen varmi boylede yazmak istemezdim kimseyi korkutmak istemem ama cok caresizim bide yarin transfer edecekler kafamda deli sorular carsamba topladilar cuma cok erken degilmi ve bnm arada kanamam oluo sirtim gogus kafesimin agrisindan nefes almakta zorlaniyorm bana bildiginiz ne varsa yazin kizlar normal mi gececek mi transfer olursa bebegim olurmu

Kizlar ben dun opudaydim kac yumurtam toplanmis bilmiyorm ama en son 25 30 diyodu dr. bal petegi gibi diyodu kanamam olmus icimden bir tampon cikardilar akillara zarar sanki organlarimi cikardilar hala salak gibiyim ve sirt agrim var karnim tas gibi niye benim boyle oldu bi bilen varmi boylede yazmak istemezdim kimseyi korkutmak istemem ama cok caresizim bide yarin transfer edecekler kafamda deli sorular carsamba topladilar cuma cok erken degilmi ve bnm arada kanamam oluo sirtim gogus kafesimin agrisindan nefes almakta zorlaniyorm bana bildiginiz ne varsa yazin kizlar normal mi gececek mi transfer olursa bebegim olurmu
Canım fazla yumurta toplandığı için olmuştur o ağrılar emvriyolog arayıp bilgi vermedi mi o kadar yumurtadan 2. gün transferi niye yapiolar 5. günü beklemiolar dondurulacak var mi acaba seni bilgilendirmefiler mi. hem bu kadar şikayetin varken belki de ohss olmuş olabilirsin doktirumla bi konuş istersen

Cnm ohs olmuşsun doktorunu arayıp söyle yarın sabah serum falan veriyorlar rahatlaman için ve ohs olunca dondurulmuş ile yapıyorlar .. cuma 2. Gün oluyor doktoruna sor bence yarın herşeyi .. benim ilk tedavimde 24 tane yumurtam olmuştu ama öyle rahatsız hiç olmadım 3. Gün embriyosu koydular kalanını dondurdular onları çözünce 5. Güne gelenleri verdiler ki genelde böyle olur zaten sadece sana niye 2. Gün veriyorlar erken geldi biraz bana

Amin canim insallah.bende dun transfer oldum bekliyorum.bu sefer belirti falan aramiyorum valla.
Gözün aydın cnm rabbim pozitifi görmeyi nasip eder inş :)
Ben haftaya adet olup iğnelere başlıycam öyle gözümde büyüdüki o iğneler yumurta toplama falan filan rabbim yardımcımız olsun hemen gelip geçsin istiyorum

Tüp bebek öncesi Rahime çizik atıyor vücut o yarayı iyileştirmek için çeşitli hormonlar salgılıyormuş o hormonlarda embriyonun tutunmasını sağlıyormuş
Adı secret miymiş bende yaptırdım onu simdivtransger oldum bekliom seninle daha önce de bu konuyu konuştuk sanırım hatırladım ben canlı olmuştum bunu. Sen transfer oldum mu peki

Adı secret miymiş bende yaptırdım onu simdivtransger oldum bekliom seninle daha önce de bu konuyu konuştuk sanırım hatırladım ben canlı olmuştum bunu. Sen transfer oldum mu peki
Yok cnm Doğum kontrol hapı kullanıyorum haftaya adet olup iğnelere başlıycam daha nerden baksan 3 haftam var trasnfere çok uzun zaman :KK43:

Tüp bebek öncesi Rahime çizik atıyor vücut o yarayı iyileştirmek için çeşitli hormonlar salgılıyormuş o hormonlarda embriyonun tutunmasını sağlıyormuş
Histeroskopi operasyonu geçirdim bende çizik attılar ama secret denildiğini bilmiyordum sendemi oldun benim rahim normal çıktı eşimden kaynaklı olmasına rağmen tutunma hiç olmadı inş 3. Denemede Rabbim can verir kan verir bana sımsıkı tutunurlar

Gözün aydın cnm rabbim pozitifi görmeyi nasip eder inş :)
Ben haftaya adet olup iğnelere başlıycam öyle gözümde büyüdüki o iğneler yumurta toplama falan filan rabbim yardımcımız olsun hemen gelip geçsin istiyorum
Amin canim insallah.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.igleri hic gozunde buyutme canim o gunler kontroldu kac yumurta olustu derken cabucak geciyo zaten.esas beklemek sikinti valla..

Canim 2. gun cok erken bi sure.okadar yumurtan varken ve senin bukadar sikayetin varken niye boyle apar topar transfer yapiyolarki.tutcagi varsada tutmaz doktorunla konus bunu sen bence

Canim 2. gun cok erken bi sure.okadar yumurtan varken ve senin bukadar sikayetin varken niye boyle apar topar transfer yapiyolarki.tutcagi varsada tutmaz doktorunla konus bunu sen bence
Canım sen ohss olmuşsun polikistik over san eğer iğne dozu az verilmeliydi çok tehlikeli Allah korusun dondurmaları gerekirdi bu kadar yan etkin varken

Kızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa
Canım şimdi bende bunu yazmak için girdim nete böyle löp fındık kadar şeffaf Laz'ım beyaz arasında jel gibi bendende geldi cumartesi benimde olum var
Opu öncesi 5 6 gün sürdu benim akıntılr hatta bende kormustum çünku ctlama akıntısıyla birebirdi ama degilmis. Benim 27 yumurtam toplandı o yüzden son gunler yürürken oturup kalkarken hatta son gece yatarken bile ağrım oldu. Kendinizi yormayın ve ani hareket etmeyin bu akıntılar cok normal.
Kizlarr minnoslarim bu gun eksilmemis 6 tanelerr :)
İyi gidiyolarmis cumartesi transfer olur dediler yarin arayip haber vericeklermis
1 tane 1.kalite
4 tane 2.kalite
1 tane 3.kalite
Hay maşaAllah benimde 4 tane dondurulabildi insallah senin içinde hersey guzel olur benim transferin senden sonra olacak heyecanla bekiyoruz

Hayırlı olsun Rabbim yavrularına can versin kan versin heycan yapma güzel şeyler düşün inş güzel hbrlerinide paylaşmak nasip olur
İnşallah işte bende artık heycanda yok umutta o yüzden sıkıntıdayım eşim soruyor heycan var mi yok diyorum kalktım temizlik yapıyorum dülğm yani.aslında kızımı babaanneside olsa başkasına emanet edip biyere gidince kötü oluyorum sanırım ben:KK43:

Buarada kızlar elimde fazla gonal f 450 ıu var cok cok uygun fiyata vericem bilginiz olsun.ihtiyavı olan varsa mesaj atmanız yeterli.

Opu öncesi 5 6 gün sürdu benim akıntılr hatta bende kormustum çünku ctlama akıntısıyla birebirdi ama degilmis. Benim 27 yumurtam toplandı o yüzden son gunler yürürken oturup kalkarken hatta son gece yatarken bile ağrım oldu. Kendinizi yormayın ve ani hareket etmeyin bu akıntılar cok normal.

Hay maşaAllah benimde 4 tane dondurulabildi insallah senin içinde hersey guzel olur benim transferin senden sonra olacak heyecanla bekiyoruz
Benimde 20 yumurtam toplandi canim dune kadar da 6 tane vardi bu gunku durumlarini bilmiyorum henuz. Amin anim hepimiz icin guzel olur insallah. Heycanla aramalarini bekliyorum

Merhaba kızlar benimde bugun transferim var.hiç heycan yok öyle ruh gibiyim.
Hayirli olsun canim guzel sonuclar alirsin insallah

X