- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim genelde opudan sonra yasakliyolar enfeksiyon kapmamasi acisindan.bu erkekler sabirsiz valla yapcak bisey yok:))Bana da opudan sonra 10 gün yasak dedi.. ben hala yasak diyorum ara doktoru sor neden böyle diyor hahahaaha
Yaa o kadar uğraş her zorluğa katlan birde durduk yere enfeksiyon riski var yine ben mi çekeyim oldu canım kendinizi riske atmayın kızlar yasak diyin olsun bitsin işteEvet canim genelde opudan sonra yasakliyolar enfeksiyon kapmamasi acisindan.bu erkekler sabirsiz valla yapcak bisey yok:))
Aynrn valla gerek yok.butun cileyi ceken biz zaten.yeyerince yipraniyoruz.birazda onlar nefsine hakim olmayi ogrensinler valla:))Yaa o kadar uğraş her zorluğa katlan birde durduk yere enfeksiyon riski var yine ben mi çekeyim oldu canım kendinizi riske atmayın kızlar yasak diyin olsun bitsin işte
Hadi hahirlisi olsun canim.esas stres transferden sonra beklemek gunler gecmiyor valla.kızlar dün kontrolum vardı 7 aralıkta transfer günüm belli olcak muhtemelen 13-15 aralık gibi transferim olacak allahtan bir mani olmaz ise... gelsin bebişler oh ohhh
Kizlar bana 1 2 gun dinlen sonra normal yasantina don yasak yok dedilerBana da opudan sonra 10 gün yasak dedi.. ben hala yasak diyorum ara doktoru sor neden böyle diyor hahahaaha
Dondurulmusmu olcakti canim senin..Kizlar bana 1 2 gun dinlen sonra normal yasantina don yasak yok dediler
Hadi hahirlisi olsun canim.esas stres transferden sonra beklemek gunler gecmiyor valla.
Evet cnm biliyorum da niye olsun KıCnm enfeksiyon olmasın diye yasaklıyorlar
Evet simdi yine bir 5 günlük başlayacak haftaya monodox o zmn söyleyeceğim yan etki cok yasadım diyeMerhaba cnm o antibiyotikletden bende çok çektim mide bağırsak gitti eylülden beri topsrliyamiyotum bu sefer yumurta toplama sonrası antibiyotik iğne istedim tek doz onu yaptılar ağızdan almadım. yeni girdim bu gruba geç oldu ama yazmak istedim
Yaa transfer iki gun öncesine kadar dimi ?Valla canim benim doktorum yasak falan demedi.iki gun oncesine kadar iliski serbest dedi.
Kız Ada'mın sucu yok kuduran benimBana da opudan sonra 10 gün yasak dedi.. ben hala yasak diyorum ara doktoru sor neden böyle diyor hahahaaha
Eşim Aslı'nda Dr yasak dediyse Tmm dir onun icin de söyle ki hamile kalırsam eger bir sure istememem iliski risk olmasa bile ..oğluma kendiginden hamile kaldığım halde iki ay hic istemedim sanki ona bisey olur korkusu vardı henuz transfer olmadan olsa son kez diyorum ondan sordum Aslı'nda ama riske girmeyeyimEvet canim genelde opudan sonra yasakliyolar enfeksiyon kapmamasi acisindan.bu erkekler sabirsiz valla yapcak bisey yok:))
Evet dondurup onumuzdeki ay transfer edicekler onlami bi alakasi var acabaDondurulmusmu olcakti canim senin..
Canim dondurulmussa cok fazla risk yok.opudan sonra bir hafta falan ara verseydin yeterli enfeksiyon acisindan.onun disinda transferden iki uc gun oncesine kadar serbest birakti benim doktorum.Evet dondurup onumuzdeki ay transfer edicekler onlami bi alakasi var acaba
Canım şimdi bende bunu yazmak için girdim nete böyle löp fındık kadar şeffaf Laz'ım beyaz arasında jel gibi bendende geldi cumartesi benimde olum varKızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa
Acaba neden oldu ki yaa yum catladi ki yaa anlamadım ben yaaCanım şimdi bende bunu yazmak için girdim nete böyle löp fındık kadar şeffaf Laz'ım beyaz arasında jel gibi bendende geldi cumartesi benimde olum var
Bende 2500 parçalı puzzle almayı planlıyorum :))) en zorundanzaten napıcam hiç bilmiyorum bekleme süresinde kendimi işe veririm herhaldeee