• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bende merak ediyorum ücretle veren yer varsa oradan alacağım burada da paylaşırsanız çok iyi olur çünkü kendi doktorum 10 gün verebilirim dedi..
Aynı şehirde yaşıyorsak kesinlikle birbirimize bilgi verelim canım. Ben özele gideceğim. Devletten rapor vermezler kolay kolay canım. Geçen yıl düşük tehlikem vardı yine alamamıştım.

Dört gözle bekliyorum kanguruyu canım gerçekten eve bağlı olmak çok zor. Ergo baby çok tuzlu geldi bana :KK70:
Çıkar canımm oyalansın Yen'i keşifler yapsın minik :KK66:
Ben yerli markaları aldıktan sonra duydum. Tercihim değişebilirdi bilseydim. Aynı tarzdalar çünkü. Sağlıklı ve güvenli olsunlar önemli olan o...

K

Kendi doktorun devlette mi canım
Aynı şehirde yaşıyorsak kesinlikle birbirimize bilgi verelim canım. Ben özele gideceğim. Devletten rapor vermezler kolay kolay canım. Geçen yıl düşük tehlikem vardı yine alamamıştım.

Ben Ankaradayım kendi doktorum özel de ohalden önce heyet veririm demişti şimdi veremem işte durumu biliyorsunuz en fazla tek hekim 10 gün falan dedi...resmen ortada kaldım güvenmiştim...

Ben Ankaradayım kendi doktorum özel de ohalden önce heyet veririm demişti şimdi veremem işte durumu biliyorsunuz en fazla tek hekim 10 gün falan dedi...resmen ortada kaldım güvenmiştim...
Ben istanbuldayım canım. Benim de doktorum özelde inşallah hepimiz bir yolunu buluruz minicik bebeklerimizi bırakıp gitmek çok zor ki :(

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac . Canım sen rapor almistin galiba dimi.Kaç gün aldın heyet mi aldin.Heyetse kaç doktorun imzası oluyo nasi veriyolar.Bi de hangi bölümden alindiginin önemi var mi acaba?
Canım kendi kadın doğum doktorumdan aldım. Samimi olmasak vermezdi muhtemelen 30 günlük verdi. Başka veremem dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 3 doktorun imzası vardı. Amcam beyin cerrahı ben veririm ama çok ağır olur sicilinde görünür dedi. Sanırım raporda yazan rahatsızlığa dikkat etmek gerekiyor.

Becerirsin canımm ısısını iyi ayarladın mı mayası da güzel oldu mu tamamdır :)
Gazdan işte canımm benim oğlum da öyle yapıyor kimyon içmediğim zaman fena kıvranıyor ememiyor. Bu ara pozisyon değiştirerek emzirmeye çalışıyorum. Kucağımda emiyor biraz ağlıyor yatırıp o şekilde emzirmeye çalışıyorum canım. Dün pırasa yemiştim yine gaz yaptı da kıvrandık biraz. Ama biz ne yiyeceğiz şaşıyorum ben her şey dokunuyor oğluma :KK43:
Yaparım inşallah:) bir anda daha fazla geldi sancı o zaman. Çünkü eskiden bu denli değildi benim kuzum. Belki de rezene içmeyi bıraktığım için oldu ben tekrar başlayayım rezeneye bari;)

Evet canımm eş konusunda şanslıyız demek ki :) sağolsun benim eşim de yardımcı oluyor banyosunu falan birlikte yaptırıyoruz benim işim varsa o bakıyor oğluşa. Ya da git hava al gel ben bakarım diyor. Allah razı olsun kocalarımızdan :KK66:
Evet canımm keyifsizken tek istedikleri anneleri bebişlerimizin. O kadar bakıyoruz seviyoruz olsun o kadar bize bağlılıkları kıskanırız yoksa :KK70: benimki oyuncakları çok sevdi canım arkadaşı görüyor onları heralde bakıp gülüyor sesleniyor :KK70: uykusu gelince de emziğini veriyorum öylece uyuyor halıda keyfi yerinde olsun yeter ki :)
Maşallah oğluşa. Benim kelebek de çok sohbet eder oyuncaklarıyla:) bugün yine pek keyfi yoktu kuzumun.ortada sebep yok ağlanıyor suratı asık:( arada gülüyor ama eskisi gibi değil. pfff geçse de kızım neşelense yine:( ben de kıskanırım ama kızım olduğu için babasına karşı 1-0 mağlubum ne yazıkki:)

