2016 Aralik tup bebek

Bende oyle bakmadigim site kalmadi surekli arastirma halindeyim:) Aminnnn darisi Aralik annelerine olsun :dua::dua:

İnternetten baktımız kadarıyla öğrendik zaten açıklamalar ingilizce eşim bu konuda iyi olduğu için onun demesiyle üzüldüm açıkçası :/ ama şimdi sizlerden gelen mesajlarla tekrar umut buldum :KK200::21:

Ayy inşallah güzel haberlerimiz olur. Çok istiyorum çünkü.. umut oldun canım çok teşekkür ederim

Bende size böyle bi haber versem dünyalar benim olsa.. ilk transfer benim ilk sonuçta benim inşallah güzel olur size gzel sonuçlar getiririm çok heyecanlıyım bana umut oldunuz kızlar harikasınız :KK200:

öncelikle doktorlar embiryonun kalitesinin üzerinde o kadar durmuyorlar...neden dersen 2 hücreli ( 2. kalite/ 1 kalite)embiryolar bile tutuyor. senin blastosist olmus artık evresini tamamlamıs bu bile tüp bebek oranını arttırıyor....5. güne gelemeyen embriyolar var...o yüzden üzülme ve bu kadar detaya inme bu senin transferinide olumsuz etkiler...iyi düşün iyi olsun canım :KK66: ayrıca benim 3bb olmasına rağmen üzülmüyorum...vardır bunda da bir hayır...rabbim nasip edecekse önünde hiçbirşey duramaz.:KK66:

Mrb arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem ilk tuttu ama düşükle sonuçlandı Buda düşük olur diye korkuyorum var mı böyle sonuçlanan sonrasında düşük olmaması için ne önlem almak gerekir

genetik testlerini yaptılar mı yapmadılarsa yaptırmanı önerririm. düşük sebebiyle ilgili birşey söyledikler mi? birde sorun ne sizdeki?

Mrb arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem ilk tuttu ama düşükle sonuçlandı Buda düşük olur diye korkuyorum var mı böyle sonuçlanan sonrasında düşük olmaması için ne önlem almak gerekir
bende ağustos ayındaki denemede ilk defa pozitif görmüştüm ama 6 haftalık dusukle sonuçlandı. şimdi dondurulmus transfer hazirligindayim aynı korkular bendede var. mevlam busefer kucagimiza alacagimuz evkatkarimuzu nadip eder ins

Günaydın kızlar Rabbim bugün ne duanız varsa kabul etsin inş herkese boy boy çocuk versin ‍‍‍‍‍‍‍‍‍ Herkese önerim transferden sonra çok odaklanmayın hobi işleri edinin örgü mandala puzzle kafanızı dağıtacak dr bana dediği buydu ben 2 transferimdede yattım telefon elimde forumlarda tutunma belirtisi aradım ne yesem ne yapsam diye baktım ilkinde ananas yedim ağaç çıktı içimde 2. De nar suyu içtim hiç biri birşeye yaramadı dr söyleyince kızdı protein ağırlıklı beslenmelisin dedi aklınızda olsun bide en yüksek protein ton balığında var sade süt içemeyenlerde sahlep içsin havuç portakal elma sıkıyorum bide bunları transfer sonrası değil öncesidr yapmak gerek vucutu hazırlamak için bol su içmeye başladım benki su içmeden gün geçiren kişiydim şuan günde 1.5 lt içmeye başladım

Benim doktorum illa igne diyo malesef.ilkinde vermemisti rahatti.ikincide mahvoldum oturamiyodum bile.bide kendim vurunca iyice eziyet:)) bakalim bu sefer napicaz..
Bende ilkinde kullandım oturamıyordum nette baktım hatta dr ark onlarada sordum aynı etki dedi dr da aynısını dedi sen nasıl rahat edersen dedi Ama istiyorsak bu işe başladıysak ne gerekiyorsada yapıcaz oyüzden Allah yar ve yardımcımız olsun

