• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Yas 30 maalesef . Aslinda emzirirken kilo vermek rahat diyorlarda cok abur cubur yiyorum ben

Tatlim ben 35 yasindayim. Hamile olmadan once 62 kiloydum, doguma 72 kilo girdim. Dogumdan uc hafta sonra 63 kiloydum. 63'te kaldim simdilik, bu hafta spora basladim nihayet. Normal dogum yaptim ama iyilesmem iki ay surdu. Hem cok dikisim vardi hemde kuyruk sokumum incinmisti, inanilmaz agrilarim vardi. Spora anca basladim. Kilo vermek yastan ziyade bunye ve iradeye bagli bence. Insallah vericez kilolari :)

Vurdum ama geçen haftada vurmuştum azalma filan olmadı, belki sürekli hergün tüketince oluyodur.
Ayrıca kızlar sarımsak çayının sütüme ve bebeğime herhangi olumsuz birşeyi olmadı bilginize
bu ve benzeri cayları emzirirken doktorlar tavsıye etmıyor.(ısırgan ve rezne hariç)bebek 6 aylık oldktan sonra zayıflama kürleri öneriliyor cnku ek gıdaya başlanıyor.ben 92 ıle doğum yaptım şimdi 80 im.73 ıle hamıle kalmıştım daha cok var yanı bnmde zayıflamam lazım onumuz yaz..ama öncce emzırme bebeğim için 6 ay daha bu kıloda kalacm.çnku yıyorum ıcıyorum sütümde yarıyor Allaha sukur.::):):)

Gelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)
İki çoçuklular nasıl baş esiyorsunuz ya biri duruyo biri başlıyo
hiç sorma :):)bnde bırı 2 yas bırı 2 aylık çocuk var
canım Allah yardım edıyor.yemegım pastalarım hergun o bıcım eşime.temızlk yapmıyorum kadın geliyor.zaten çocukları yıkama doyurma yemek vs yapınca aksam oluyor.

Gelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)
İki çoçuklular nasıl baş esiyorsunuz ya biri duruyo biri başlıyo
canım Allah yardım edıyor.yemegım pastalarım hergun o bıcım eşime.temızlk yapmıyorum kadın geliyor.zaten çocukları yıkama doyurma yemek vs yapınca aksam oluyor.

Ya öyleymiş canım ama dayanamadım onu yeme gaz yapar bunu yeme süt azalır ay kafayı yiyecem ben :mad:
Walla bakma yazdım ama ben sadece tuzlu şeylere dikkat ediyorum gaz yapan herşeyi yiyorm kuru fasulyenin tut karnabahara kadar kış sebzelerin tümü gaz yapıyo maşallah insan ne yiyeceğini şaşırıyor :kk77::KK45:

bu ve benzeri cayları emzirirken doktorlar tavsıye etmıyor.(ısırgan ve rezne hariç)bebek 6 aylık oldktan sonra zayıflama kürleri öneriliyor cnku ek gıdaya başlanıyor.ben 92 ıle doğum yaptım şimdi 80 im.73 ıle hamıle kalmıştım daha cok var yanı bnmde zayıflamam lazım onumuz yaz..ama öncce emzırme bebeğim için 6 ay daha bu kıloda kalacm.çnku yıyorum ıcıyorum sütümde yarıyor Allaha sukur.::):):)
Canım şöyle sölim eşim 3 4 kez grip olcak gibi oldu ona zencefilli bitki çayları yaptığmda bir fincan da ben içtim, sarımsak tüketiyorum zaten günlük olmasa da yakışan yemeklerin içine koyyorm, ee çorbayı limonsuz sütü balsız içmem... Yani demek istediğim bu çayın birleşiminden olan tüm besinler ayrı ayrı zaten alıyorum. Neden zararı olsun ki diye düşündüm. Hem yağ yakacak ben yememden içmemden kısmayıp yani rejim yapmayıp sadece bu çayı içicem. Sütüme en ufak etkisi olsa zatenn uzak dururum.
Bi de araştırdım bi sitede birisi druna da danışmış günde 1 bardaktan fazla içme demiş. En çok bu beni rahatlattı zaten.
Yani kendim sormadım ama salı gidicez olmazsa çock dr una da sorup size yine bilgi veririm

Biri susuyo biri başlıyo :)birini uyutuyorum diğeri uyumuyo sıralı ablamız 3.5 yaşında çok kıskanıyo oyun oynamak istiyo garibim ama oynamıyorum uzuluyorum sonrada bide bu aralar çokkkk heveze bana çekmiş kızım ama bende sessizlik istiyorum sessiz ol diyorum yavrum yaz gelsede dışarı çıkarsam biraz geçer sıkıntısı

Köy görünümlü bir ilçede yaşıyorum canım ben. ama doğası çok güzel yolun. Martta leylekler geliyor yuvaları yavruları çok tatlı oluyorlar. Onlar geldiğinde soğuk bitti artık diyorum
Canım sakıncası yoksa nerede oturduğunu söyler misin :) Biz tayinciyiz de eşim tam anlattığın gibi bi yer istiyo.Belki istedigimiz yerlere yakınsa düşünebiliriz.

Aynen ben de canımm ellerine gözlerine saçlarına her bir yerine bakıp bakıp şükrediyorum öyle güzel yaratmış ki Rabbim :)
Aynen canımm vuruyor bana, kendine nereye denk gelirse vuruyor bluzumdan sıkı sıkı tutuyor. Ben de niye acaba diyordum demek normal bir durum :) Normalde de bu dönem hareketli olmaları gereken bir dönemmiş. Onunla konuşurken de hiç durmuyor heyecanlı heyecanlı elleri ayakları sallıyor vuruyor :KK70: bir nesneye bakarken de öyle yapıyor. Çok tatlılar kuzular :KK66:
Aynen benim kuzucuğum da öyle eller ayaklar ayrı savruluyor heyecanlanınca:) benim kızımın ilk aşkı filli oyuncağı bakışını görmelisin nasıl aşık aşık bakıyor :KK70: bayılıyorum filiyle oynarken izlemeye.

Bugün bende anneme geldim eşim artık iş yapmazsın kilo alırsn dedi bende pazartesi diyetisyen e gidicem inş faydalı olur

Banyo yapmak bile luks oldu benim için ya banyo yapmak istiyorum ama küçük durmuyo büyük durmuyo kokucam yakında bir taneyken kolaydı koyatdım ana kucağına girer çıkardım:))))

Biri susuyo biri başlıyo :)birini uyutuyorum diğeri uyumuyo sıralı ablamız 3.5 yaşında çok kıskanıyo oyun oynamak istiyo garibim ama oynamıyorum uzuluyorum sonrada bide bu aralar çokkkk heveze bana çekmiş kızım ama bende sessizlik istiyorum sessiz ol diyorum yavrum yaz gelsede dışarı çıkarsam biraz geçer sıkıntısı
aynen .yaz gelse bızde benımde eve gırmye nıyetım yok.büyüğü yetıstırdıgm gıbı yetstrcem bunu da.koye gıdecez parka gıdecez.Hayvanlarla ıclı dışlı olacaz vs.vs.:)

Back