2016 Aralik tup bebek

Mrb kızlar bugün Dr gittim herşey beklediğimdem iyi dedi korkma dedi perşembe çağırdı tekrar cumartesi opu olacağım galiba opu zor mu ağrı acı vs oluyor mu nasıl oluyor ilk olacağı için biraz korku var transferde de acı ağrı oluyor mu hiç ?
Benim çok az lekem gelmişti ogun .. öyle agrım çok olmamıştı hafif adet agrısı gibi zaten uyanınca serum oluyor kolunda o baya etkili sanırım ... transferde sadece idrara sıkışık olmak zor onun haricinde kolay

inş cnm ztn en kötü ihtimalle 1 ay dogum kontrol hapı kullanırım ocak ayına sarkar ama sabırsızlıkla bebeğime kavusmayı beklıyoruz. gercekten bizde hamile olacakmıyız ilk defa bukadar gercekci ve yakın gelıyor bu duygu:)
Aynen ya banada ilk defa bu kadar yakin geliyor icimizde bebek oldugunu bilcez cok degisik yaa
güzel haberleri almışsın gözun aydın cnm. kimisi opu adet agrısı gibi diyor ama bnmki daha fazlaydı agrı kesici fitil ve damardan ilaç verdiler ancak rahatladım. eve geldiğimde agrı kesici alacak kdr ağrım olmadı. sadece kasıgımda çekilme gibi bir his oldu dik duramıyordum yururken. tum bunlar ilk gün oldu 2. gün iyiydim ama bnde 4 gun devam eden şiddetli gaz sancısı oldu böyle acı görmedim. ilaç kullandım da gecti sonunda. ona dıkkat et narkozda gaz sancısı yapabiliyormus. kuru kayısı fln ye doktorunu da ara eger gaz sancın olursa ben gecer diye beklerken ıkı gun snra aradım bosuna çile çekmişim ilacı varmıs neticede. hayırlı hbrlerını beklıyoruz
O gaz sancisi bendede cok var ya bide cisim gelince cok agriyo yapana kadar sanki icim kopuyo gibii :oops:

Aynen ya banada ilk defa bu kadar yakin geliyor icimizde bebek oldugunu bilcez cok degisik yaa

O gaz sancisi bendede cok var ya bide cisim gelince cok agriyo yapana kadar sanki icim kopuyo gibii :oops:
Doktor bana metsil diye bi tablet onerdi 2 gun kullndm rahatladm al istersn sende gecmiyor yoksa

Kizlarr benim de toplanan 20 yumurtadan 12 si isleme alinmis 8 tanesi dollenmis 4 tanesinin durumu belli degilmis yarin tekrar arayin bilgi verelim dedilerr.
Hadi Masallah Yaa ne guzel cok sevindim bir aşama daha guzel guzel geciyor :)

savaşçı embriyo onun adı :) kazandı inşallah annesine de tutunacak senin adına cok sevındım şuan, dun cok üzülmüştük hepberaber . demekki hayırlı lan buymus inşallah gebeliğe dönüşür bukadr dayanan embriyodan umudu kesme bir daha hep olumlu ol:) hadı gune guzel haberle başlayalım boyle neşemiz yerimize gelsin kızlar:)
Amiiiin ..Aynen cnm savaşçı minnos umarım Rahmi'mde de bu performansı gösterir :) evet cok guzel uyandim gune haberlerle daha da neşem geldi dünün tam tersi guzel bir gun :) Neşe'miz bozulmasın insaallah
Mrb kızlar bugün Dr gittim herşey beklediğimdem iyi dedi korkma dedi perşembe çağırdı tekrar cumartesi opu olacağım galiba opu zor mu ağrı acı vs oluyor mu nasıl oluyor ilk olacağı için biraz korku var transferde de acı ağrı oluyor mu hiç ?
Bence kişiden kişiye değişiyor fkt cok agri olsa bile ikinci gun geciyor ben hafif atlattım mesela adet agrisi gibiydi birde ayağa kalkınca boyle hafif bir çekme oluyordu kasıklarımda ertesi gun tamamen iyiydi benim opu gecesine kadar leke de geldi normalmis ..

Bu arada kızlar dun Dr bana her ihtimale karşı transfer işlem dosyamı da vermişti :) estrofeme basladim 12 gun gunde uc defa 12. Gun kontrol var testler ve ultrason neticesinde transfer tarihi belirlenecekmiş ins :)
Hadı bklım en önden sen gidiyorsn seni izleyecegz:) bnde bi adet olsam da baslasam adet agrısı dunden beri var ama gelen giden yok:)

Benimde bugun yumoslar toplandi kizlar.. Allaha emanetler :) adet agrisi gibi agrilarim var ayaga kalkinca biraz daha siddetleniyo ama genel olarak iyimm cok sukur
Yarına cok daha iyi
Olursun cnm hadi gözün aydın kaliteli embriyolarım olsun once rahimde şagsalim tutunsun sonra kucağında olsun insaallah :) ilk çocuğun mu
Olacak eger olursa ?
O okaliptus_ cnm senin de ilk dimi cocuk ? Ne kadar lik evlisiniz kac yazındasınız ?