İnsaallah cnm biz Hakkı'mızda en hayırlısı olsun niyetiyle basladik bundan sonrası Rabb'ime emanet ..cunku merkez elinden geleni yapıyor ztn Türkiye'de sayılı yerlerden biri .. Transfer cok cok extrem bir duurm olmazsa , simdi onumuzde ki hafta adet olucam sonra ikinci gun ilac başlayacak rahim kalinligi icin duruma gore baska ilaçlarsa veriyormuş sanirim iste rahim duvari kalinligi ölçülüyor surekli ona gore adetin ilk gununden itibaren sanirim kişiye gore değişmekle beraber 15-16 yada 17. Gun transfer olacağım araligin 16-17 gibi Sanirm . Cok nadir durumlar da hormonlar yüksek cikmaya devam ederse bir sonra Kı aya da bırakabiliyorlarmış transferi.. Benim ki Suan aralık gibi görünüyor Selen Hnm oyle soyledi bir aksilik olmazsa aralık

benim ilk denemem olacak daha iğneye bile başlamadım ama bişey sormak istiyorum. ben opu olduktan sonra 3-5gün ne kadar büyüteceklerse hemen o hafta transfer olacak sanıyordum. öyle olmuyor mu yoksa kişiye ya da dr yorumuna göre mi değişiyor durum

Kızlar bisey sorcam iğne tedavisine başladım bugün ve boğazların sisti 2 gün önce halen agriyor Dr gittin antibiyotik vs verdi çok kötü dedi boğazların acaba antibiyotik vs kullansam bi sorun olur mu tüp bebek tedavisinde ? Acil yardım kızlar lütfen...

Kızlar bisey sorcam iğne tedavisine başladım bugün ve boğazların sisti 2 gün önce halen agriyor Dr gittin antibiyotik vs verdi çok kötü dedi boğazların acaba antibiyotik vs kullansam bi sorun olur mu tüp bebek tedavisinde ? Acil yardım kızlar lütfen...
Tüp bebek doktoruna sormadan kullanma andorex sor doktoruna benimde opudan sonra olmuştu anesteziden

benim ilk denemem olacak daha iğneye bile başlamadım ama bişey sormak istiyorum. ben opu olduktan sonra 3-5gün ne kadar büyüteceklerse hemen o hafta transfer olacak sanıyordum. öyle olmuyor mu yoksa kişiye ya da dr yorumuna göre mi değişiyor durum
Evet kişiden kişiye yapılan bir durum diğer aya transfer. birde Dr larin tedavi sekli de farklı olabiliyor bizim Dr umut tup Selen hanım taze transferde yapıyor yanı toplamadan 4-5 gun sonra fkt genelde dondurup diğer ay transferi yapıyor konuştuğum cogu kişide . Dr güvenmek onemli cnm o sana gore dogru tedaviyi seciyor .

Mutlaka merkeze sor cnm ezberden kullanma iğnelerin etkisi boşa gitmesin

Teşekkürler dilfeza dilfeza bende yanlış mı anladım diyordum. İnşallah bi mani olmaz da beklemeden transfer olur çünkü baya şartlandım aralıkta olcak diye. Hayırlısı neyse o olsun tabi

Kızlar ben opumu oldm 7 tane yum toplanmıs yarın arayıp hbr verecekler bakalım yavrularım ne durumda adetin 2. Gunu de gidecegm duruma gore transfer tarıhı belli olacak. Adet agrısından daha fazla agrım oldu agrı kesici fitil ve damar yolundan ilaç verdiler simdi iyiyim cok sukur. Darısı sizlere

Kızlar ben opumu oldm 7 tane yum toplanmıs yarın arayıp hbr verecekler bakalım yavrularım ne durumda adetin 2. Gunu de gidecegm duruma gore transfer tarıhı belli olacak. Adet agrısından daha fazla agrım oldu agrı kesici fitil ve damar yolundan ilaç verdiler simdi iyiyim cok sukur. Darısı sizlere
Geçmiş olsun cnm. İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Senin de 1 ay dondurulacak sanırım

Hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruzz

Hadi gozun aydin canim.bak 6 bekliyodun 7 cikmis ne guzel.insallah yarinda boyle guzel haberler alirsin..

X