Insallah canim.ben universitede yaptiriyorum.bu son hakkim ucuncu denemem olcak.5. gun embriyosu dondurulmusum var.iki tane koycaklar buyuk ihtimal 3. oldugu icin.insallah seninde hayirlisi olurİnsallah canim guzel sonuclr alirsin.kactane kacinci gun embriyosu transfer edecekler canim?sen bursadaydin sanirim nerde yaptiriyordur?bende acibademe baslicam insallah
Masallah cnm ins yuvanız cennet kokusuyla şenlenir :)Insallah canimm :)hepimizinnn olsun allah nasip etsin isteyen herkese
Evet ilk olucak daha once hic hamilelik yasamadim 2 yillik evliyim
Amiiiiin cnm Amiiin inan kendimden cok bu duyguyu hic yaşamayanlara dua ediyorum ama bu oyle birsey ki yaşadıktan sonra Kı istek ve olmaması iki sene boyunca cok yıpratıcıBnde 2 yıllık evlıyım cnm ilk olacak inş o cennet kokuluyu kucagımıza alırırz senin bir tane oglun var cok sukur Allah bizede yasatsn bu duyguyu. 29 yasındym
Yaa ne guzeeeel Mutlu sona dogru gidiyorsun belki de cok guzel umarım hersey gönlünüzce olsun cmm :)Kizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
Cnm eksik kalmis bizim sag tup tikali ve varikosel sorunumuz var diyarbakir bahcecide deniyoruzBeklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 - - - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 24.11.16 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş - - - 7 minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM 29.11.16 - - - 9 tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.16 - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 Seval_cagla 36 1 - - Dndrlmş - - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar 15.11.16 - - - 16 @FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM 19.11.16 - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 @Yekfam 24 1 Pko Novaart - - - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - -
Bizim dondurulmuş olacak cnm senin dondurulmuş var mı ? Ne zmn opu oldun ? ReglKizlar aramizda dondurulmus transfer olan varmi kacinci gunu oldu transferiniz bu gece son hapimi aldim sira reglimi beklemekte sabirsizlaniyorum iste yaaa
Canim opu tarihim 10ayin27si hic transferim olmadi 5 yumurtam toplandi 5de 1ci kalite dendi3 cu gun embriyosu bu 2ci adetim olacakBizim dondurulmuş olacak cnm senin dondurulmuş var mı ? Ne zmn opu oldun ? Regl
Olduktan sonraki 17-18. Gun transfer oluyor bir iki gun oynama olabiliyor
Birde kacgundebir adet oluyorsun? Ben27gundeoluyorum cnm onunlada ilgisi var deniliyor transferin ve ben1cigun basliycam estafemeBizim dondurulmuş olacak cnm senin dondurulmuş var mı ? Ne zmn opu oldun ? Regl
Olduktan sonraki 17-18. Gun transfer oluyor bir iki gun oynama olabiliyor
Evet canım öyle birşey varmış ama benim kaliteli blast 1 kaldı zaten ben o yüzden 3. Gün neden dondurmadınız birazını dedim sanırım bölünmesi geç oldu benimkilerin o yüzden beklediler yoksa iyi kalitede 3. Gün dondurulan diğerlerini 5. Güne bekletende var.. şans işte 20 de 1 sen gönlünü ferah tut. Ben duyunca nasıl ağladım nasıl.. ama şimdi iyiyim o miniğim inşallah benimle olacakCanım bugün dr randevusu vardı benim 5 embriyo tek tüpte donduruldu ve kaç gün boyunca acayip üzüldüm atılacak diye ama dr ile konuşunca içim rahatladı dedim ne yapılacak hepsini çözecez ve 5.güne gitmesini bekliyexez gidenlerin en iyisini transfer edecem peki dedim ya 4 tanesi çok kaliteli giderse o zaman ne olacak çöp mü olacak kalanlar böyle bir şey olursa mükemmel bir şey olmuş olur çünkü bu şans çok az haaa ama olmaz mı tabiki olur yüzde 5 ihtimal öyle olur ve öyle olursa elbette ki tekrar dolduracaz o kadar emek harciyoruz onları elde edene kadar aktarmıyız hiç durumu iyiyse dedi bilmem neden bu adamla her konuştuğumda çok rahatliyorum hepimiz için hayırlısı olsun bu arada benim de eşim azosperm
Dualarım seninle canım hayırlı olsın şimdidenKizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
İlk bebisler geliyo gozumuz aydinnn hayirli olsun canimmKizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
Opudan sonrasini diyosun demi cnm ayni gun biraz lekelenme oldu ole adet gibi gelmedi peceteye bir iki kirmizilik o kadar bide az oznce kahverengi geldi yine peceteye ic camasirima degmiyo bileKanamaniz ne kdar surdu kizlar
Tabi alirim canimm gun icinde pc basina gectigimde butun eklemeleri duzenlemeleri yapicamhilal1907 canım beni de alır mısın listeye yaş 25 sorun azosperm 3.deneme bu defa taze embriyo değil donmuş embriyo transferi yapılacak
Kanamaniz ne kdar surdu kizlopudan sonra 1 ve ya 2 gun az bir sekilde normal dedi dr ama adet kanamasini soruyorsan 10 gun 7 gun berbat sekilde kesilmeden devam ediyor
Canim bugun benim 15. gunum ve simdi transfere gidiyorum yoldayim:))Kizlar aramizda dondurulmus transfer olan varmi kacinci gunu oldu transferiniz bu gece son hapimi aldim sira reglimi beklemekte sabirsizlaniyorum iste yaaa
Sagol canim allah razi olsun..Dualarım seninle canım hayırlı olsın şimdiden
Amin canim insallah rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin.tosun788 cnm annelerine sımsıkı tutunsun inş Rabbim can versin sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
bugün büyük gün ilk bebiş haberini sen vereceksin inş. Dualarımız seninle al annesi yavrucugunu:)Canim bugun benim 15. gunum ve simdi transfere gidiyorum yoldayim:))