2016 Aralik tup bebek

hilal1907 hilal1907 cnm listeye eklemişsin beni teşekkür ederim cnm yaşım 33 gaziosmanpaşa yeniyüzyıl üniversite hastanesinde tedavi oluyorum inş hamiş listesi yapmayıda nasip eder inş Rabbim

Kızlar iyi akşamlar hepimize hayırlısını versin rabbim benim bugün ilaç tedavim başladı büyük ihtimal 8 aralık transfer büyük ihtimal tek embriyo 4BC kalitesi umudum kırıldı daha ilk denememde :KK43:
Merhaba cnm benim 4. Tüp bebek denemem olcak
İlk 3 denemedede embriyolarım 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi .tüm denemelerimde de ikişer embriyo konuldu
1. Tüp bebeğim hiç tutmadı negatif gördüm
2. Tüp bebeğimden kızım oldu
3. Tüp bebekten düşük yaptım
Kısacası hepsi aynı kalitede olmalarına rağmen her seferinde farklı sonuç gördüm hiç belli olmuyor .. hiç unutmam ben kızımdaki tüp bebekte burda bi arkadaş vardı embriyosu kalitesizdi doktor atmak yerine koyalım demiş düşün ve biliyormusun o tuttu ve çocuğu oldu .. nasip kısmet işi İnan insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor yada 10. Tüp bebek yapıp hamile kalamıyor ... biz elimizden geleni yapalım rabbim inş nasip eder

Cnm bende 29 gibi hasta olucam inş 3 .günü dr kontrolüm var benimde dondurulmuş transferim olucak inş benimde günüm sekmezse 16.17. Gibi olucak İnş pozitifi görür sağlıklada alırız kucağımıza
Amiiiiin cnm ins beraber gun sayacağız sanirim allahım ins yüzümüzü güldürür :)

Kızlar ilk kez tüp bebek yaptıran var mı ? Nerde yaptırıyor sunuz bi de acılı bi işlem oluyor mu?
Ben ilk defa yaptırıyorum cnm İstanbul umut tup bebekte ..yanı acılı derken her anı acı ve ağrılı degil göbekten yapılan iğneler cesaret isi Aslı'nda incecik igne ısırık gibi bir hic aci yok icine sıkılan igne ztn yakmıyor.. yumurta toplama bugun yapildi baygın yapildi hic anlamadim şimdide biraz adet olacakmis gibi Ağrı'm var yanı siddetli bir durum yok eger farklı bir komplikasyon oluşmazsa tabii .. Transfer ztn daha da kolaymış heniz olmadım bakalım sanirim tup bebekte zor kısım asamalari beklemek ve birde transfer sonrası progestan igne veriliyor dusuk olmasin diye o biraz yakıyormuş agri oluyormus henuz o aşamaya gelmedik :)

Kızlar merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kesit Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam darısı size kizlar hic korkmayın Can'larım
Gozunn aydinn hayirli gyzel haberler gelirr insallah :KK200:
Kızlar ilk kez tüp bebek yaptıran var mı ? Nerde yaptırıyor sunuz bi de acılı bi işlem oluyor mu?
Hosgeldinizz oncelikle benim ilk deneyimim umut tup bebekteyim.bugun ignelerde 6.gunumdu simdiye kdr acili bi surec olmadi cok sukur :)

Çok teşekkür ederim kızlar iğne biliyorum daha öncede kullanmıştım catlatma asilamada filan bende novaart da Mehmet erdem gidiyorum inşallah ilk tüp de tutar da hepimiz hamiş oluruz da ne zaman doğacak ismi ne olacak onları konusuruz

Çok teşekkür ederim kızlar iğne biliyorum daha öncede kullanmıştım catlatma asilamada filan bende novaart da Mehmet erdem gidiyorum inşallah ilk tüp de tutar da hepimiz hamiş oluruz da ne zaman doğacak ismi ne olacak onları konusuruz
Insallahhh allah hepimizin gonlune gore versinn once gobislerimizi sonraa kucaklarimizi doldursunn :anneadayı:

Amiiiiin cnm ins beraber gun sayacağız sanirim allahım ins yüzümüzü güldürür :)

Ben ilk defa yaptırıyorum cnm İstanbul umut tup bebekte ..yanı acılı derken her anı acı ve ağrılı degil göbekten yapılan iğneler cesaret isi Aslı'nda incecik igne ısırık gibi bir hic aci yok icine sıkılan igne ztn yakmıyor.. yumurta toplama bugun yapildi baygın yapildi hic anlamadim şimdide biraz adet olacakmis gibi Ağrı'm var yanı siddetli bir durum yok eger farklı bir komplikasyon oluşmazsa tabii .. Transfer ztn daha da kolaymış heniz olmadım bakalım sanirim tup bebekte zor kısım asamalari beklemek ve birde transfer sonrası progestan igne veriliyor dusuk olmasin diye o biraz yakıyormuş agri oluyormus henuz o aşamaya gelmedik :)
Off o progesteran igne basa bela iste.en acili kismi o.

