2016 Aralik tup bebek

ohhhhhh....ben o konularda hiç sabırlıyı değilimdir cinnet geçirmek istemiyorum :KK70: hahaha resmen strese sokar o beni....birşey yapamayınca bende tepki biraz sert oluyo :KK70: illa yapılacak o.... o yüzden hiçç bulaşmıyorum....
Ben evdeyim o yüzden yapacak birşey yok ailemde uzakta komşu arkadaş yok yakınlarda kek börek yapamam :) çalışsam vakit geçerdi tv de zaten malum zombie modunda oluyorsun :kızgın: transferden sonra ablamda kalırım herhalde 1 hafta :) bana da hem bahane olur hamde güzel bakılırım orda :kahve:

Kizlar bana 1 2 gun dinlen sonra normal yasantina don yasak yok dediler:rolleyes:
Ben Biraz garanticiyim galiba hep bi acaba acaba diye düşüneceğime hiç bunlara girmeyeyim daha iyi dedim :) ay ben çok pimpirikli bi anne olucam galiba bekleyin beni sınıf öğretmenleri ben geliyorummmmm hahahaha:KK55: (esimde ogretmen)

Ben evdeyim o yüzden yapacak birşey yok ailemde uzakta komşu arkadaş yok yakınlarda kek börek yapamam :) çalışsam vakit geçerdi tv de zaten malum zombie modunda oluyorsun :kızgın: transferden sonra ablamda kalırım herhalde 1 hafta :) bana da hem bahane olur hamde güzel bakılırım orda :kahve:

ayy keşke bende evde olsaydım ama ben 3 gün dinlenip dönücem işe mecbur....evdeysen mantıklı öyle birşeyle vakit geçirmek.Bende artık kk ye takılırım vs iş güç derken geçer günler diye düşünüyorum :KK70:

ayy keşke bende evde olsaydım ama ben 3 gün dinlenip dönücem işe mecbur....evdeysen mantıklı öyle birşeyle vakit geçirmek.Bende artık kk ye takılırım vs iş güç derken geçer günler diye düşünüyorum :KK70:
Ever çalışınca tempo yoğun geçiyor işten gel eve yemek yap akşam ev süpür :)) olsun daha güzel evde olsan tek başına sürekli düşün düşün benim gibi çıldırırsın :işsiz:

Ben Biraz garanticiyim galiba hep bi acaba acaba diye düşüneceğime hiç bunlara girmeyeyim daha iyi dedim :) ay ben çok pimpirikli bi anne olucam galiba bekleyin beni sınıf öğretmenleri ben geliyorummmmm hahahaha:KK55: (esimde ogretmen)
Aslinda ennguzelini yapiyosundaa o yasak degili evde dort gozle bekleyenler var :))
:KK55:

Kızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa
Yok cnm catlamaz lh artışı olmaması için hormon alıyoruz zaten o akıntı yumurtalar büyüme atilimina geçince oluyor benim iki d enemem de de o dediğin akıntı hep olmuştu buyuyorlar cnm sevinmelisin

Transferi olan bekleyen arkadaşlar nasıl gidiyor. var mi belirti yaşayan sonuca az kalan ben daha 3. gunumdeyim

Kızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa

Canım şimdi bende bunu yazmak için girdim nete böyle löp fındık kadar şeffaf Laz'ım beyaz arasında jel gibi bendende geldi cumartesi benimde olum var
kızlar aynı telasa bundan 10 gun once bende kapılmıstım bir de bnm 2 yumurtam onden gidiyordu onların catlama riski var demıstı doktor dıkkat edeceksın demişti. halıyle yogun bır akıntı gorunce catlama akıntısına benzettım. bu akıntılar opuya dogru oldu bende normalmiş sıkmayın canınızı. doktor normal olbr ztn catladysa da yapacak bırsey yok opuya kdr dedı. bana ozellıkle risk var dedikten snra agır kaldırma cok yurume yorma kendını kendını ani hareketlerden kacının yumlara zarar gelmesın

Hiç el becerim yok atkıdan başka bişey bilmiyorum :KK43: bilsem. Neler yaparım :))) mandala en fazla 45 dk sonrası sıkıyor :/
Bende bilmiyorum :KK48:oyüzden kare kare örüp kesiyorum battaniye yaparım dedim amaç bişey yapmak değil kafa dağıtmak eşim benle dalga geçiyor halı yaparsın sen 12 günde diyor :KK69::KK69::KK69:

Masallah canimm hayirli olsun bende yarin haber alicam minnoslarimdan insallah benimkilerde iyi gidiyodur
Benden sonraki gun oldu demi cnm opu hic haber almadin mi
Bende bilmiyorum :KK48:oyüzden kare kare örüp kesiyorum battaniye yaparım dedim amaç bişey yapmak değil kafa dağıtmak eşim benle dalga geçiyor halı yaparsın sen 12 günde diyor :KK69::KK69::KK69:
Allaaam yorum yapmasalar da olmaz yanii. Hepsi mi ayni bunlarinn

X