2016 Aralık Anneleri

Güzel günlerde kullanın canım. Uzun sürekli kullanım ağrı yapıyor mu bir test eder haberdar edersen sevinirim

Evet kanguruyu çok seviyorlar hemen uyuyorlar. Çok rahat hiç ağırlıkları hissedilmiyor havalar iyi olsun bol bol yürüyüş yaparsınız hem ağırlıkla yürüyüş çok daha fazla kalori yaktırıyor :)

Bana doktorum bıraktırdı maltofer kullanıyordum demek ki bu yüzden Demir bitiyor vücutta biraz siyah üzüme de yükleneyim...

Ben de bir ara rezeneyi bıraktım canım bende süt yapıyor sütüm azalınca tekrar başladım. Aman bitmesin canımm hem anne Bebek arasındaki bağ için süt çok önemli hem onun sağlığı için. Minik sütsüz kalmasın. Ara ara böyle huysuz günleri olacak demek canımm bizim de öyle annem; öyle öyle büyüyecek kızım her gün iyi olacak diye bişi yok diyor.
Ne güzel babalarıyla iletişim kurmaları çok önemliymiş canım bizimki de babasını çok seviyor. Bir gün işten gelmişti çok yorgun ve rahatsızdı sadece seslendi oğlum diye Sonra yattı. Bizimki bir ağladı bir ağladı anlatamam alışık her gün işten gelince sevmesine canım.
Çok şükür kadrolu atamayım canım. Son kadrolu Atanan gruptayım.
Evet canım bence de öyl isine öyle geliyor. Okulda İngilizce öğretmeni iki tane şu an ve yetiyorlar. Gelmezsen haber ver ücretli ayarlayacam diyor. Şok oldum ben de. Normalde doktorum çok iyi rapor veren bir doktor canım çok anlayışlı birisi. Bakalım o olmazsa bir tanıdık daha var ona soracam

Bu ara havalar çok güzel canım bir de kışlık örtü de aldım bakalım biraz tedirginim ama kalçasına zarar verir miyim diye. İlk Bebek ve ilk deneyim çünkü. Bayılırım gezmeye canım :) çok kilom yok benim şükür, Doğum öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum şu an canım ama evde durmaktan bunaldım

S Senisevmeksuyabakmak canım senin meleğin kaç aylık kaç kilo boyu falan kaç. Bende ya Solomon yada momfort alıcam. Aslında birbirlerinin aynısı gibiler. Solomon daha uygun fiyatlı. Benim oğlan 2 aylık oldu bugün. Muhtemelen 7 kilo acaba aparatlı mı alsam bilemedim.

Canım benim oğlum 3 aylık kilosu 2. Ay kontrolümüzde 5.500 gramdı genelde her ay bir kg alıyor. Şimdi 6.500 ancak olmuştur. Bu kanguruları 3 ayın altında olan bebekler için aparatlı kullanın yazıyor kullanma kılavuzunda canım. Ben de Solomon aldım gayet güzel canım kaliteli duruyor. Set olarak aldım ben

Canım bende dalan kullanıyorum paranın içermiyor diye uzun zamandır hamilelikte de onu kullandım bitkisel diye..sen hangi şampuanı kullanıyorsun...
Canım ben marketten şampuan alıp kullanmıyorum uzun zamandır saçlarımda dökülme oranı da bayağı azaldı. Bitkisel şampuan kullanıyorum artık.

Mama veren arkadaşlar yaptiginiz mamayi ne kadar süre sakliyorsunuz.Mesela ben yarım saat içinde bitirmezse kalanı dokuyorum.Bi suresi var mi acaba.Uçak yolculuğu yapcam yarın tekrar.Geçen sefer ucakta suyu ayarla mamayi koy zor oldu.Evde yapıp termosa su yerine direk mamayi koysam bişey olur mu bozulma vs.

Canım dalanın saç şampuanı var mı ben de duş jeli yerine dalan sabun kullanıyorum. Şampuanı yves Rocher'den alıyorum canım

Canım evet dalanın da şampuanı var ki ben çok memnundum...ama şu an dökülüyor saçlarım yeniden kan ilacına başladım...doktor bırak demişti 40.gün kontrolünde normal seviyede çıkmıştı kan değerlerim...

Bir bazen çok gerekirse 1.5 saat sonra verdiğim oldu ama mümkün mertebe taze veriyorum hatta iki haftadır yapıp yapıp dokuyordum istemiyo diye bebelac aldım en azından ucuz zaten yemiyo dedim ki biraz da olsa yemeye başladı:))) kaç saat yolculuk sürecek ki

Ayy 2 haftadır benimde acayip saçım dökülüyor tokayı çıkarıyom topagıyla saç oluyo gebelikten önce vardı bitti diye sevinmiştim

Yolculuk yaklaşık 2 saat sürecek ama oncesi evden çıkması alana gitmesi uzun sürecek.

Benim hamilelikte çok güzeldi saçlarım ipek gibi ve hiç dökülmüyordu çok üzülüyorum yorgunluk ve uykusuzlukta tetikliyor olabilir kızım akşam 7 den sonra ağlıyor bağırıyor emmek istemiyor...

Mamayi 1 saat icinde tuketmelisiniz canim. Mini termosa hafif sicak su koy, mamayi o suyla hazirla. En dogrusu bu sekilde.

Kullandığın mamaya göre değişiyor hatta mama yapış şekilleri mama markasına göre bile değişiyor.Paketin arkasına ya da sitesine bi bak canım hangi mamayı kullanıyorsun?
Hipp kullaniyorum canım.

Yolculuk yaklaşık 2 saat sürecek ama oncesi evden çıkması alana gitmesi uzun sürecek.
Taze yapman daha iyi olur canım en iyisi termos biraz zahmetli olsa bile hazırlaman en azından için rahat etmiş olur

Ay hiç deme bende dökülmüyor diye seviniyordum başladı kızımın huysuzluğundan mı mevsimsel mi onu da bilmiyorum o kadar konum var ki doktora gitmek için saç dökülmesine sıra gelmez ...
Bebekleriniz neden huysuz acaba şimdi ayagımda sallıyorum sızzın diye dunde yenemedik elimizde salladık sızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…