Merhaba beni ekler misin yaşım 33 yurt dışında tup bebek yapıyorumBeklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 - - - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 24.11.16 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş - - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM 29.11.16 - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.16 - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 @seval_erdal 36 1 - - Dndrlmş - - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar 15.11.16 - - - 16 @FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM 19.11.16 - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 @zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 Y Yekfam 24 1 Pko Novaart - - - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - -
Benide ekler misin yurt dışında tedavi oluyorumBeklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 - - - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 24.11.16 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş - - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM 29.11.16 - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.16 - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 @seval_erdal 36 1 - - Dndrlmş - - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar 15.11.16 - - - 16 @FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM 19.11.16 - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 @zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 Y Yekfam 24 1 Pko Novaart - - - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - -
Evet cnm oyle cok dogru hep basından beri ben sadece hayirlisini istedim Hakkı'mda benim Hayır gördüğüm ser olabilir en güzelini Rabb'im bilir benim icin .. Sadece Dr ma ikinci bir tedaviye başladığımızda eksik bir test tahlil olmasın dicem yanı neye bakılması gerekiyorsa bakilsin istiyorim yumurtam 5. Gunde neden yavaşladı bunlar araştırılsın istiyorimKızlar merhaba tüm yazılanları okudum
1 embriyo olsun bizim olsun :) üzülmeyin Sonuçta 1 embriyo ile hamile kalınıyor evt İnsanın morali bozuluyor ama elimizden gelenide yapıyoruz rabbimin bi bildiği vardır benim 18 tane kaliteli embriyom olmuştu sadece 1 tanesi tuttu 3 denememde... kısacası 1 embriyo yetiyor çok olmasına takılmayın eğer hiç olmuyorsada bidahaki tedavide inş olur ilaçları ona göre verir doktorlar
Hadi hayırlısı olsun cnm umarım guzel haberler verirsin bize :)Merhaba bende aralikda tup bebek yaptiracaklar arasindayim suan adet olmayi bekliyorm 25 yasindayim ve 3 yildr evliyim hic birsekilde hamilelik yasamadm.Bir asilama yaptirdim fakat olmadi bu ayda vakit kaybetmeden tup bebege baslamaya karar verdik esimle
Amiiiiiiin Allah razı Suan da daha iyiyim ikinci tedaviye odakladım kendimi yarin olumsuz haber geleceğine şartladım kendimi .. Sadece en hayırlısını istiyorim eşim kendimDualarim seninle Rabbim kalbi e serinlik versin bu yolda sabir versin bebgini kucagina aldiginda bunlarin hepsini unutacaksin Allah tez zamanda unuttursun
Listedeki gibi bilgilerini gonder ekleyim cnmMerhaba beni ekler misin yaşım 33 yurt dışında tup bebek yapıyorum
Benide ekler misin yurt dışında tedavi oluyorum
kızlar beni aradılar merkezden 5. güne gitmeye çalışan 2 tane embriyom gelişimi sürdürememiş. 3. gün dondurulmuş 5 embriyom var onlar için iyi durumdalar dedi onada şükür.
dilfeza sen hbr aldınmı cnm?
Yaa cnm benim Nasıl sevindim Bi bilsen Suan bu habere insaallah sağlıklı hayırlı evlatlar olarak rahimde de can bulur guzel embriyoların :)kızlar beni aradılar merkezden 5. güne gitmeye çalışan 2 tane embriyom gelişimi sürdürememiş. 3. gün dondurulmuş 5 embriyom var onlar için iyi durumdalar dedi onada şükür.
dilfeza sen hbr aldınmı cnm?
Bana yeni baslatti cnm yumurta toplandigi gun yanikızlar merhaba bişey sorucam crinone jel'i nezman kullanmaya başladınız transferden sonramı?
yada tedavnin en başındamı?
savaşçı embriyo onun adı :) kazandı inşallah annesine de tutunacak senin adına cok sevındım şuan, dun cok üzülmüştük hepberaber . demekki hayırlı lan buymus inşallah gebeliğe dönüşür bukadr dayanan embriyodan umudu kesme bir daha hep olumlu ol:) hadı gune guzel haberle başlayalım boyle neşemiz yerimize gelsin kızlar:)Yaa cnm benim Nasıl sevindim Bi bilsen Suan bu habere insaallah sağlıklı hayırlı evlatlar olarak rahimde de can bulur guzel embriyoların :)
Can'ım elhamdulillah Bi tane yumurtam cok iyi durumdaymış embriyolog gözünüz aydın Dedi hamilesin demis kadar gibi sevindim ya allahım şükürler olsun en azından transferi yasayacağım denemiş olacağımdun öğlenden beri kac ayetel kursi yasın okundu sayisi belli degil adıma Sagolunlar Kuran kursuna okuttuk .. Rabb'imin takdiri sabaha kadar sadece hayirlisini istiyorim allahım dedim bugun ki olumsuz habere hazırdım cunku o haber benim icin hayırlı olandı diyecektim ama hayırlısı buymuş demek ki bir taneye can verecek benim rahimimde belki de Rabb'im
seni aradılar mı canım kaç yumurta döllenmiş, senden de guzel haberler beklıyoruzBana yeni baslatti cnm yumurta toplandigi gun yani
şimdi gordum yazdıgını , benzer sayılarla basladık inşallah senınde saglam birkaç tane embriyon kalır hem transferlık hem dondurulmalık. şimdi gun gun gelişimleri bekleme vakti:)Kizlarr benim de toplanan 20 yumurtadan 12 si isleme alinmis 8 tanesi dollenmis 4 tanesinin durumu belli degilmis yarin tekrar arayin bilgi verelim dedilerr.
