2016 Aralik tup bebek

minikgelin canım senin yazindan alıntı yapmıştım ama yanlışlıkla noldu bende anlamadım başka arkadaştan alıntı yapmış gözüktüm yukardaki mesajı senden alıntı yapmîştim

İnsallah canim guzel sonuclr alirsin.kactane kacinci gun embriyosu transfer edecekler canim?sen bursadaydin sanirim nerde yaptiriyordur?bende acibademe baslicam insallah
Insallah canim.ben universitede yaptiriyorum.bu son hakkim ucuncu denemem olcak.5. gun embriyosu dondurulmusum var.iki tane koycaklar buyuk ihtimal 3. oldugu icin.insallah seninde hayirlisi olur

Insallah canimm :)hepimizinnn olsun allah nasip etsin isteyen herkese
Evet ilk olucak daha once hic hamilelik yasamadim 2 yillik evliyim
Masallah cnm ins yuvanız cennet kokusuyla şenlenir :)

Bnde 2 yıllık evlıyım cnm ilk olacak inş o cennet kokuluyu kucagımıza alırırz senin bir tane oglun var cok sukur Allah bizede yasatsn bu duyguyu. 29 yasındym
Amiiiiin cnm Amiiin inan kendimden cok bu duyguyu hic yaşamayanlara dua ediyorum ama bu oyle birsey ki yaşadıktan sonra Kı istek ve olmaması iki sene boyunca cok yıpratıcı bende 29 yasindayım iki senedir uğraşıyoruz olsun diye
Kizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
Yaa ne guzeeeel Mutlu sona dogru gidiyorsun belki de cok guzel umarım hersey gönlünüzce olsun cmm :)

Kizlar aramizda dondurulmus transfer olan varmi kacinci gunu oldu transferiniz bu gece son hapimi aldim sira reglimi beklemekte sabirsizlaniyorum iste yaaa

Cnm eksik kalmis bizim sag tup tikali ve varikosel sorunumuz var diyarbakir bahcecide deniyoruz

Kizlar aramizda dondurulmus transfer olan varmi kacinci gunu oldu transferiniz bu gece son hapimi aldim sira reglimi beklemekte sabirsizlaniyorum iste yaaa
Bizim dondurulmuş olacak cnm senin dondurulmuş var mı ? Ne zmn opu oldun ? Regl
Olduktan sonraki 17-18. Gun transfer oluyor bir iki gun oynama olabiliyor

Canim opu tarihim 10ayin27si hic transferim olmadi 5 yumurtam toplandi 5de 1ci kalite dendi3 cu gun embriyosu bu 2ci adetim olacak

Birde kacgundebir adet oluyorsun? Ben27gundeoluyorum cnm onunlada ilgisi var deniliyor transferin ve ben1cigun basliycam estafeme

Evet canım öyle birşey varmış ama benim kaliteli blast 1 kaldı zaten ben o yüzden 3. Gün neden dondurmadınız birazını dedim sanırım bölünmesi geç oldu benimkilerin o yüzden beklediler yoksa iyi kalitede 3. Gün dondurulan diğerlerini 5. Güne bekletende var.. şans işte 20 de 1 sen gönlünü ferah tut. Ben duyunca nasıl ağladım nasıl.. ama şimdi iyiyim o miniğim inşallah benimle olacak

Günaydın arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum benim tedavi kasımda başladı 14 yumurta toplandı hepsi olgun çıktı işleme alındı 6si dollendi 3.gün 5i donduruldu dr um dondurulmuş transferi istiyor 17 Kasım opu oldum dr adet gelsin diye ilaç verdi 22si geldi adetim ve pazartesi bitti dr dün çağırdı muayene etti kistim oluşmuş ilaç verdi adetin 15.günü vurulayim diye lucrin iğne verdi bu ay transferi yapacam dedi haftaya salı iğne vurulacam aranızda bu iğneyi vurulan var mı ve bu ay yapacaksa acaba vurulduktan sonra mı yapacak hiç gelmedi aklıma dün sormak artık merakım saliya kadar devam edecek

hilal1907 canım beni de alır mısın listeye yaş 25 sorun azosperm 3.deneme bu defa taze embriyo değil donmuş embriyo transferi yapılacak

Kizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
İlk bebisler geliyo gozumuz aydinnn hayirli olsun canimm
Kanamaniz ne kdar surdu kizlar
Opudan sonrasini diyosun demi cnm ayni gun biraz lekelenme oldu ole adet gibi gelmedi peceteye bir iki kirmizilik o kadar bide az oznce kahverengi geldi yine peceteye ic camasirima degmiyo bile
hilal1907 canım beni de alır mısın listeye yaş 25 sorun azosperm 3.deneme bu defa taze embriyo değil donmuş embriyo transferi yapılacak
Tabi alirim canimm gun icinde pc basina gectigimde butun eklemeleri duzenlemeleri yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…