Ben istanbuldayım canım. Benim de doktorum özelde inşallah hepimiz bir yolunu buluruz minicik bebeklerimizi bırakıp gitmek çok zor ki :KK43:

Düşündükçe oturup ağlıyorum :( işe gitmek istemiyorum ben diye...yavrumu bırakıp nasıl gideceğim daha minnacık ve anne sütü alıyor sağıp bırakmaya da gönlüm el vermiyor Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi de halimize acıyıp versinler rapor...

Düşündükçe oturup ağlıyorum :KK43: işe gitmek istemiyorum ben diye...yavrumu bırakıp nasıl gideceğim daha minnacık ve anne sütü alıyor sağıp bırakmaya da gönlüm el vermiyor Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi de halimize acıyıp versinler rapor...
Ben mersindeyim burdaki kadın doğumcuma sorcam doğumumu o yaptırmıştı olmadı ankaradaki özellere bakacaz oda olmadı görümcem konyada orda parayla verenler varmış ordan alacam. Norm fazlasıyım aslında meb idare etse ne güzel olur :dua: ankaradakilerle ilgili bilgi alırsam yazarım burdan

Kızlar Doğumdan sonra aranızda saçları dökülen var mı :( öbek öbek saç topluyorum giysilerimden yerlerden...östrojenin ani düşüşünden kaynaklanıyormuş korkmaya başladım açılma olur mu diye...baya gür saçlarım var ne kullanabilirim emzirirken?

Kızlar Doğumdan sonra aranızda saçları dökülen var mı :KK43: öbek öbek saç topluyorum giysilerimden yerlerden...östrojenin ani düşüşünden kaynaklanıyormuş korkmaya başladım açılma olur mu diye...baya gür saçlarım var ne kullanabilirim emzirirken?
Evet o yüzden dökülüyor. Benim de öyle oldu decavit içmeye devam ediyorum arada da Demir hapımı içiyorum. (Gyno ferro sanol- oroferon- maltofer..vs) Dökülme normale döndü. Çoğu doktor bunu es geçiyor ama emzirdiğimiz süre boyunca vitamin almalıyız ve bebeklerin bizden en fazla aldığı demirmiş.

Yaparım inşallah:) bir anda daha fazla geldi sancı o zaman. Çünkü eskiden bu denli değildi benim kuzum. Belki de rezene içmeyi bıraktığım için oldu ben tekrar başlayayım rezeneye bari:KK66:

Maşallah oğluşa. Benim kelebek de çok sohbet eder oyuncaklarıyla:) bugün yine pek keyfi yoktu kuzumun.ortada sebep yok ağlanıyor suratı asık:KK43: arada gülüyor ama eskisi gibi değil. pfff geçse de kızım neşelense yine:KK43: ben de kıskanırım ama kızım olduğu için babasına karşı 1-0 mağlubum ne yazıkki:)
Olabilir canım rezene sancıya iyi geliyormuş hem süt de yapıyor ama ben rezene içince oğluşum çok kaka yapıyor bağırsakları fazla çalışıyor canım. Yine de süt olsun diye içiyorum ben de bize de iyi gelir hem ;) benim oğluş hep öyleydi canım kimyon içmeye başlayınca düzeldi hep ağlıyordu gazlı bir Bebek benim oğlum. Yediklerimden de çok etkileniyor.
Dün bizim de neşemiz yoktu canım akşama kadar mızmızlandı akşam banyo yaptırdım uyudu. keyifleri olmayınca sevsek de mutlu olmuyor kuzularımız kim bilir nereleri ağrıyor. İnşallah çabuk geçer annesi.
Evet kızlar baba hastası oluyor malesef :) ben şanslıyım sanırım oğluş da bana aşık olacak :D ama kızımız olsun babasına aşık olsun isterim ;)