Ayy cnm ağzından bal damlıyor Yaa insaallah :)

onada çözüm var fitil bant hap olarak ben 2. De iğne istemedim sağolsun dr vermedi fitil kullandım
Benim doktorum illa igne diyo malesef.ilkinde vermemisti rahatti.ikincide mahvoldum oturamiyodum bile.bide kendim vurunca iyice eziyet:)) bakalim bu sefer napicaz..

Paylaş tabıkı cnm burda birbirimizi motive ediyrz baska topıkleri de takıp edyrm gebelık hbri aldkca umudum artıyor darısı bzm topıktekı arkadaslara. Bnm doktorum guvenc bey
Bende oyle bakmadigim site kalmadi surekli arastirma halindeyim:) Aminnnn darisi Aralik annelerine olsun :dua::dua:
4 BC kötü bir embriyo değil ki neden umudun kırılıyor onu anlamadım? gayet başarılı bence...
İnternetten baktımız kadarıyla öğrendik zaten açıklamalar ingilizce eşim bu konuda iyi olduğu için onun demesiyle üzüldüm açıkçası :/ ama şimdi sizlerden gelen mesajlarla tekrar umut buldum :KK200::21:
Cnm kodlara kaliteye takılma benim 5. Gün aa kaliteydi 2 denememde negatif oldu Rabbim nasip etmedikten sonra kaliteside iyi olsun günüde farketmez takılma umudunda kırılmasın lütfen ben çok duydum 3. Gün koyulup ikiz hamileliği olan Allah inş hepimize nasip eder
Ayy inşallah güzel haberlerimiz olur. Çok istiyorum çünkü.. umut oldun canım çok teşekkür ederim

Merhaba cnm benim 4. Tüp bebek denemem olcak
İlk 3 denemedede embriyolarım 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi .tüm denemelerimde de ikişer embriyo konuldu
1. Tüp bebeğim hiç tutmadı negatif gördüm
2. Tüp bebeğimden kızım oldu
3. Tüp bebekten düşük yaptım
Kısacası hepsi aynı kalitede olmalarına rağmen her seferinde farklı sonuç gördüm hiç belli olmuyor .. hiç unutmam ben kızımdaki tüp bebekte burda bi arkadaş vardı embriyosu kalitesizdi doktor atmak yerine koyalım demiş düşün ve biliyormusun o tuttu ve çocuğu oldu .. nasip kısmet işi İnan insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor yada 10. Tüp bebek yapıp hamile kalamıyor ... biz elimizden geleni yapalım rabbim inş nasip eder
Bende size böyle bi haber versem dünyalar benim olsa.. ilk transfer benim ilk sonuçta benim inşallah güzel olur size gzel sonuçlar getiririm çok heyecanlıyım bana umut oldunuz kızlar harikasınız :KK200:

Off o progesteran igne basa bela iste.en acili kismi o.
Oyy dimi herkes oyle soyluyor :KK43:

onada çözüm var fitil bant hap olarak ben 2. De iğne istemedim sağolsun dr vermedi fitil kullandım
Cnm bizim de igne veriyor o daha bir garanti sanirim bakalım nasip ama dayanicaz artık umarım uzun kullanmak zorunda kalmayız bazisi 12. Haftaya kadar devam ediyir iğneye
Benim doktorum illa igne diyo malesef.ilkinde vermemisti rahatti.ikincide mahvoldum oturamiyodum bile.bide kendim vurunca iyice eziyet:)) bakalim bu sefer napicaz..
Aynen cnm bizim Selen hanım da illa igne veriyor hele ilk zmn kesin igne. belki daha sonra leke kanama olmazsa jele yada fitler cevirir

Mrb arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem ilk tuttu ama düşükle sonuçlandı Buda düşük olur diye korkuyorum var mı böyle sonuçlanan sonrasında düşük olmaması için ne önlem almak gerekir

X