2016 Aralik tup bebek

Yaa o kadar uğraş her zorluğa katlan birde durduk yere enfeksiyon riski var yine ben mi çekeyim oldu canım :KK12: kendinizi riske atmayın kızlar yasak diyin olsun bitsin işte :KK15:
Aynrn valla gerek yok.butun cileyi ceken biz zaten.yeyerince yipraniyoruz.birazda onlar nefsine hakim olmayi ogrensinler valla:))

Cnm enfeksiyon olmasın diye yasaklıyorlar
Evet cnm biliyorum da niye olsun Kı :KK53:

Merhaba cnm o antibiyotikletden bende çok çektim mide bağırsak gitti eylülden beri topsrliyamiyotum bu sefer yumurta toplama sonrası antibiyotik iğne istedim tek doz onu yaptılar ağızdan almadım. yeni girdim bu gruba geç oldu ama yazmak istedim
Evet simdi yine bir 5 günlük başlayacak haftaya monodox o zmn söyleyeceğim yan etki cok yasadım diye
Valla canim benim doktorum yasak falan demedi.iki gun oncesine kadar iliski serbest dedi.
Yaa transfer iki gun öncesine kadar dimi ?

Bana da opudan sonra 10 gün yasak dedi.. ben hala yasak diyorum ara doktoru sor neden böyle diyor hahahaaha :KK62:
Kız Ada'mın sucu yok kuduran benim :oops::KK53:
Ya NE bilim
Bebek tutarsa ben uzun bir sure istemeyegim yine annelik içgüdüsüyle zarar gelir diue hazır rahim boşken olsa mı diye sordum . Dr ztn iliski yasa Dedi opudan sonra da
Evet canim genelde opudan sonra yasakliyolar enfeksiyon kapmamasi acisindan.bu erkekler sabirsiz valla yapcak bisey yok:))
Eşim Aslı'nda Dr yasak dediyse Tmm dir onun icin de söyle ki hamile kalırsam eger bir sure istememem iliski risk olmasa bile ..oğluma kendiginden hamile kaldığım halde iki ay hic istemedim sanki ona bisey olur korkusu vardı henuz transfer olmadan olsa son kez diyorum ondan sordum Aslı'nda ama riske girmeyeyim

Evet dondurup onumuzdeki ay transfer edicekler onlami bi alakasi var acaba
Canim dondurulmussa cok fazla risk yok.opudan sonra bir hafta falan ara verseydin yeterli enfeksiyon acisindan.onun disinda transferden iki uc gun oncesine kadar serbest birakti benim doktorum.

Eşim Aslı'nda Dr yasak dediyse Tmm dir onun icin de söyle ki hamile kalırsam eger bir sure istememem iliski risk olmasa bile ..oğluma kendiginden hamile kaldığım halde iki ay hic istemedim sanki ona bisey olur korkusu vardı henuz transfer olmadan olsa son kez diyorum ondan sordum Aslı'nda ama riske girmeyeyim[/QUOTE]
dilfeza dilfeza Valla brnde hamilr kalsam bi kac ay korkudan girebilecegimi sanmiyorum.zaten zor buluyoruz bide heran bisey olcak korkusu yasicaz

Kızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa

Kızlar cumartesi opu olacammm ...
Bi de bisey soracagim bugün benim beyaz bi akintim geldi camasirima bayağı aktığı hissettim yaa lavoba gittim camasirima bembeyaz sulu akıntı geldi acaba yum catladi mi kendiliğinden noldu ki yaaa
Canım şimdi bende bunu yazmak için girdim nete böyle löp fındık kadar şeffaf Laz'ım beyaz arasında jel gibi bendende geldi cumartesi benimde olum var

Salı yada perşembe transfer olacam inşallah heycanliyim Rabbim inşallah sağlıklı kaliteli bebeciklerimiz olur da hep beraber kucağınıza aliriz... Dr çok yum var sayamiyorum 14 15 mm dedi cumartesi 17 olur onlar dedi ama 17 19 15 tane filan var diyorum çok iyi diyor bi de 5 güne gittiler mi hadi hayırlısı ikiz annesi dedi bana kızlar hayal gibi ikiz olabilir yani ikiz annesi olmak çok heycanliyim yaaa :KK73:

X