• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bende sizi andım bugün hiç sesiniz çıkmıyor :KK54:
Burdayım
Girip. BAkıyorum ama yazamıyordum
Kalbiniz temizmiş :)
İyi diyelim iyi olalım sen neler yaptın kuzuların nasıl
Hamd olsun canım iyiyiz 2 çocukla haliyle daha zor oldu
Doğa çarşamba günü 3 aylık olacak inşallah
Kalça ultrasonu çekilecek
Sen nasılsın? Senn kuzular Nasıl

Burdayım
Girip. BAkıyorum ama yazamıyordum
Kalbiniz temizmiş :)

Hamd olsun canım iyiyiz 2 çocukla haliyle daha zor oldu
Doğa çarşamba günü 3 aylık olacak inşallah
Kalça ultrasonu çekilecek
Sen nasılsın? Senn kuzular Nasıl
Bizde iyiyiz cnm kıskançlık hat safhada küçük de artık ilgi istiyo konuşmak istiyor zor ama guzel:) biz geçen hafta hallattik kalça işini bitti:)

Biz yatak keyfi yaptık kızımla biraz şimdi de babamızı bekliyoruz. o gelince ben yürüyüş yapıcam babası da kızımla oynayacak. Dün bozmadım diyeti darısı bugünün başına:KK76:
Oo iyiymiş ben annemlere geldim misafir gelecek diye ama acayip uykum var uyumayı duşunuyorum:)
Bide şeyy:(((( dun çikolata yedim ben...
Ayy bende yurusem biraz iyi olur du

Oo iyiymiş ben annemlere geldim misafir gelecek diye ama acayip uykum var uyumayı duşunuyorum:)
Bide şeyy:KK43:((( dun çikolata yedim ben...
Ayy bende yurusem biraz iyi olur du
1 çikolatadan bir şey çıkmaz tabi bugün de yemezsen;) bozma diyetini zaten normalden 300 kalori fazla alma hakkımız var emzirdiğimiz için. Yürümek iyi geliyor insana;)

Selam güzel anneler ;) kilolar rahatsız etmeye başlamış bile :) 67 ile hamile kaldım 65.5 olmuştum cuma günü. Emziren annelerin zayıflama grubundayım 3 haftada 2.5 kilo verdim çok değil ama olsun. Doğum kiloları kolay gidiyor da normal zamanın kilosu epey zorluyor. Ben hamileliğin 13 kilosunu 15 günde vermiştim. Şimdi hedefim 55-58 arası bi yerler 58 olursam 36 beden olabilirim :KK49: Zaten benim Velet'ler de bişey yiyip içmeme pek izin vermiyorlar sağolsınlar da böylesi çok düzeniz oluyor maalesef

Vurdum ama geçen haftada vurmuştum azalma filan olmadı, belki sürekli hergün tüketince oluyodur.
Ayrıca kızlar sarımsak çayının sütüme ve bebeğime herhangi olumsuz birşeyi olmadı bilginize
Valla Arada bir ben de yiyorum ayrıca vücut tuza da ihtiyaç duyuyor canım :) yarasın bebişle sana ;)

Walla bakma yazdım ama ben sadece tuzlu şeylere dikkat ediyorum gaz yapan herşeyi yiyorm kuru fasulyenin tut karnabahara kadar kış sebzelerin tümü gaz yapıyo maşallah insan ne yiyeceğini şaşırıyor :kk77::KK45:
Ay ne güzel ediyorsun :) aynen canım valla ben de yiyorum bir çok şeyi canım bebeğimde rahatsızlık hissedersem ara ara yiyorum. Bir tek kuru fasülye nohut yemedim hiç. Pırasa soğan gaz yapar diyorlar yapıyor da muhtemelen ama süt de yapıyor ben de yiyorum :D

Aynen benim kuzucuğum da öyle eller ayaklar ayrı savruluyor heyecanlanınca:) benim kızımın ilk aşkı filli oyuncağı bakışını görmelisin nasıl aşık aşık bakıyor :KK70: bayılıyorum filiyle oynarken izlemeye.
Maşallah kızına annesiii :) ya hepsi öyle tatlı kiiii :KK200: benim oğluşumun da ilk oyuncağı güneş :) sonra sürekli su içtiğim cam şişeyi çok seviyor ne zaman su içsem yanında, hemen susup beni izliyordu birgün farkettim ki şişeye bakıyor ona ilgisi var. Hemen dokunmasını oynamasını sağladım canım şimdi ara ara oynatıyorum öyle tatlı öyle güzel bakışları var ki aşık olmamak elde değil :anne::nazar::KK36:

Maşallah kızına annesiii :) ya hepsi öyle tatlı kiiii :KK200: benim oğluşumun da ilk oyuncağı güneş :) sonra sürekli su içtiğim cam şişeyi çok seviyor ne zaman su içsem yanında, hemen susup beni izliyordu birgün farkettim ki şişeye bakıyor ona ilgisi var. Hemen dokunmasını oynamasını sağladım canım şimdi ara ara oynatıyorum öyle tatlı öyle güzel bakışları var ki aşık olmamak elde değil :anne::nazar::KK36:
Benim zavallım uzaktan bakıyo sadece 54 günlüğüz daha tutma dokunma uzanma harektleri yok. Acaba sizn bebişleriniz ne kadarlık

Haklısın canım çok masumlar:) :KK200:benim kuzucuk düzenleniyor gibi geliyor bana 2 gündür gaz damlası vermedim şükür bir sıkıntı yaşamadık. :nazar:

Kızlar erkek bebeklerde kanguru sohbetini başlatıyoruz vede 50 günlük bebek hadi bakalım görüşlere ...

Herkese merhaba kızlar
Biz 45 günlük olduk gündüz sakin gece uyumuyor sürekli mızıklanıyor kızım çok yoruldum bunaldım hiç dinlenmiyorum sizlerde böyke dönemler yasadınız mı ? Dün bi doktor bulmuştum düzenli gittiği bi Dr olsun diye gaz ilacı diye nbl probiyotik atp seklınde bi toz verdi bunu kullanan vsr mı
Soru Sormdk için girmiş gibi oldum ama kızlar j vaktım yok hiç birşeye yetişemiyorum

Ben momfort baby almayı düşünüyorum. Dışarı tek çıktığımda Bebek arabası kullanmam çünkü kızımın elini mutlaka tutmam lazım. Kanguruyla iki elimin boş olmsı çok büyük avantaj bana

Back