- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
kaç taneydi cnm ilk dondurulan sayısı çözülünce cok mu kayıp verdin? 2. kalıte dediğini fln dondurabilirler belki gebelik vaad ediyorsa. suan 2 embriyo transferimi olacakKizlar emriyologu aradimm 6 tane kalmis
2 1.kalite
1 2.kalite
3 3.kaliteymis
donduracak kadar kalmicak sanirim uzuldumm
Benim dr dondururken 2 .2 dondurdu sende öyle dondur kalite değil önemli olan benim 5. Gün aa kalite tutmadı ab hatta c kalitede tutan var dondurulan var üZülme Rabbim ol desin annelerine sımsıkı tutunsunKizlar emriyologu aradimm 6 tane kalmis
2 1.kalite
1 2.kalite
3 3.kaliteymis
donduracak kadar kalmicak sanirim uzuldumm
Canim benim 20 tane toplandi 12 tane isleme alindi 8 tane dollendi simdi 6 kalmis sadece iki tanesi kaliteliymis dondurulmusum falan yok ilk tedavim cnm. Sanirim 1 transfer edicek yas 31 iki koymazlarmis.kaç taneydi cnm ilk dondurulan sayısı çözülünce cok mu kayıp verdin? 2. kalıte dediğini fln dondurabilirler belki gebelik vaad ediyorsa. suan 2 embriyo transferimi olacak
Haklisin canim ama ne bileyim 3-4 olsaydi diyorum kaliteli ne bileyim dogru diyosun allah ol derse olacakBenim dr dondururken 2 .2 dondurdu sende öyle dondur kalite değil önemli olan benim 5. Gün aa kalite tutmadı ab hatta c kalitede tutan var dondurulan var üZülme Rabbim ol desin annelerine sımsıkı tutunsun
Geriye yine bir sürü yum kalacak cnm smdi buna sıkma canını bir düşük kalitedeki embriyonun da tutunma ihtmali yuksekCanim benim 20 tane toplandi 12 tane isleme alindi 8 tane dollendi simdi 6 kalmis sadece iki tanesi kaliteliymis dondurulmusum falan yok ilk tedavim cnm. Sanirim 1 transfer edicek yas 31 iki koymazlarmis.
Haklisin canim ama ne bileyim 3-4 olsaydi diyorum kaliteli ne bileyim dogru diyosun allah ol derse olacak
Sagol canim icimi ferahlattin insallah dedigin gibi olur bu arada cumartesitransferin olabilir dediler cuma haber verirler dedi embriyologGeriye yine bir sürü yum kalacak cnm smdi buna sıkma canını bir düşük kalitedeki embriyonun da tutunma ihtmali yuksek
ne çabuk olacak transfer taze transfer mi yapacaklarSagol canim icimi ferahlattin insallah dedigin gibi olur bu arada cumartesitransferin olabilir dediler cuma haber verirler dedi embriyolog
Aynen cnm oyle olcakmis hemen yapicaklar birsuru ilac baslattilar opudan sonra bu gunde oyle dediler bakalimmne çabuk olacak transfer taze transfer mi yapacaklar
Cnm yaaa cokkk sevindimmmm al gell hadii simsiki tuttt onu sen izin verme inss birakmasinaaaa Ne olursunnn Allahimmm sen bizi evlatsizlikkla sinamaaaaaaaCanim bugun benim 15. gunum ve simdi transfere gidiyorum yoldayim:))
heyecan doruktadır , darısı bana bi adet olabilsem de transferle ilgili aşağı yukarı bir tarih netleşse hepbirlikte şafak sayardık:)Aynen cnm oyle olcakmis hemen yapicaklar birsuru ilac baslattilar opudan sonra bu gunde oyle dediler bakalimm
Durumumuz ayni cnm senin benden cok fazlaymış ama Yaa bir tane kalmasi ilginç olsun nasip te varsa o bir tane bizim bebeğiniz olacak insaallah :) benim de 9 olgun yumurtadan6 tane dollendi ve onlardan hepsi 3. Gune geldiler sonra 5. Gun durdu gelişimleri 6. Gune bir tane guclu embriyo ulaştı ve donduruldu nasip kısmet ümidimiz onda insaallah :)Evet canım öyle birşey varmış ama benim kaliteli blast 1 kaldı zaten ben o yüzden 3. Gün neden dondurmadınız birazını dedim sanırım bölünmesi geç oldu benimkilerin o yüzden beklediler yoksa iyi kalitede 3. Gün dondurulan diğerlerini 5. Güne bekletende var.. şans işte 20 de 1 sen gönlünü ferah tut. Ben duyunca nasıl ağladım nasıl.. ama şimdi iyiyim o miniğim inşallah benimle olacak
Aldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..bugün büyük gün ilk bebiş haberini sen vereceksin inş. Dualarımız seninle al annesi yavrucugunu:)
Tek embriyo mu transfer edildi o zmn hadi bakalımAldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Amin canim.rabbim kimseyi bu yolda daha fazla oylamasin.bundan sonra bebisimle sizleri beklicez insanlaahh..Cnm yaaa cokkk sevindimmmm al gell hadii simsiki tuttt onu sen izin verme inss birakmasinaaaa Ne olursunnn Allahimmm sen bizi evlatsizlikkla sinamaaaaaaa
Aynrn canim tek embriyo transfer edildi.ben bursadayim bu ucuncu denemem.ama ilk defa dondurulmusla deniyorum.3 tane vardi dondurulmusum 1 tane kalmis diger ikisinin kalitesi bozulmus doktorum cok iyi dedi dondurulmus oldugu icinde sansin daha yuksek dedi.bakalim artik hayirlisi.artik bebisimle sizleri beklicez insallahh...Tek embriyo mu transfer edildi o zmn hadi bakalım
Kacinci gun embriyosuydu ? Ayy ne guzel
Yaa bizde biran once o günlere gelsek :) kacinci gun embriyosuydu cnm birde hangi merkezdesin ilk denemen miydi ?
Insss cnm bnmmmAmin canim.rabbim kimseyi bu yolda daha fazla oylamasin.bundan sonra bebisimle sizleri beklicez insanlaahh..
ah canım bende heyecanla beklıyorum adeti :) düşünün artık adet bekler olduk umarız ki son adet olsun . size yetişemezsem de sizin güzel sonuclarınız moral olsun inş bizlere. bnm kasıklarımda opu sonrası idrar yaparken bi çekilme oluyordu dün bgn benzer bi agrı basladı sizde de olmusmuydu şiş hissediyorum kasıgımıHayırlı sabahlar kızlar ilaçlarımın ikinci günü gunde uc tane estrofeme içiyorum 10 aralık kontrol günüm kan testi yapılacak ona gore transfer günü belli olacak insaallah duada unutmayın beni :) dualarimdasiniz
tosun788 cnm hadi bakalım ilk müjdemizi sen ver bize Umut ol bebisin 9 ay boyunca seninle olsun .. :) hilal1907 cnm olsun yine ne guzel ikinci kalitede olsa var yumurtam beni biliyorsun nerdeyse transfer iptal oluyirdu son anda bir tane yumurtam onde gelişim gösterdi hersey nasip kısmet bundan sonrası kader elimizden geleni yaptık :) üzme kendini sakin insaallah cok guzel olacak hersey O okaliptus_ evet cnm Yaa hadi arayı acma ol adet herşeyimiz Pespese oldu transferde ayni zmnda olsun birlikte gun sayalım ins :)
şuan senın yerınde olmayı cok isterdim bebğinle şu 12 gunun keyfını cıkar :) sev onu konus onunla annesi sakın olumsuz duygulara kapılma hayırlı hbrlerinide alalım inş cnmAldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini alacağız inşallah transferi nasıl yapıyorlar ya nasıl bişey can yakıyormu çok merak ediyorum :/Aldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Evet aynısı bende oldu 3 gün falan sürdü hatta büyük tuvalette bile zorlandım ağrım oldu adet olunca geçti normal adet sancısı oldu.ama şuan bile gerilemiyorum mesela çekilme oluyo arada kasık ağrısı var şişlik bende aşırı vardı kendiliğinden gitti tuzlu yediğimde az su içtiğimde oluyor..ah canım bende heyecanla beklıyorum adeti :) düşünün artık adet bekler olduk umarız ki son adet olsun . size yetişemezsem de sizin güzel sonuclarınız moral olsun inş bizlere. bnm kasıklarımda opu sonrası idrar yaparken bi çekilme oluyordu dün bgn benzer bi agrı basladı sizde de olmusmuydu şiş hissediyorum kasıgımı