- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Güzel günlerde kullanın canım. Uzun sürekli kullanım ağrı yapıyor mu bir test eder haberdar edersen sevinirimBugün kangurumuz geldi kızlar. Dışarı çıkmadık ama evde hemen denedim oğlum 7 kgdan küçük diye yenidoğan aparatlı aldım ben. İyi ki de almışım çünkü bacakları o kadar açılmıyor aparatsız denedim de oturamazmış daha kanguruya. Uykusu vardı uyudu hemen. Uyanınca belki biraz dışarı çıkarız. İyi ki almışım çok beğendim. Oğlum da ağlamadı demek rahattı içinde :)
Evet kanguruyu çok seviyorlar hemen uyuyorlar. Çok rahat hiç ağırlıkları hissedilmiyor havalar iyi olsun bol bol yürüyüş yaparsınız hem ağırlıkla yürüyüş çok daha fazla kalori yaktırıyor :)Bugün kangurumuz geldi kızlar. Dışarı çıkmadık ama evde hemen denedim oğlum 7 kgdan küçük diye yenidoğan aparatlı aldım ben. İyi ki de almışım çünkü bacakları o kadar açılmıyor aparatsız denedim de oturamazmış daha kanguruya. Uykusu vardı uyudu hemen. Uyanınca belki biraz dışarı çıkarız. İyi ki almışım çok beğendim. Oğlum da ağlamadı demek rahattı içinde :)
Evet o yüzden dökülüyor. Benim de öyle oldu decavit içmeye devam ediyorum arada da Demir hapımı içiyorum. (Gyno ferro sanol- oroferon- maltofer..vs) Dökülme normale döndü. Çoğu doktor bunu es geçiyor ama emzirdiğimiz süre boyunca vitamin almalıyız ve bebeklerin bizden en fazla aldığı demirmiş.
Ben de bir ara rezeneyi bıraktım canım bende süt yapıyor sütüm azalınca tekrar başladım. Aman bitmesin canımm hem anne Bebek arasındaki bağ için süt çok önemli hem onun sağlığı için. Minik sütsüz kalmasın. Ara ara böyle huysuz günleri olacak demek canımm bizim de öyle annem; öyle öyle büyüyecek kızım her gün iyi olacak diye bişi yok diyor.İçiyordum canım sancılar varken. Sonra bıraktım daha iyi olunca kızım. Bende hiçbir şey süt yapmıyor canım ne yazıkki. Aman olan da kalır inşallah bir süre daha emer kelebeğim.
Bugün daha iyi neşesi geldi kuzumun. Teyzesi geldi dün pas vermemişti bugün çok iyiler :)) babası çok ilgili olduğu için benim de hoşuma gider iyi olmaları
Ovv baya uzakmış. Normal atama mı sözleşmeli mi?
İşine öyle geliyordur müdürn. Bizim mdr yardımcısı da öğretmen arkadaşlar da al rapor geç başın ağrımasın diyorlar başından beri. İstanbulda para karşılığı rapor veren bir yerler bulursun kesin. Sıkma canını
Teşekkürler canım cuma günü doktora gideceğiz bakalım o zaman anlarım :)Güzel günlerde kullanın canım. Uzun sürekli kullanım ağrı yapıyor mu bir test eder haberdar edersen sevinirim
Bu ara havalar çok güzel canım bir de kışlık örtü de aldım bakalım biraz tedirginim ama kalçasına zarar verir miyim diye. İlk Bebek ve ilk deneyim çünkü. Bayılırım gezmeye canım :) çok kilom yok benim şükür, Doğum öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum şu an canım ama evde durmaktan bunaldımEvet kanguruyu çok seviyorlar hemen uyuyorlar. Çok rahat hiç ağırlıkları hissedilmiyor havalar iyi olsun bol bol yürüyüş yaparsınız hem ağırlıkla yürüyüş çok daha fazla kalori yaktırıyor :)
Canım ben marketten şampuan alıp kullanmıyorum uzun zamandır saçlarımda dökülme oranı da bayağı azaldı. Bitkisel şampuan kullanıyorum artık.Bana doktorum bıraktırdı maltofer kullanıyordumdemek ki bu yüzden Demir bitiyor vücutta biraz siyah üzüme de yükleneyim...
Canım benim oğlum 3 aylık kilosu 2. Ay kontrolümüzde 5.500 gramdı genelde her ay bir kg alıyor. Şimdi 6.500 ancak olmuştur. Bu kanguruları 3 ayın altında olan bebekler için aparatlı kullanın yazıyor kullanma kılavuzunda canım. Ben de Solomon aldım gayet güzel canım kaliteli duruyor. Set olarak aldım benS Senisevmeksuyabakmak canım senin meleğin kaç aylık kaç kilo boyu falan kaç. Bende ya Solomon yada momfort alıcam. Aslında birbirlerinin aynısı gibiler. Solomon daha uygun fiyatlı. Benim oğlan 2 aylık oldu bugün. Muhtemelen 7 kilo acaba aparatlı mı alsam bilemedim.
