Olalım canım bir ikimizi galiba çok kilolu olan dun başladım bakalım ilk hedef 110 altina lnmek ayy be yapmisim Ben kendime ya milletin kabusu benim hayalim ....Bence biz senle diyet arkadasi olalim canim. Bende gecen hafta 110 kgdum
Ben de katılıyorum size :) bu sabah tartıya çıktım veee 2 kg almışımOlalım canım bir ikimizi galiba çok kilolu olan dun başladım bakalım ilk hedef 110 altina lnmek ayy be yapmisim Ben kendime ya milletin kabusu benim hayalim ....
SEN kac yasindasin yas ilerleyince vermek zor diyolar univ vermiştim ya fıstık gıbı olmuştum
Olalım canım bir ikimizi galiba çok kilolu olan dun başladım bakalım ilk hedef 110 altina lnmek ayy be yapmisim Ben kendime ya milletin kabusu benim hayalim ....
SEN kac yasindasin yas ilerleyince vermek zor diyolar univ vermiştim ya fıstık gıbı olmuştum
Regl olmuş olabilirsin. Yine de bir doktoruna sor bence canım.Kızlar 46 ncı günümüz Sarı akıntı oluyordu son zamanlarda iki gündür siyah kan geliyor neden ki acaba
Ayy ne güzel çogalalım işte destek oluruz birbirimize 20 kilo vermek ne güzel olur ya...Ben de katılıyorum size :) bu sabah tartıya çıktım veee 2 kg almışımiyice bozuldu moralim bu sabah itibariyle diyetteyim. 5 ayda 20 kilo vermem lazım. Tatile kadar gitmeli bu kilolar
Bende 31 yaşındayım aynıymışız abut cubur yiyordum bende şimdi abur cuburu çıkardım hayatımdan çok ta sıkmadım kendimi uzun yapıyım diye aslında başkalarına gore diyet denmez ama bana diye böyle yaparak önceden vermiştim öğlen akşam bir tabak yemek salata serbest yoğurt serbest sabah iki dilim kepekli ekmek falan bakalım ama emziriyorum diye sıkmıyorum kendimiYas 30 maalesef . Aslinda emzirirken kilo vermek rahat diyorlarda cok abur cubur yiyorum ben
Motivasyon için tartı şart canım. Benim tartımın da pişi bitmişti hemen sipariş verdm.Ya benim tartım bozuldu kendimi de takip edemiyom artık pofff
Gün içinde evde o kadar az hareket ediyorum ki ben bile rahatsızım bu durumdan. Dediğin gibi aburcuburu bırakmak ve ayrıca hareket etmek lazım havalar düzelse de minikleri araba atıp yürüsek en azından. Ben de sabah yumurtamı ve peynirimi eksik etmiyorum. Öğlen sebze yemeği akşam da et. Protein ağırlıklı beslenince kolay kilo veriyorum ben. Bakalım başladık inşallah devam edebilirizAyy ne güzel çogalalım işte destek oluruz birbirimize 20 kilo vermek ne güzel olur ya...
Bende 31 yaşındayım aynıymışız abut cubur yiyordum bende şimdi abur cuburu çıkardım hayatımdan çok ta sıkmadım kendimi uzun yapıyım diye aslında başkalarına gore diyet denmez ama bana diye böyle yaparak önceden vermiştim öğlen akşam bir tabak yemek salata serbest yoğurt serbest sabah iki dilim kepekli ekmek falan bakalım ama emziriyorum diye sıkmıyorum kendimi
Yazın gelmesi lazım ya bizim evde fırtınalar kopuyo ablamız çok sıkılıyoMotivasyon için tartı şart canım. Benim tartımın da pişi bitmişti hemen sipariş verdm.