Düşündükçe oturup ağlıyorum :KK43: işe gitmek istemiyorum ben diye...yavrumu bırakıp nasıl gideceğim daha minnacık ve anne sütü alıyor sağıp bırakmaya da gönlüm el vermiyor Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi de halimize acıyıp versinler rapor...
Aman ağlama canımm Bebiş emiyorsa süt azalır :( ama çok zor beni de müdürüm aradı gel diye rapor alma sıkıntı olur diyor ücretsiz izne ayrıl istersen diyor da demesi kolay İstanbul'da bir maaşla geçinmek çok zor kirada oturuyoruz bir de :( amin canım amin inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız çok korkuyorum ben de ;(

S Senisevmeksuyabakmak canım büyük Migros'lar,Real,metro marketlerde var diye biliyorum hatta netten alan arkadaşım vardır sanırım organikim.com du emin değilim. Hatta uğraşırım dersen kendine hindistancevixi sütü yapabilirsin.
Teşekkür ederim canım ben de araştırayım netten bakalım. Ya da Haftasonu dışarı çıkarsak marketlere bakarım. Hindistan cevizi sütü de mantıklı çok sağol canım

Bugün kangurumuz geldi kızlar. Dışarı çıkmadık ama evde hemen denedim oğlum 7 kgdan küçük diye yenidoğan aparatlı aldım ben. İyi ki de almışım çünkü bacakları o kadar açılmıyor aparatsız denedim de oturamazmış daha kanguruya. Uykusu vardı uyudu hemen. Uyanınca belki biraz dışarı çıkarız. İyi ki almışım çok beğendim. Oğlum da ağlamadı demek rahattı içinde :)

Olabilir canım rezene sancıya iyi geliyormuş hem süt de yapıyor ama ben rezene içince oğluşum çok kaka yapıyor bağırsakları fazla çalışıyor canım. Yine de süt olsun diye içiyorum ben de bize de iyi gelir hem :KK66: benim oğluş hep öyleydi canım kimyon içmeye başlayınca düzeldi hep ağlıyordu gazlı bir Bebek benim oğlum. Yediklerimden de çok etkileniyor.
Dün bizim de neşemiz yoktu canım akşama kadar mızmızlandı akşam banyo yaptırdım uyudu. keyifleri olmayınca sevsek de mutlu olmuyor kuzularımız kim bilir nereleri ağrıyor. İnşallah çabuk geçer annesi.
Evet kızlar baba hastası oluyor malesef :) ben şanslıyım sanırım oğluş da bana aşık olacak :KK70: ama kızımız olsun babasına aşık olsun isterim :KK66:
İçiyordum canım sancılar varken. Sonra bıraktım daha iyi olunca kızım. Bende hiçbir şey süt yapmıyor canım ne yazıkki. Aman olan da kalır inşallah bir süre daha emer kelebeğim.
Bugün daha iyi neşesi geldi kuzumun. Teyzesi geldi dün pas vermemişti bugün çok iyiler :)) babası çok ilgili olduğu için benim de hoşuma gider iyi olmaları;)
İnşallah canımm inşallah :KK43: ben henüz eş durumu da yapmadım daha 1 yıl oldu atanalı. Asıl görev yerim Diyarbakır :KK43: minicik bebeğimle nasıl giderim oralara ;(
Ovv baya uzakmış. Normal atama mı sözleşmeli mi?
Aman ağlama canımm Bebiş emiyorsa süt azalır :KK43: ama çok zor beni de müdürüm aradı gel diye rapor alma sıkıntı olur diyor ücretsiz izne ayrıl istersen diyor da demesi kolay İstanbul'da bir maaşla geçinmek çok zor kirada oturuyoruz bir de :KK43: amin canım amin inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız çok korkuyorum ben de ;(
İşine öyle geliyordur müdürn. Bizim mdr yardımcısı da öğretmen arkadaşlar da al rapor geç başın ağrımasın diyorlar başından beri. İstanbulda para karşılığı rapor veren bir yerler bulursun kesin. Sıkma canını;)

Back