Canım ben marketten şampuan alıp kullanmıyorum uzun zamandır saçlarımda dökülme oranı da bayağı azaldı. Bitkisel şampuan kullanıyorum artık.
Canım dalanın saç şampuanı var mı ben de duş jeli yerine dalan sabun kullanıyorum. Şampuanı yves Rocher'den alıyorum canımCanım bende dalan kullanıyorum paranın içermiyor diye uzun zamandır hamilelikte de onu kullandım bitkisel diye..sen hangi şampuanı kullanıyorsun...
Canım dalanın saç şampuanı var mı ben de duş jeli yerine dalan sabun kullanıyorum. Şampuanı yves Rocher'den alıyorum canım
Bir bazen çok gerekirse 1.5 saat sonra verdiğim oldu ama mümkün mertebe taze veriyorum hatta iki haftadır yapıp yapıp dokuyordum istemiyo diye bebelac aldım en azından ucuz zaten yemiyo dedim ki biraz da olsa yemeye başladı:))) kaç saat yolculuk sürecek kiMama veren arkadaşlar yaptiginiz mamayi ne kadar süre sakliyorsunuz.Mesela ben yarım saat içinde bitirmezse kalanı dokuyorum.Bi suresi var mi acaba.Uçak yolculuğu yapcam yarın tekrar.Geçen sefer ucakta suyu ayarla mamayi koy zor oldu.Evde yapıp termosa su yerine direk mamayi koysam bişey olur mu bozulma vs.
Ayy 2 haftadır benimde acayip saçım dökülüyor tokayı çıkarıyom topagıyla saç oluyo gebelikten önce vardı bitti diye sevinmiştimCanım evet dalanın da şampuanı var ki ben çok memnundum...ama şu an dökülüyor saçlarımyeniden kan ilacına başladım...doktor bırak demişti 40.gün kontrolünde normal seviyede çıkmıştı kan değerlerim...
Yolculuk yaklaşık 2 saat sürecek ama oncesi evden çıkması alana gitmesi uzun sürecek.Bir bazen çok gerekirse 1.5 saat sonra verdiğim oldu ama mümkün mertebe taze veriyorum hatta iki haftadır yapıp yapıp dokuyordum istemiyo diye bebelac aldım en azından ucuz zaten yemiyo dedim ki biraz da olsa yemeye başladı:))) kaç saat yolculuk sürecek ki
Kullandığın mamaya göre değişiyor hatta mama yapış şekilleri mama markasına göre bile değişiyor.Paketin arkasına ya da sitesine bi bak canım hangi mamayı kullanıyorsun?Yolculuk yaklaşık 2 saat sürecek ama oncesi evden çıkması alana gitmesi uzun sürecek.
Bir bazen çok gerekirse 1.5 saat sonra verdiğim oldu ama mümkün mertebe taze veriyorum hatta iki haftadır yapıp yapıp dokuyordum istemiyo diye bebelac aldım en azından ucuz zaten yemiyo dedim ki biraz da olsa yemeye başladı:))) kaç saat yolculuk sürecek ki
Ayy 2 haftadır benimde acayip saçım dökülüyor tokayı çıkarıyom topagıyla saç oluyo gebelikten önce vardı bitti diye sevinmiştim
Mama veren arkadaşlar yaptiginiz mamayi ne kadar süre sakliyorsunuz.Mesela ben yarım saat içinde bitirmezse kalanı dokuyorum.Bi suresi var mi acaba.Uçak yolculuğu yapcam yarın tekrar.Geçen sefer ucakta suyu ayarla mamayi koy zor oldu.Evde yapıp termosa su yerine direk mamayi koysam bişey olur mu bozulma vs.
Hipp kullaniyorum canım.Kullandığın mamaya göre değişiyor hatta mama yapış şekilleri mama markasına göre bile değişiyor.Paketin arkasına ya da sitesine bi bak canım hangi mamayı kullanıyorsun?
Taze yapman daha iyi olur canım en iyisi termos biraz zahmetli olsa bile hazırlaman en azından için rahat etmiş olurYolculuk yaklaşık 2 saat sürecek ama oncesi evden çıkması alana gitmesi uzun sürecek.
Ay hiç deme bende dökülmüyor diye seviniyordum başladı kızımın huysuzluğundan mı mevsimsel mi onu da bilmiyorum o kadar konum var ki doktora gitmek için saç dökülmesine sıra gelmez ...Benim hamilelikte çok güzeldi saçlarım ipek gibi ve hiç dökülmüyordu çok üzülüyorumyorgunluk ve uykusuzlukta tetikliyor olabilir kızım akşam 7 den sonra ağlıyor bağırıyor emmek istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?