- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
Hayırlı olsun tatlımİlk doktor kontrolü bugündü. Kese karından göründü. Haftaya kalp atışı kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun tatlımİlk doktor kontrolü bugündü. Kese karından göründü. Haftaya kalp atışı kısmetse
10 Gün sonrada kalp atışı annesi inşallah :)Çok teşekkür ederim dün ilk doktor kontrolüm vardı minicik keseyi gördü.10 gün sonra çağırdı
Ben 56 kiloyum ama boy 1.64 :) dolayısıyla fazla kilo herkese zarar, dikkat etmeliyizYok canım, sadece kese göründü. Bu arada sabah çok az bi kahverengi leke oldu. Onu sordum, gebelik sağlıklı gidiyorsa önemsemeyiz, endişelenme dedi. En fazla 12 kiloya izin verdi. Tartı da 63 çıktım, boyum 169.(geçen ay 61 idim) Protein ağırlıklı beslen, 6 öğün. Meyveyi fazla tüketme kilo yapar dedi.
Canım ne durumdasınız? Merak ettik, inşallah her şey yolundadır.Kizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin
iNŞALLAH BİR SIKINTI OLMAZMerhaba arkadaşlar,
Biz de bugün ilk kontrole gittik. Vajinal ultrasonda keseyi gördük, boyutları normal. Doktor kesenin sezaryen dikişine biraz yakın olduğunu söyledi. Dikişe doğru büyürse sıkıntı olur, gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz bakalım. Umarım bir sıkıntı olmaz.
Herşey gönlünce olsun inşallah canım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişi, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Merhaba arkadaşlar,
Biz de bugün ilk kontrole gittik. Vajinal ultrasonda keseyi gördük, boyutları normal. Doktor kesenin sezaryen dikişine biraz yakın olduğunu söyledi. Dikişe doğru büyürse sıkıntı olur, gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz bakalım. Umarım bir sıkıntı olmaz.
İnşallah canım. Olumlu düşünüyorum. Herşey olacağına varır sonuçta. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.iNŞALLAH BİR SIKINTI OLMAZ
İnşallah canım, çok teşekkür ederim.Herşey gönlünce olsun inşallah canım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişi, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Umarım sorun olmaz, Allah'a dua edelim şu tehlikeli haftaları çabucak atlatmayı nasip etsin bizlere.Merhaba arkadaşlar,
ilk defa duyuyorum böyle bişeyi şok oldumMerhaba arkadaşlar,
Aynen bende anasınıfı öğretmeniyim,bizimkide çok beklenen bir bebek ama ayrılmadım evde insan düşün düşün kafayı yer. Birde normal davranmaya çalışıyorum, abartırsam daha zor geçer gibi geliyo hamilelikAynen bende anasifi ogretmeniyim ve 4 yillik bekledigimiz mucizemize sahip oludk hamdolsun devami da gelir sagliklica INSALLAHH.ben okula devam ediyorum ama cunku gecen yil evde kaldim tup bebekten sonra kafayo yedim.okulda vakit geciyor.ama benim stajyerlerim var o yuzden cok yorulmuyorum
Hoşgeldim hemşerim Hayırlı olsun ekliyorumBemde bilgilerimi yazayım, unutmuşum
Yaş 28
Şehir adana
Son adet tarihi 7 mart
Beklenen tarih 12 aralık
Ilk bebek
İnşallah ilk bebeğimi kaybettim o yüzden korkuyorum10 Gün sonrada kalp atışı annesi inşallah :)
Ben de iki tane bebeğimi kaybettim. Korkunu çok iyi anlıyorum ama bu şekilde bebeklerimiz daha çok strese giriyor.İnşallah ilk bebeğimi kaybettim o yüzden korkuyorum
Rahat ol tatlım hiç bişeycik olmaz inşallahİnşallah ilk bebeğimi kaybettim o yüzden korkuyorum
Biliyorum stres çok zararlı başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum KPSS çalışıyorum ama surekli kanama varmı diye kontrol ediyorum elimde diilBen de iki tane bebeğimi kaybettim. Korkunu çok iyi anlıyorum ama bu şekilde bebeklerimiz daha çok strese giriyor.
İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Umarım sorun olmaz, Allah'a dua edelim şu tehlikeli haftaları çabucak atlatmayı nasip etsin bizlere.
ilk defa duyuyorum böyle bişeyi şok oldum