• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Valla 3 hafta gormeyince cok ozlemisim cidden. Doktorda sagolsun uzun uzun bakti. Popoyu elleri ayaklari kafayi gosterdide gosterdi. Insallah sende minigini gorursun canim saglikla :) rabbim evlatlarimiza saglik versin. Buarada bana folik asiti biraktirdi decavit vitamim yazdi, birde mide surubu icemedigimden talcid cigneme tableti verdi midem icin ve d vitaminine devam dedi
Maşallah bebişee bana da decavit verdi pis kokuyor gibi geldi midemi bulandırıyor ama minnak lar için her şey folic asiti ben de bıraktım

3 gündür birakdim zatn ilk iki gun dayanabildim dusuxluk sorun zatn tam kemiklerinin gelismesi faln zor olck die

NASILSINIZ ANNİŞLER

Cok sukur bizde iyiyiz, dun ikili test sonuclarimizi aldik, dusuk risk gurubundayiz hamdolsun temiz sonuclar. Bende de bastan beri varolan mide yanmalarin devam ediyor, bulantilarimda azalma mevcut cok sukur, artik bulanti hapini kesmeye basladim. Ayrica yemek temizlik vs konularda biraz daha iyiyim. Yalniz yorulunca hemen bel agrim basliyor o da dinlenince geciyor cok sukur. Sen nasilsin canim?

Reflü başladı ben de onunla uğraşıyorum canım bebiş iyiydi geçen hafta gitmiştik kafasını midesini ölçtü doktor gelişimi iyi dedi o iyi olsun da yolu yaraladık nasılsa bir bu kadar daha dayanırız Sen nasılsın Nasıl gidiyor canım bebiş Nasıl

Cok sukur bizde iyiyiz, dun ikili test sonuclarimizi aldik, dusuk risk gurubundayiz hamdolsun temiz sonuclar. Bende de bastan beri varolan mide yanmalarin devam ediyor, bulantilarimda azalma mevcut cok sukur, artik bulanti hapini kesmeye basladim. Ayrica yemek temizlik vs konularda biraz daha iyiyim. Yalniz yorulunca hemen bel agrim basliyor o da dinlenince geciyor cok sukur. Sen nasilsin canim?
ŞÜKÜR BİZDE İYİYİZ YARIN KONTROL VAR BAKALIM BEBEGIMIZI GÖRECEĞİZ NASİPSE MİDE YANMANA YUDUM YUDUM SÜT TAVSİYE EDİYORUM M moonliqht iyi geliyor

ÇOK GÜZEL GEÇTİ CANIM BEBEĞİM ÇOK HAREKETLİ BİZE YÜZÜNÜ DÖNDÜ SIRTINI DÖNDÜ KUZUMU IZLEDIK ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY İYİ DEDİ DOKTOR

Ay com sukur ya, valla merak ettim sizi bende. Ses cikmayinca dedim Allah korusun kotu biseymi oldu, nasil hareket ediyor dimi zip zip :)

Ay com sukur ya, valla merak ettim sizi bende. Ses cikmayinca dedim Allah korusun kotu biseymi oldu, nasil hareket ediyor dimi zip zip :)
Internetim yoktu canım yenilendi faturam. Evet MAAŞALLAH ya sanki izlediğimizi anladı bize neler yaptı yavrummm. Doktor cinsiyetine baktı birşey demedi ama çok hareketli erkek olabilir dedi

Internetim yoktu canım yenilendi faturam. Evet MAAŞALLAH ya sanki izlediğimizi anladı bize neler yaptı yavrummm. Doktor cinsiyetine baktı birşey demedi ama çok hareketli erkek olabilir dedi

Masallah hayirlisiyla saglikli evlat olsunlar insallah :) cok sevindim, bidahaki kontrol ne zaman? Bana da tam cinsiyet tahmini yapmadi, 28 haziranda gidicem ben nasipse. Gunler gecmiyor :)

Back
X