2016 Aralik tup bebek

Benim tahminim pazartesi yapicak canim cumartesi esimin nobeti var pazar gelcek ankaraya soyledim sorun yok devam edicez o zaman kadar tedaviye dedi. en kucuk yum 8 mm. Toplam 19 saydi bu gun en buyuk de yaklasik 14 mm.
Canim yumurtan cok oldugu icin siskinlik yapiyodur sende.belki sana bu ay transfer yapmaz siskinligin devam ederse.dondurup gelecek aya transfer yapabilir.

Kızlar iyi akşamlar hepimize hayırlısını versin rabbim benim bugün ilaç tedavim başladı büyük ihtimal 8 aralık transfer büyük ihtimal tek embriyo 4BC kalitesi umudum kırıldı daha ilk denememde :KK43:

Kızlar iyi akşamlar hepimize hayırlısını versin rabbim benim bugün ilaç tedavim başladı büyük ihtimal 8 aralık transfer büyük ihtimal tek embriyo 4BC kalitesi umudum kırıldı daha ilk denememde :KK43:
Kalite kodlarını bilmiyrm ama üzüldüğüne göre pek iyi degil cnm ama Allah nasip ettıkten snra o da tutunacaktr elbet sen umutlu ol bu surecte transferden snra elimizden gelen tek sey olumlu dusunup tutunmasına katkı saglamak dua etmek

Canim bu kalite olayindan anliyonmu benimde 8ba 2 tane 6 ba var bi tane.doktorda soylemiyo bisey.merak ediyorum kalitelerini

Canim bu kalite olayindan anliyonmu benimde 8ba 2 tane 6 ba var bi tane.doktorda soylemiyo bisey.merak ediyorum kalitelerini
Bende internetten baktım başındaki sayı klinige göre değişiyor oradaki değeri anlayamadım o yüzden onun hakkında bi bilgim yok ama ilk harf hücreleri ikinci harfte dış zarın inceliğini kalınlığını belli ediyormuş sanırım eşim öyle söyledi. Türkçe açıklama hiç bulamadım zaten. En iyi aa diye başlıyor üni. Not sistemimiz gibi aslında. Seninki iyi kalitede yani.için rahat olsun. benim dış zarı incelmiş besin alması zormuş dışarıdan 2. Harf c olduğu için yani kalitesi düşük ve tek var işte ona üzülüyorum. çok uzun yazdım ama bildiklerim bunlar. Başka bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kalite kodlarını bilmiyrm ama üzüldüğüne göre pek iyi degil cnm ama Allah nasip ettıkten snra o da tutunacaktr elbet sen umutlu ol bu surecte transferden snra elimizden gelen tek sey olumlu dusunup tutunmasına katkı saglamak dua etmek
Teşekkür ederim canım inşallah senin ve burada olan bütün arkadaşlarımın duası kabul olsun. Aynı klinilteyiz bu arada :)

Kızlar bnm opu persmbe smdi yogun bi akıntı geldi sizde de böyle birşey oldu mı yoksa doktorun dedigi onden giden iki yumurtam mı catladı:KK43: akıntı oluyormu hıc opuya dgru
Normal canim bende sormustum doktoruma çok yumurtan gelistiği icin demişti ve agrim da akıntiyla orantili her geçen gun coğaldı.
Kizlar ben baya agirlasmaya basladim asiri siskinlik var cok fazla yum. gelistigi icin dr her gun cagiriyo sabahin korunde gidiyorum ikiye kadar surunuyorum mahvoldum bu gun ignenin dozunu 100 e dusurdu cetrotide vuruyorum iki gundur yarin sabah 8 de yine hastanedeyimm. Yururken yumurtaliklarimin surtundugunu hissediyorum agrimaya basladi. Belime de agri yapiyo. Kazasiz belasiz olsaydi su opu bittim simdidenn
Ah seni cok iyi anlıyorum cumartesi opu oldum ve daha tam kendime gelemedim bile. Benimde 27 tane yumum toplandı son bir hafta oturup kalkamıyordum egilemiyordum tuvalet işkenceydi. Son gün hatta uzanırken bile ağrıyordu. Geçmis olsun simdiden insallah guzel sonuclar alırsın.

Normal canim bende sormustum doktoruma çok yumurtan gelistiği icin demişti ve agrim da akıntiyla orantili her geçen gun coğaldı.

Ah seni cok iyi anlıyorum cumartesi opu oldum ve daha tam kendime gelemedim bile. Benimde 27 tane yumum toplandı son bir hafta oturup kalkamıyordum egilemiyordum tuvalet işkenceydi. Son gün hatta uzanırken bile ağrıyordu. Geçmis olsun simdiden insallah guzel sonuclar alırsın.
Yarin opu olucam cnm ya zor mu cok kendine gelmen niye uzun surdu ?

Evet cnm ya sorma 12 den sonra yemek yemicem bakalım yarin ins opu var :) dua edin bana guzel yumoslar toplansın
Hadi Yaa niye o kadar sıkıntı oldu sende pko vardı dimi
Cok yumoslar olunca oyle olmustur benim de az az var yürürken resmen rahim. İcinde baskı var oglumun doğumuna az kala da boyle baskı olurdu ayni onun gibi ama siddetli degil neyse az kaldı cnm sabır sonu Cook guzel olacak ins :)
Hayirli olsun canimm

Canim yumurtan cok oldugu icin siskinlik yapiyodur sende.belki sana bu ay transfer yapmaz siskinligin devam ederse.dondurup gelecek aya transfer yapabilir.

Evet kizlar yaa pko var bende ondan sanirimm sabredicez artik hergun gelmek daha bi ayri yordu beni allahim yardim etsinn

Yarin opu olucam cnm ya zor mu cok kendine gelmen niye uzun surdu ?
Korkmana gerek yok canım opudan sonra sadece ağrı vardı öncesi daha zordu benim için. Cok yumurtam olduğu için basınc yapıyordu. Opu sırasında ise herhalde üşüttüm çünkü ameliyathane soğuktu hatta dedim burası çok soguk diye daha sıcak yapmamız yasak dediler. Belkide çoğu gaz sancısıydı bilemiyorum.

Kızlar merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kesit Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam darısı size kizlar hic korkmayın Can'larım

Kızlar merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kesit Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam darısı size kizlar hic korkmayın Can'larım
Hadi gozun aydın cnm hemde gecmiş olsun dileyelim sen atlattın yarın sıra bnde:) kac yum gozukuyordu muayenelerde daha mı fazlaydı da 9 tane kaldı

X