- 25 Mart 2010
- 4.203
- 3.017
Bende oyle bakmadigim site kalmadi surekli arastirma halindeyim:) Aminnnn darisi Aralik annelerine olsun
İnternetten baktımız kadarıyla öğrendik zaten açıklamalar ingilizce eşim bu konuda iyi olduğu için onun demesiyle üzüldüm açıkçası :/ ama şimdi sizlerden gelen mesajlarla tekrar umut buldum
Ayy inşallah güzel haberlerimiz olur. Çok istiyorum çünkü.. umut oldun canım çok teşekkür ederim
Bende size böyle bi haber versem dünyalar benim olsa.. ilk transfer benim ilk sonuçta benim inşallah güzel olur size gzel sonuçlar getiririm çok heyecanlıyım bana umut oldunuz kızlar harikasınız
öncelikle doktorlar embiryonun kalitesinin üzerinde o kadar durmuyorlar...neden dersen 2 hücreli ( 2. kalite/ 1 kalite)embiryolar bile tutuyor. senin blastosist olmus artık evresini tamamlamıs bu bile tüp bebek oranını arttırıyor....5. güne gelemeyen embriyolar var...o yüzden üzülme ve bu kadar detaya inme bu senin transferinide olumsuz etkiler...iyi düşün iyi olsun canım ayrıca benim 3bb olmasına rağmen üzülmüyorum...vardır bunda da bir hayır...rabbim nasip edecekse önünde hiçbirşey duramaz.