- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
Gunler su gibi geciyo canim merak etme.nezaman igneleri vurcam nasil olcak derken bi bakmisin transfer olmussun.esas sikintili donem o sonuc beklemek.zaman gecmek bilmiyor.yok canim trasnfer gunu hastanede kalmiyosun.15 dklik bi islem bi saatte yatip dinlendiriyolar.sonra hopp eve..Gözün aydın inşallah kucağına aldıgın gunleri de görürsün :)
Transfer günü hastanede kalıyor musun
Ben daha adet günümü bekliyorum ki ilaçlara başlıyım sonra yumurtalarım gelsin ama hepinizin sayesinde bişeyler öğrendim :)
Ondandir canim benimde cok olmustu doktorum normal demistiNasılsınız kızlar benim çok kasik ağrım var estrofem kullanıyorum onda mı acaba?
Gün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.Ondandir canim benimde cok olmustu doktorum normal demisti
Ayy sorma ya ne bu eslerden cektigimiz:)) bizimde bugun 2 embriyo ilerlemiyo diye imha etcez dediler vay efendim bizim bebeisleri niye cope atcaklarmis.gelde adama acikla.butun gun kafami yediGün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.
Aynen ya benim eşim azosperm bizde mikroteseyle elde ettik spermleri onlar benim kıymetlilerim diyo nasıl atarlar falan demek bunlar hep aynı modelAyy sorma ya ne bu eslerden cektigimiz:)) bizimde bugun 2 embriyo ilerlemiyo diye imha etcez dediler vay efendim bizim bebeisleri niye cope atcaklarmis.gelde adama acikla.butun gun kafami yedi
Valla sorma canim model kafa ayni.olan bize oluyo valla:))Aynen ya benim eşim azosperm bizde mikroteseyle elde ettik spermleri onlar benim kıymetlilerim diyo nasıl atarlar falan demek bunlar hep aynı model
Tedavi surecince yasak koymadi mi dr. :) adamin belki umudu vardir. AaaaaGün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.
Cnm enfeksiyon olmasın diye yasaklıyorlarKızlar bu arada henuz adetim yeni bitti estrofeme devam ediyirum,transfere kadar iliski kesinlikle olmamalı mı yoksa tedbir amaçlı mı
Merhaba cnm o antibiyotikletden bende çok çektim mide bağırsak gitti eylülden beri topsrliyamiyotum bu sefer yumurta toplama sonrası antibiyotik iğne istedim tek doz onu yaptılar ağızdan almadım. yeni girdim bu gruba geç oldu ama yazmak istedimYa kızlar yumurta toplama sonrası bana monodox antibiyotik vermişti Selen Hnm ama bu ilac benim ztn mide hassasiyetim var korkunç bir mide agrisi bulantısı oldu bugun bende meğer ilacin yan etkisiymks bir cok kisi yazmis yarin merkezi arasam açan olur mu acaba ya değiştirsem ilaci iki günlük doz kaldı
Merhaba secret ne cnmMerhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş
hoşbuldukHoşgeldiniz kızlar :) Rabbim gönlünüze göre versin
Ne güzel erkenden genç anne olmuşsun zaten daha öncesinden 8 yaşında kızın var.. olur olur hiç sıkma canınıMerhaba canım drum yumurta çok dedi ama sayı vermedi benim ilk bebeğim kendiliğinden oldu şu anda 8 yaşında ikinci olmuyor 10 yıllık evliyim 30 yaşındayım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ayyy ben kahkaha attım gözümden yaş geldi resmenGün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.
Valla canim benim doktorum yasak falan demedi.iki gun oncesine kadar iliski serbest dedi.Kızlar bu arada henuz adetim yeni bitti estrofeme devam ediyirum,transfere kadar iliski kesinlikle olmamalı mı yoksa tedbir amaçlı mı
Amin canim insallah.bende dun transfer oldum bekliyorum.bu sefer belirti falan aramiyorum valla.Kızlar merhaba kasim ayi grububdaydim buraya geçtim benim pazartesi transferim oldu beklemedeyim var mi benimle aynı anda bekleyen. belirti falan arıyorum sulu bir akıntı fitille beraber başka da bişey yok. 8 hücreli 3. gün embriyosu benimkiler ilkinde de böyleydi tutmadı bu sefer bekleyen herkesin kucagi dolar inşallah