Gün içinde evde o kadar az hareket ediyorum ki ben bile rahatsızım bu durumdan. Dediğin gibi aburcuburu bırakmak ve ayrıca hareket etmek lazım havalar düzelse de minikleri araba atıp yürüsek en azından. Ben de sabah yumurtamı ve peynirimi eksik etmiyorum. Öğlen sebze yemeği akşam da et. Protein ağırlıklı beslenince kolay kilo veriyorum ben. Bakalım başladık inşallah devam edebiliriz
Az kaldı ben de gün sayıyorum artık 1 ay sonra tamamen biter soğuklar. Hatta benim evimin önündeki ağaçlar tomurcuklanmaya başladı haftaya patlarYazın gelmesi lazım ya bizim evde fırtınalar kopuyo ablamız çok sıkılıyo
Gelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)Az kaldı ben de gün sayıyorum artık 1 ay sonra tamamen biter soğuklar. Hatta benim evimin önündeki ağaçlar tomurcuklanmaya başladı haftaya patlar
İnşallah canım inşallah hep güzel dileklerimiz var onlar içinAynen acayip bir sevgi bu anlatılamaz cidden. Aman onlar mutlu, huzurlu ve başarılı olsun da gerisi teferruat.
Ya öyleymiş canım ama dayanamadım onu yeme gaz yapar bunu yeme süt azalır ay kafayı yiyecem benCanım turşuyu fazla tüketmeyin diyolar sütü azaltırmış fazla tuzlu yiyecekler
Canım tuzsuz çekirdek al mahrum kalmayalım her şeyden de ya aaaa çıldırtacaklar biziiiAz önce çekirdeğin dibine vurdum
Ayy bahar geliyor ne güselllAz kaldı ben de gün sayıyorum artık 1 ay sonra tamamen biter soğuklar. Hatta benim evimin önündeki ağaçlar tomurcuklanmaya başladı haftaya patlar
Valla her dakika şükrediyorum:)İnşallah canım inşallah hep güzel dileklerimiz var onlar içiniyi ki var kuzularımız canlarımız
Valla gelsin artık da rahat rahat gezelim miniklerimizle.Ayy bahar geliyor ne güselll
Köy görünümlü bir ilçede yaşıyorum canım ben. ama doğası çok güzel yolun. Martta leylekler geliyor yuvaları yavruları çok tatlı oluyorlar. Onlar geldiğinde soğuk bitti artık diyorumGelsinnn ne güzel ağaçlar varmış bizim buralar iyice binalaşmaya başladı dip dibe yeşillikli bahçeli parklı bir ev istiyorummmm:)
İki çoçuklular nasıl baş esiyorsunuz ya biri duruyo biri başlıyo
Aynen ben de canımm ellerine gözlerine saçlarına her bir yerine bakıp bakıp şükrediyorum öyle güzel yaratmış ki Rabbim :)Valla her dakika şükrediyorum:)
Valla gelsin artık da rahat rahat gezelim miniklerimizle.
Benim minik kuşum beni emerken elleri kolları hiç durmamaya başladı. Sende de var mı böyle bir durum? Dan dun vuruyor bana bir de bluzuma yapışıyor sıkı sıkı. Eskiden sadece elini mememin üstüne koyar da emerdi.
Valla her dakika şükrediyorum:)
Valla gelsin artık da rahat rahat gezelim miniklerimizle.
Benim minik kuşum beni emerken elleri kolları hiç durmamaya başladı. Sende de var mı böyle bir durum? Dan dun vuruyor bana bir de bluzuma yapışıyor sıkı sıkı. Eskiden sadece elini mememin üstüne koyar da emerdi.
Çok tatlı oluyorlar öyle. içim gidiyor ellerini öpe öpe bitiremiyorum canım :) oturtmaya ne zaman başlayacaz acaba benim oğlum kalkmaya çalışıyor bayağı. Ellerinden tutuyorum kalkmak istiyorBEnimkide ayni.memede oynuyor resmen ve yakama yapisiyor emerken
Vurdum ama geçen haftada vurmuştum azalma filan olmadı, belki sürekli hergün tüketince oluyodur.Canım tuzsuz çekirdek al mahrum kalmayalım her şeyden de ya aaaa çıldırtacaklar biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?