- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Tsk ederm o traf gctı sımdıde sol oldu ;(Muhtemelen mastit olmuş gibi duruyor. O memene masaj yap duşta dayanabileceğin kadar sıcak su tut. Sağmayı denedin mi?En çok o tarafı emzir bide :/ Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederm o traf gctı sımdıde sol oldu ;(Muhtemelen mastit olmuş gibi duruyor. O memene masaj yap duşta dayanabileceğin kadar sıcak su tut. Sağmayı denedin mi?En çok o tarafı emzir bide :/ Geçmiş olsun
Gctı cnm ama bu seferde obur taraff ;(Canım kesinlikle dr a görün, inş bişi çıkmaz süt bezlerinle ilgili bişi gibi geldi bana
Yas 30 maalesef . Aslinda emzirirken kilo vermek rahat diyorlarda cok abur cubur yiyorum ben
Saol cnmCanım ben gittim aynı belirtiler için.mastit olmuşsn. Antibiyotik yazmıştı. Benimki 'nin bir kısmı sertti ve kızarmıştı. O göğsünü daha çok emzir. Ya da sağ iyice boşalsn
bu ve benzeri cayları emzirirken doktorlar tavsıye etmıyor.(ısırgan ve rezne hariç)bebek 6 aylık oldktan sonra zayıflama kürleri öneriliyor cnku ek gıdaya başlanıyor.ben 92 ıle doğum yaptım şimdi 80 im.73 ıle hamıle kalmıştım daha cok var yanı bnmde zayıflamam lazım onumuz yaz..ama öncce emzırme bebeğim için 6 ay daha bu kıloda kalacm.çnku yıyorum ıcıyorum sütümde yarıyor Allaha sukur.::):):)Vurdum ama geçen haftada vurmuştum azalma filan olmadı, belki sürekli hergün tüketince oluyodur.
Ayrıca kızlar sarımsak çayının sütüme ve bebeğime herhangi olumsuz birşeyi olmadı bilginize
hiç sorma :):)bnde bırı 2 yas bırı 2 aylık çocuk varGelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)
İki çoçuklular nasıl baş esiyorsunuz ya biri duruyo biri başlıyo
hiç sorma :):)bnde bırı 2 yas bırı 2 aylık çocuk varGelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)
İki çoçuklular nasıl baş esiyorsunuz ya biri duruyo biri başlıyo
Walla bakma yazdım ama ben sadece tuzlu şeylere dikkat ediyorum gaz yapan herşeyi yiyorm kuru fasulyenin tut karnabahara kadar kış sebzelerin tümü gaz yapıyo maşallah insan ne yiyeceğini şaşırıyorYa öyleymiş canım ama dayanamadım onu yeme gaz yapar bunu yeme süt azalır ay kafayı yiyecem ben
Allah allahh neden acaba ya inş geçer canım o daGctı cnm ama bu seferde obur taraff ;(
Canım şöyle sölim eşim 3 4 kez grip olcak gibi oldu ona zencefilli bitki çayları yaptığmda bir fincan da ben içtim, sarımsak tüketiyorum zaten günlük olmasa da yakışan yemeklerin içine koyyorm, ee çorbayı limonsuz sütü balsız içmem... Yani demek istediğim bu çayın birleşiminden olan tüm besinler ayrı ayrı zaten alıyorum. Neden zararı olsun ki diye düşündüm. Hem yağ yakacak ben yememden içmemden kısmayıp yani rejim yapmayıp sadece bu çayı içicem. Sütüme en ufak etkisi olsa zatenn uzak dururum.bu ve benzeri cayları emzirirken doktorlar tavsıye etmıyor.(ısırgan ve rezne hariç)bebek 6 aylık oldktan sonra zayıflama kürleri öneriliyor cnku ek gıdaya başlanıyor.ben 92 ıle doğum yaptım şimdi 80 im.73 ıle hamıle kalmıştım daha cok var yanı bnmde zayıflamam lazım onumuz yaz..ama öncce emzırme bebeğim için 6 ay daha bu kıloda kalacm.çnku yıyorum ıcıyorum sütümde yarıyor Allaha sukur.::):):)
Biri susuyo biri başlıyo :)birini uyutuyorum diğeri uyumuyo sıralı ablamız 3.5 yaşında çok kıskanıyo oyun oynamak istiyo garibim ama oynamıyorum uzuluyorum sonrada bide bu aralar çokkkk heveze bana çekmiş kızım ama bende sessizlik istiyorum sessiz ol diyorum yavrum yaz gelsede dışarı çıkarsam biraz geçer sıkıntısıhiç sorma :):)bnde bırı 2 yas bırı 2 aylık çocuk var
canım Allah yardım edıyor.yemegım pastalarım hergun o bıcım eşime.temızlk yapmıyorum kadın geliyor.zaten çocukları yıkama doyurma yemek vs yapınca aksam oluyor.
Canım sakıncası yoksa nerede oturduğunu söyler misin :) Biz tayinciyiz de eşim tam anlattığın gibi bi yer istiyo.Belki istedigimiz yerlere yakınsa düşünebiliriz.Köy görünümlü bir ilçede yaşıyorum canım ben. ama doğası çok güzel yolun. Martta leylekler geliyor yuvaları yavruları çok tatlı oluyorlar. Onlar geldiğinde soğuk bitti artık diyorum
Aynen benim kuzucuğum da öyle eller ayaklar ayrı savruluyor heyecanlanınca:) benim kızımın ilk aşkı filli oyuncağı bakışını görmelisin nasıl aşık aşık bakıyor bayılıyorum filiyle oynarken izlemeye.Aynen ben de canımm ellerine gözlerine saçlarına her bir yerine bakıp bakıp şükrediyorum öyle güzel yaratmış ki Rabbim :)
Aynen canımm vuruyor bana, kendine nereye denk gelirse vuruyor bluzumdan sıkı sıkı tutuyor. Ben de niye acaba diyordum demek normal bir durum :) Normalde de bu dönem hareketli olmaları gereken bir dönemmiş. Onunla konuşurken de hiç durmuyor heyecanlı heyecanlı elleri ayakları sallıyor vuruyor bir nesneye bakarken de öyle yapıyor. Çok tatlılar kuzular
Aydının Bozdoğan ilçesindeyim canım. Doğu hizmeti olarak geçiyor burası.Canım sakıncası yoksa nerede oturduğunu söyler misin :) Biz tayinciyiz de eşim tam anlattığın gibi bi yer istiyo.Belki istedigimiz yerlere yakınsa düşünebiliriz.
Bende sizi andım bugün hiç sesiniz çıkmıyorMerhaba kızlar nasılsınız :) bebişler nasıl
İyi diyelim iyi olalım sen neler yaptın kuzuların nasılMerhaba kızlar nasılsınız :) bebişler nasıl
aynen .yaz gelse bızde benımde eve gırmye nıyetım yok.büyüğü yetıstırdıgm gıbı yetstrcem bunu da.koye gıdecez parka gıdecez.Hayvanlarla ıclı dışlı olacaz vs.vs.:)Biri susuyo biri başlıyo :)birini uyutuyorum diğeri uyumuyo sıralı ablamız 3.5 yaşında çok kıskanıyo oyun oynamak istiyo garibim ama oynamıyorum uzuluyorum sonrada bide bu aralar çokkkk heveze bana çekmiş kızım ama bende sessizlik istiyorum sessiz ol diyorum yavrum yaz gelsede dışarı çıkarsam biraz geçer sıkıntısı