- 31 Temmuz 2015
- 635
- 627
- 41
Rabbim can versin kan versin yavrun olsun kucağında olsun tek çift farketmez inş sımsıkı tutunsun cnmAldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim can versin kan versin yavrun olsun kucağında olsun tek çift farketmez inş sımsıkı tutunsun cnmAldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Herhlde normal bir surec bu bnde farkettım esnerken kasılma oluyor yavas yavas kendine gelir ozmn kist flnmı agrı yapıyor acaba diye dusundm çünküEvet aynısı bende oldu 3 gün falan sürdü hatta büyük tuvalette bile zorlandım ağrım oldu adet olunca geçti normal adet sancısı oldu.ama şuan bile gerilemiyorum mesela çekilme oluyo arada kasık ağrısı var şişlik bende aşırı vardı kendiliğinden gitti tuzlu yediğimde az su içtiğimde oluyor..
Bende tam tersine gülerek uyanmışım hatta eşim dalga bile geçiyo hemşire igne yapacam diomus ben kocaman gülumseyle popomu dönmüşüm falan herkeste farklı demek bende iyi kafa yapmişKizlarr opudan ciktimm eve geldim cok sukurr hafif agrim var aglayarak uyanmisim baya da gozyasi dokmusumm uyandim hala da devam ettim aglamaya manyak oldum korkudann ruhumu teslim edecem sandimm
Hayırlısıyla insallah vanım bende kontrolu bekliyorum insallah güzel sonuclar alırızBu arada kızlar dun Dr bana her ihtimale karşı transfer işlem dosyamı da vermişti :) estrofeme basladim 12 gun gunde uc defa 12. Gun kontrol var testler ve ultrason neticesinde transfer tarihi belirlenecekmiş ins :)
Hayırlısıyle bebişini al gel insallahCanim bugun benim 15. gunum ve simdi transfere gidiyorum yoldayim:))
Üzülme canım benimde cok azaldılar ama bize gerekli olan bir tane tabiki insan başka denemeye de kalsin istiyor bunları baştan yaşamak zor ama insallah gerek kalmıcak duamız bu yöndeKizlar emriyologu aradimm 6 tane kalmis
2 1.kalite
1 2.kalite
3 3.kaliteymis
donduracak kadar kalmicak sanirim uzuldumm
Evet cnm insaallah dondurulmuş daha iyiymiş evet cogu Dr bu konuda ortak düşünüyor :) hadi bakalım bebisinle 12 günlük süreç çabucak geçsin insaallah :)Aynrn canim tek embriyo transfer edildi.ben bursadayim bu ucuncu denemem.ama ilk defa dondurulmusla deniyorum.3 tane vardi dondurulmusum 1 tane kalmis diger ikisinin kalitesi bozulmus doktorum cok iyi dedi dondurulmus oldugu icinde sansin daha yuksek dedi.bakalim artik hayirlisi.artik bebisimle sizleri beklicez insallahh...
Evet Yaa adet beklemek cok tuhaftı ama bekledik bu sefer hepimiz :) bende o idrarda yanma gibi acı gibi oldu uc dort gun surdu adet olunca hersey normale dondu bende birtek bagirsaklar da gaz hareketi oluyor ua adete yakın o oluyor surekli adetten once de oldu şimdide oluyor normla seyler galiba bu durumlar :)ah canım bende heyecanla beklıyorum adeti :) düşünün artık adet bekler olduk umarız ki son adet olsun . size yetişemezsem de sizin güzel sonuclarınız moral olsun inş bizlere. bnm kasıklarımda opu sonrası idrar yaparken bi çekilme oluyordu dün bgn benzer bi agrı basladı sizde de olmusmuydu şiş hissediyorum kasıgımı
Okdr ilac alınca bunyelerimiz sapıttı herhlde ama degecek inş cok zorlamıyor artık sıkıntılar hafıf takılmıyorm sadece kist olurda transfer 1 ay ertelenir diye kaygılandmEvet cnm insaallah dondurulmuş daha iyiymiş evet cogu Dr bu konuda ortak düşünüyor :) hadi bakalım bebisinle 12 günlük süreç çabucak geçsin insaallah :)
Evet Yaa adet beklemek cok tuhaftı ama bekledik bu sefer hepimiz :) bende o idrarda yanma gibi acı gibi oldu uc dort gun surdu adet olunca hersey normale dondu bende birtek bagirsaklar da gaz hareketi oluyor ua adete yakın o oluyor surekli adetten once de oldu şimdide oluyor normla seyler galiba bu durumlar :)
Bekleyince de gelmez inadina deli ederr. benim hic gecikmez tabi oda gicik ediyo beklerken :)heyecan doruktadır , darısı bana bi adet olabilsem de transferle ilgili aşağı yukarı bir tarih netleşse hepbirlikte şafak sayardık:)
Haklisin canim bazen sukretmeyi bilmiyoruz allah herseyin hayirlisini versinHayırlı sabahlar kızlar ilaçlarımın ikinci günü gunde uc tane estrofeme içiyorum 10 aralık kontrol günüm kan testi yapılacak ona gore transfer günü belli olacak insaallah duada unutmayın beni :) dualarimdasiniz
tosun788 cnm hadi bakalım ilk müjdemizi sen ver bize Umut ol bebisin 9 ay boyunca seninle olsun .. :) hilal1907 cnm olsun yine ne guzel ikinci kalitede olsa var yumurtam beni biliyorsun nerdeyse transfer iptal oluyirdu son anda bir tane yumurtam onde gelişim gösterdi hersey nasip kısmet bundan sonrası kader elimizden geleni yaptık :) üzme kendini sakin insaallah cok guzel olacak hersey O okaliptus_ evet cnm Yaa hadi arayı acma ol adet herşeyimiz Pespese oldu transferde ayni zmnda olsun birlikte gun sayalım ins :)