doğru diyorsun cnm işin içine girince embriyonun oluşumunun saglam kalmasının okdr yuksek ıhtımal olmadıgını da gorduk elenen gelişmeyen cok embriyoda oluyor. o yuzden buna gercekten cok sukur. önemli olan gebeliğe donusmesi tabi Rabbim onu da nasip edecek inşallah bizlere.canım bütün yumurtaların sağlıklı ilerleyecek diye birşey yok bak 5 tane iyi kalitede embriyon olmus çok şükür...inşallah bebiş olarak dönücek bir tanesi sanabelki 2 tanesi
doğru diyorsun cnm işin içine girince embriyonun oluşumunun saglam kalmasının okdr yuksek ıhtımal olmadıgını da gorduk elenen gelişmeyen cok embriyoda oluyor. o yuzden buna gercekten cok sukur. önemli olan gebeliğe donusmesi tabi Rabbim onu da nasip edecek inşallah bizlere.
İnsallah canimm ben kendim arayip bilgi aliyorum biraz zor ulastim ama mutlu edicek seyler duydum cok sukur. İnsallah boyle guzel devam ederler. Transfer gunu belirlediler mi sizin.şimdi gordum yazdıgını , benzer sayılarla basladık inşallah senınde saglam birkaç tane embriyon kalır hem transferlık hem dondurulmalık. şimdi gun gun gelişimleri bekleme vakti:)
inş hep iyi hbrler alırsın cnm. ben adet olmayı beklıyorum adet sancılarım basladı gibi bir iki güne olurum sanırım. adetın 2. günü gidince belli olacak inş hersey yolunda olurda bu ay gerceklesır transfer. cok adapte ettim kendimi aralık ayınaİnsallah canimm ben kendim arayip bilgi aliyorum biraz zor ulastim ama mutlu edicek seyler duydum cok sukur. İnsallah boyle guzel devam ederler. Transfer gunu belirlediler mi sizin.
inş hep iyi hbrler alırsın cnm. ben adet olmayı beklıyorum adet sancılarım basladı gibi bir iki güne olurum sanırım. adetın 2. günü gidince belli olacak inş hersey yolunda olurda bu ay gerceklesır transfer. cok adapte ettim kendimi aralık ayına
inş cnm ztn en kötü ihtimalle 1 ay dogum kontrol hapı kullanırım ocak ayına sarkar ama sabırsızlıkla bebeğime kavusmayı beklıyoruz. gercekten bizde hamile olacakmıyız ilk defa bukadar gercekci ve yakın gelıyor bu duygu:)Olucak canin kotu sey getirme aklina adet olduktan sonra cabuk geciyo zaman olana kadar sabir sadece.
güzel haberleri almışsın gözun aydın cnm. kimisi opu adet agrısı gibi diyor ama bnmki daha fazlaydı agrı kesici fitil ve damardan ilaç verdiler ancak rahatladım. eve geldiğimde agrı kesici alacak kdr ağrım olmadı. sadece kasıgımda çekilme gibi bir his oldu dik duramıyordum yururken. tum bunlar ilk gün oldu 2. gün iyiydim ama bnde 4 gun devam eden şiddetli gaz sancısı oldu böyle acı görmedim. ilaç kullandım da gecti sonunda. ona dıkkat et narkozda gaz sancısı yapabiliyormus. kuru kayısı fln ye doktorunu da ara eger gaz sancın olursa ben gecer diye beklerken ıkı gun snra aradım bosuna çile çekmişim ilacı varmıs neticede. hayırlı hbrlerını beklıyoruzMrb kızlar bugün Dr gittim herşey beklediğimdem iyi dedi korkma dedi perşembe çağırdı tekrar cumartesi opu olacağım galiba opu zor mu ağrı acı vs oluyor mu nasıl oluyor ilk olacağı için biraz korku var transferde de acı ağrı oluyor mu hiç ?