- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Geçti sıkıntılı dönemi miniklerimiz şükürEvet canımm bugün ben de farkettim sabahtan beri kimyon içmedim gazını kendi çıkardı rahatlıkla hem de çok şükür ki :)
O markayı çok duyuyorum. Neden momfort baby diye sorsam? Ben çok karasızım kanguru konusundaBen momfort baby almayı düşünüyorum. Dışarı tek çıktığımda Bebek arabası kullanmam çünkü kızımın elini mutlaka tutmam lazım. Kanguruyla iki elimin boş olmsı çok büyük avantaj bana
Valla bi arkadaşım kullanıyor çok memnun o yüzden bende onu düşünüyorum. Bi denk gelip görüştüğümüzde denemeyi düşünüyorum eğer bende rahat edersem onu alırım. Wrap slingler de iyi de kullanımı zahmetliO markayı çok duyuyorum. Neden momfort baby diye sorsam? Ben çok karasızım kanguru konusunda
Bende var wrap sling ama kızım pek sevmedi. Bir ara sling içine koyunca susuyordu ama çıkarınca çığlık çığlığa ağlıyordu şimdi de sevmiyor. İçine koyduğumda ağlıyor. Kısıtlanmaya gelmiyor sanırım benim özgür kızım:)Valla bi arkadaşım kullanıyor çok memnun o yüzden bende onu düşünüyorum. Bi denk gelip görüştüğümüzde denemeyi düşünüyorum eğer bende rahat edersem onu alırım. Wrap slingler de iyi de kullanımı zahmetli
Çok tatlı oluyorlar öyle. içim gidiyor ellerini öpe öpe bitiremiyorum canım :) oturtmaya ne zaman başlayacaz acaba benim oğlum kalkmaya çalışıyor bayağı. Ellerinden tutuyorum kalkmak istiyor
Ayy ben de artık son damlayı yaşadım dün. Eşim bana 2 kere hak verip kv arayıp hesap sorduğu için kadın oğlunu kaybedeceğini düşünerek tutuştu.Bugün günlerden pazar kv gunu oyy oyy kv seçmek lazım bol çoçuklu olsun ki seni her hafta beklemesin Demi AMA hos o zaman da elti gorumce kayin mayin derken yoğunluk olur ama gene de iyi olurdu galiba bi kaynım var bekar şehir dışında kız bulsalar evlenecek ayy bu kiloyla dugunde ne giyerim vermem lazım(
Bende anca yazıyorumngunluk mu tutsam ne
Napıcan cnm ya anneleri bişey de diyemiyoruz ki ...takma kafanaAyy ben de artık son damlayı yaşadım dün. Eşim bana 2 kere hak verip kv arayıp hesap sorduğu için kadın oğlunu kaybedeceğini düşünerek tutuştu.
Aramızda 1.5 saat mesafe var. Dün aramışlar biz gelicez diye. Bilerek geç gelecek kalmak için çünkü kp akşam araba kullanamıyor. Ben de hayır diye işaret yaptım telefonda. Eşim Yarın gelin madem kalırsınız pazartesi dönersiniz dedi ben iyice çıldırdım odayı terk ettim. Sonra ver yansın başladım haftaiçi sürekli evdeyim bir tek hafta sonumuz var, ya gezicez ya da ailecek vakit geçiricez bunların amacı ne 2 haftaya bir geliyorlar diye. Zaten kp gelince yatak odamdan çıkamıyorum çünkü kızım her ne kadar mamayla beslense de emmek istiyor. Hafta içi tüm gün evde tıkılıcam bir de üstüne hafta sonu odada tıkılıcam! Evli olduğumuz 2 senede bir gün çıkıp gelmeyen kadın şimdi gösteriş olsun diye 2 haftaya bir gelmeye kalkışıyoristemiyorum dedim eşime o da bir sinirle iptal etti. Belki ağır gelmiştir ama bu sahte davranışlar
beni inanılmaz sinir ediyor.
Dedim ama kavga ettik tabiki. Alıp kızımı gidesim var zaten uzun zamandır..Napıcan cnm ya anneleri bişey de diyemiyoruz ki ...takma kafana
Dedim ama kavga ettik tabiki. Alıp kızımı gidesim var zaten uzun zamandır..
Bu kadınların derdi ne acaba?! Huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Etrafına fakir edebiyatı yapıp kendisini acındırıyor ama bana gelince sokulan laflar, eşimi doldurmalar...Eşime baksan annesi melek, lafı bile iyi niyetiyle sokuyor. Artık çok bunaldımBu sorunları herkes mi yaşarbizimki de torununu kıskanıyormuş evet inanması çok güç ama torunu olduğu günden beri sigaraya başlamış...şoklar içerisindeyim...ölür müsün öldürür müsün...ben bu çocuğu bir de o kadına mı emanet edeceğim huzur kaçırıyorlar farkında değiller...bende istemiyorum dedim eşime hafta sonu ne gelsinler ne de giderim...yarın gideceğiz bizde içten içe dua ediyorum inşallah durmaz bizde erkenden evimize geçeriz diye...bizimkinin de suratı 10 karış hafta sonu muhabbetinden tınlamıyorum...kavgamızdan anlıyor resmen kızım geçen gün kapıyı çarpıttım bir sıçradı sonra da oturdum ağladım...onu düşünerek susuyorum zaten...
