- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
Hafta içi gitsem sabah 8 de eşim bırakacak e akşam gelince de oturacak 9 a 10 kadar patlarım ya ...
Ay ne saçma şey insan torununu kıskanır mı ya...
Amann ne desek boş anaları melek sorsanız bizimkiler şeytan kız annesi her işi gorur yemeğini yapar incelik bilir kv iş bekler hizmet bekler hepsi aynı bide benim kv her halükarda oğlunu savunur aman oğlum yoruluyo aman oğlum uşume aman ağır kaldırma bazen öyle yeminler ederki oğluma şunu yap soyle bak sanki ben sevmiyorum bakmıyorum eşime eşimle aramı açacak bide hep bir laf sokmalar eşime bişi desem kavga ederiz ne var bunda der çıkar işin içinden bazen de bana sormaz yarın anneme burakıcam sizi der gitmem desen kavga çıkar kaç kez kavga ettik bi daha gitme anneme falan der sonum gene başa doneriz şimdi gene başladı havalar ısınsın da sabahtan getiriyim...sanki anan bizi çok istiyo anneme habersiz giderim ben geliyoruz desem yorgunda olsa gelmeyin der kv hayatta kabul etmez habersiz
Bir bende sanıyordum...sabrettim yıllarca ama artık insanın evladı olunca gözü hiçbir şeyi görmüyormuş...bundan sonra ederi kadar değer karar verdim...resmen bir gün öncesinden ben stresine giriyorum gideceğiz diye uykularım kaçıyor...karabasan gibi çöküyor üstüme...o kadar özeniyorum ki eşine sahip çıkan erkeklere..diyeceği sadece şu "anne o benim eşim onun üzülmesine izin vermem sende annesine yeriniz farklı beni üzmek istemiyorsan onu da üzme..."ama yok bu cümleyi bana bile söyleyemiyor annesine nasıl söyleşin..