Yarına cok daha iyi
Olursun cnm hadi gözün aydın kaliteli embriyolarım olsun once rahimde şagsalim tutunsun sonra kucağında olsun insaallah :) ilk çocuğun mu
Olacak eger olursa ?
O okaliptus_ cnm senin de ilk dimi cocuk ? Ne kadar lik evlisiniz kac yazındasınız ?
Insallah canimm :)hepimizinnn olsun allah nasip etsin isteyen herkese
Evet ilk olucak daha once hic hamilelik yasamadim 2 yillik evliyim

Kızlar gebelik serumunu kullanan bilen duyan oldumu Bide ben bugün regli olmalıydım olmadım histeroskopi sonrası gecikme yaşıyan varmı

Doktor bana metsil diye bi tablet onerdi 2 gun kullndm rahatladm al istersn sende gecmiyor yoksa
Esim kullandirtmaz ki cnm sadece doktorun verdikleri diye tembiliyo
Hadi Masallah Yaa ne guzel cok sevindim bir aşama daha guzel guzel geciyor :)

Amiiiin ..Aynen cnm savaşçı minnos umarım Rahmi'mde de bu performansı gösterir :) evet cok guzel uyandim gune haberlerle daha da neşem geldi dünün tam tersi guzel bir gun :) Neşe'miz bozulmasın insaallah

Bence kişiden kişiye değişiyor fkt cok agri olsa bile ikinci gun geciyor ben hafif atlattım mesela adet agrisi gibiydi birde ayağa kalkınca boyle hafif bir çekme oluyordu kasıklarımda ertesi gun tamamen iyiydi benim opu gecesine kadar leke de geldi normalmis ..
Sagol canim benim tesekkur ederimm
Benimde bugun yumoslar toplandi kizlar.. Allaha emanetler :) adet agrisi gibi agrilarim var ayaga kalkinca biraz daha siddetleniyo ama genel olarak iyimm cok sukur
Gecmis olsun canimm kac tane toplandi

Esim kullandirtmaz ki cnm sadece doktorun verdikleri diye tembiliyo

Sagol canim benim tesekkur ederimm

Gecmis olsun canimm kac tane toplandi
Bnmkını de doktor soyledi cnm ama kendi doktorun ne soylerse onu kullan ara sor bnce ben bosuna gecer diye bekledım sancı cektım bari sen erkenden bahset ztn doktorda gecmezse bana geleceksn dedı yanı önemli birsy de olblr senin 20 yum toplanmıs ohss diye rahatszlık olblyr onu da kntrol et belırtıleri varsa doktorunu hbrdar et

Yarına cok daha iyi
Olacak eger olursa ?
Bnde 2 yıllık evlıyım cnm ilk olacak inş o cennet kokuluyu kucagımıza alırırz senin bir tane oglun var cok sukur Allah bizede yasatsn bu duyguyu. 29 yasındym

Ooh masallah canim saglikli olurlar insallah
Bnmkını de doktor soyledi cnm ama kendi doktorun ne soylerse onu kullan ara sor bnce ben bosuna gecer diye bekledım sancı cektım bari sen erkenden bahset ztn doktorda gecmezse bana geleceksn dedı yanı önemli birsy de olblr senin 20 yum toplanmıs ohss diye rahatszlık olblyr onu da kntrol et belırtıleri varsa doktorunu hbrdar et
Anladim canim gaz sancisindan baska bisim yok cok sukur pirtlayinca agri falan kalmiyo :oops::KK22:

Kizlar ben yarin aliyorum artik bebeislerimi.heyecanli surec basliyor yine.insallah bu sefer son olur.dualarinizi esirgemeyin benden..
İnsallah canim guzel sonuclr alirsin.kactane kacinci gun embriyosu transfer edecekler canim?sen bursadaydin sanirim nerde yaptiriyordur?bende acibademe baslicam insallah

Ama şansın acayip düşüyor cnm benim gittiğim merkez boşuna ilaç tedavisi olmuş olursun sana ikinci kez dondurulup çözdürülen embriyoyu koyarız ama tutması imkansıza yakın demişti ...
İnş teknoloji çok ilerler ve bu eziyetleri bukdr çok çekmeyiz .. yinede rabbim nasip edecek inş tekrar dondurulan embriyoların ile hamile kalırsın zor iş bu süreç rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım bugün dr randevusu vardı benim 5 embriyo tek tüpte donduruldu ve kaç gün boyunca acayip üzüldüm atılacak diye ama dr ile konuşunca içim rahatladı dedim ne yapılacak hepsini çözecez ve 5.güne gitmesini bekliyexez gidenlerin en iyisini transfer edecem peki dedim ya 4 tanesi çok kaliteli giderse o zaman ne olacak çöp mü olacak kalanlar böyle bir şey olursa mükemmel bir şey olmuş olur çünkü bu şans çok az haaa ama olmaz mı tabiki olur yüzde 5 ihtimal öyle olur ve öyle olursa elbette ki tekrar dolduracaz o kadar emek harciyoruz onları elde edene kadar aktarmıyız hiç durumu iyiyse dedi bilmem neden bu adamla her konuştuğumda çok rahatliyorum hepimiz için hayırlısı olsun bu arada benim de eşim azosperm

X