Bu kadınların derdi ne acaba?! Huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Etrafına fakir edebiyatı yapıp kendisini acındırıyor ama bana gelince sokulan laflar, eşimi doldurmalar...Eşime baksan annesi melek, lafı bile iyi niyetiyle sokuyor. Artık çok bunaldımistemiyorum evimde kv de kp de. Bu sefer seninkiler de gelmesin diyor. İyi de benim annem bana gelince evi süpürüyor, ütülerimi yapıyor vs; kaynana oturup hizmet bekliyor. Nasıl aynı keseye koyuyor bu yapılanları anlamıyorum.
Bence hiç kv ile uğraşma bul iyi bir bakıcı vardır elbet sor soruştur. Valla bunlar bebeklerimizi de bozar
Hafta içi gitsem sabah 8 de eşim bırakacak e akşam gelince de oturacak 9 a 10 kadar patlarım ya ...Sizlerin sanırım kv günü pazar günü aslında hafta içi gidin haftasonu size kalsın. Bizde bugün oğlan hava alsın kız da ata binsin diye bugünü çekirdek ailemize ayırdık :)
Dedim ama kavga ettik tabiki. Alıp kızımı gidesim var zaten uzun zamandır..
Bu sorunları herkes mi yaşarbizimki de torununu kıskanıyormuş evet inanması çok güç ama torunu olduğu günden beri sigaraya başlamış...şoklar içerisindeyim...ölür müsün öldürür müsün...ben bu çocuğu bir de o kadına mı emanet edeceğim huzur kaçırıyorlar farkında değiller...bende istemiyorum dedim eşime hafta sonu ne gelsinler ne de giderim...yarın gideceğiz bizde içten içe dua ediyorum inşallah durmaz bizde erkenden evimize geçeriz diye...bizimkinin de suratı 10 karış hafta sonu muhabbetinden tınlamıyorum...kavgamızdan anlıyor resmen kızım geçen gün kapıyı çarpıttım bir sıçradı sonra da oturdum ağladım...onu düşünerek susuyorum zaten...
Bu kadınların derdi ne acaba?! Huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Etrafına fakir edebiyatı yapıp kendisini acındırıyor ama bana gelince sokulan laflar, eşimi doldurmalar...Eşime baksan annesi melek, lafı bile iyi niyetiyle sokuyor. Artık çok bunaldımistemiyorum evimde kv de kp de. Bu sefer seninkiler de gelmesin diyor. İyi de benim annem bana gelince evi süpürüyor, ütülerimi yapıyor vs; kaynana oturup hizmet bekliyor. Nasıl aynı keseye koyuyor bu yapılanları anlamıyorum.
Bence hiç kv ile uğraşma bul iyi bir bakıcı vardır elbet sor soruştur. Valla bunlar bebeklerimizi de bozar
Amann ne desek boş anaları melek sorsanız bizimkiler şeytan kız annesi her işi gorur yemeğini yapar incelik bilir kv iş bekler hizmet bekler hepsi aynı bide benim kv her halükarda oğlunu savunur aman oğlum yoruluyo aman oğlum uşume aman ağır kaldırma bazen öyle yeminler ederki oğluma şunu yap soyle bak sanki ben sevmiyorum bakmıyorum eşime eşimle aramı açacak bide hep bir laf sokmalar eşime bişi desem kavga ederiz ne var bunda der çıkar işin içinden bazen de bana sormaz yarın anneme burakıcam sizi der gitmem desen kavga çıkar kaç kez kavga ettik bi daha gitme anneme falan der sonum gene başa doneriz şimdi gene başladı havalar ısınsın da sabahtan getiriyim...sanki anan bizi çok istiyo anneme habersiz giderim ben geliyoruz desem yorgunda olsa gelmeyin der kv hayatta kabul etmez habersizAynen öyle yarın bir gün benimle ilgili kötü şeyler bile aşılar bu çocuğuma diyorum...şeytan diyor al ücretsiz izni eşim de nasıl geçindiriyorsa geçindirsin evini...ona da acımıyorum artık o da hakediyor oh olsun eşime de acımasız ama lafa gelince oğlu en kıymetlisi...bende istemiyorum geçen gün "bu evin huzurunu kim kaçırıyorsa kapıdan içeri giremez" dedim ben götürürüm o zaman kızımı diyor "hı hı götürürsün dedim bensiz bir yere.." benim annem salatamızın kıvırcığına kadar getirir senin hesap ütümü yapar ortalığı süpürür siler...ama kayınvalidem de annenin yaptığı kekten Yok mu diye yüzsüz yüzsüz sorar ki annemle görüşmüyorlar...insanın yüzü de mi kızarmaz Yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?