Senin Test tarihini yazmadik demi canim.Aldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
İnsallah canimm sonrasina gerek kalmasin :)Bende tam tersine gülerek uyanmışım hatta eşim dalga bile geçiyo hemşire igne yapacam diomus ben kocaman gülumseyle popomu dönmüşüm falan herkeste farklı demek bende iyi kafa yapmiş
Hayırlısıyla insallah vanım bende kontrolu bekliyorum insallah güzel sonuclar alırız
Hayırlısıyle bebişini al gel insallah
Üzülme canım benimde cok azaldılar ama bize gerekli olan bir tane tabiki insan başka denemeye de kalsin istiyor bunları baştan yaşamak zor ama insallah gerek kalmıcak duamız bu yönde
Canım neticede yine 1 transfer edilecekti pek bişey farketmedi.. sadece tekrar denemek için aynı işlemleri yaşayacağız bu kötü ama olsun kısmet bu olsunda 1 tane olsun bizim olsun :))Durumumuz ayni cnm senin benden cok fazlaymış ama Yaa bir tane kalmasi ilginç olsun nasip te varsa o bir tane bizim bebeğiniz olacak insaallah :) benim de 9 olgun yumurtadan6 tane dollendi ve onlardan hepsi 3. Gune geldiler sonra 5. Gun durdu gelişimleri 6. Gune bir tane guclu embriyo ulaştı ve donduruldu nasip kısmet ümidimiz onda insaallah :)
Canim 10 dklik bi islem zaten.cok can acimasi yok sadece o rahim agzini acmak icin takilan spekulum o biraz can acitiyor.sonrasinda hemen bitiyor zaten.bi saat yatip dinleniyorsunHadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini alacağız inşallah transferi nasıl yapıyorlar ya nasıl bişey can yakıyormu çok merak ediyorum :/
Senin Test tarihini yazmadik demi canim.
En guzel zamanlar en guzel beklemeler ilk mutlulugumuz olcan insallah. Halaylar cekicezz amin canim insallah test tarihim 12 aralik oleyy.halay basini cekicem insallahh..
Canım ilk iyi haberi senden duyarız inşallah hayirlisiyla ... Bi de transfer sırasında agrin oldu mu hiç Canım ...Canim bugun benim 15. gunum ve simdi transfere gidiyorum yoldayim:))
Canım düşünsene su an bile hamilesin 3 5gunlukde olsa hamilesin inşallah sağ salim kucağına alırsın bizlere de dua et olur mu inşallah bizimde güzel embriyo larımız olur canım Rabbim işledikten sonra herşey olur çok sevindim yaa senin adına...Aynrn canim tek embriyo transfer edildi.ben bursadayim bu ucuncu denemem.ama ilk defa dondurulmusla deniyorum.3 tane vardi dondurulmusum 1 tane kalmis diger ikisinin kalitesi bozulmus doktorum cok iyi dedi dondurulmus oldugu icinde sansin daha yuksek dedi.bakalim artik hayirlisi.artik bebisimle sizleri beklicez insallahh...
hayırlı olsunnn annesinee sımsıkı tutunsunnAldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Selam arkadaşlar bende tedaviye başlayacağım bu hafta. Adetimi bekliyorum 3. Deneme bursa Acıbadem yaşım 31.sebep erkek inf
İlk deneme den 6 yaşında oğlum var Allah bağışlar sa.
inşallah kardeşi olsun diye çok istiyor.
hilal1907 benide ekleyebilirmisin pko var ilk denememiz dr um Serdar Koç cumartesi yumurtalarım toplanacak tahmini test günüm 17 aralık hepimize hayırlı sonuçlar
Gözün aydın inşallah kucağına aldıgın gunleri de görürsün :)Aldim geldim canim.3 embriyodan biri cok iyi kaliteymis onu transfer ettiler.artik bundan sonrasi bekleme sureci..
Canım benimde pko benimde ilk denemem bende Ankara Mehmet Erdem gidiyorum kaç yum varmış söyledi mi dr Canım benim de pazartesi olacak galiba yum top bakalım hayırlısı pko dan başka sıkıntı var mı canım yaşın kaç kaç yıllık evlisin ...hilal1907 benide ekleyebilirmisin pko var ilk denememiz dr um Serdar Koç cumartesi yumurtalarım toplanacak tahmini test günüm 17 aralık hepimize hayırlı sonuçlar
Canım benimde pko benimde ilk denemem bende Ankara Mehmet Erdem gidiyorum kaç yum varmış söyledi mi dr Canım benim de pazartesi olacak galiba yum top bakalım hayırlısı pko dan başka sıkıntı var mı canım yaşın kaç kaç yıllık evlisin ...hilal1907 benide ekleyebilirmisin pko var ilk denememiz dr um Serdar Koç cumartesi yumurtalarım toplanacak tahmini test günüm 17 aralık hepimize hayırlı sonuçlar
Aynen valla 10 gunlukte olsa hamile sayilirim.etmezmiyim kuzum butun dualarim sizlerle artik.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.hepinizi yavas yavas halaya bekliyorum:))Canım düşünsene su an bile hamilesin 3 5gunlukde olsa hamilesin inşallah sağ salim kucağına alırsın bizlere de dua et olur mu inşallah bizimde güzel embriyo larımız olur canım Rabbim işledikten sonra herşey olur çok sevindim yaa senin adına...