• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Ben de her ç akşam yarın dikkat edicem zayıflamam lazım diyorum ama ertesi gün ya canım feci halde çikolata istiyor ya da misafir gelmiş oluyor kekler kurabiyeler göz kırpıyor:rolleyes: her gün eşime "sen işten geldikten sonra kızımıza bak ben yarım saat koşu bandında yürüyeyim" diyorum. Her akşam yorgunum ya da ev işi var diye erteliyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Hiçbir şeye giremiyorum montlarım kabanlarım bile küçük geliyor düşün yani:mad:
Bir azimle benim de dikkat etmem gerek henüz o hırs gelemedi.
Ay bi de bandın varmışşş ne güzel ben yürümek istiyorum ama he soğuk hem de bebişi bırakıp çıkamıyorum. Sıkılaşmak için de bekarken yaptığım egzersizler vardı işe yarayan bende onları yapmaya üşeniyorum. Yaşlandıkca üşengeç mi oluyoz ne :-D

Ben de her ç akşam yarın dikkat edicem zayıflamam lazım diyorum ama ertesi gün ya canım feci halde çikolata istiyor ya da misafir gelmiş oluyor kekler kurabiyeler göz kırpıyor:rolleyes: her gün eşime "sen işten geldikten sonra kızımıza bak ben yarım saat koşu bandında yürüyeyim" diyorum. Her akşam yorgunum ya da ev işi var diye erteliyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Hiçbir şeye giremiyorum montlarım kabanlarım bile küçük geliyor düşün yani:mad:
Bir azimle benim de dikkat etmem gerek henüz o hırs gelemedi.
Ay ben de ha bugün ha yatın dedim durdum baktım olmuyo yemin ettim kendime bir liste belirledim emziriyoeum diye de biraz gevşek tuttum ramazana kadar uyucam dedim işte bakalım:)

Ben sadece turp, lahna ve tursu yemiyorum. Onun dışnda herseyi yiyorum.

Canım inş verirsin yaa ben 34 bedendim şimdi 38 im eski kiloma dönmek istiyorum. Ben geri almıyorm ama çok yawas veriyorum. Bende de 5 aylık göbeği var, 16 gün sonra işe başlayabilirim, biran önce eritmek istiyorum. nefret ederm zaten göbekten. Bugün hazırlayıp başlıcam bakalım yağlar gidicek mi
Girsin yaglarrr sen bana göre çooookk zayıfmışsın zaten:) ben 42 bedene bile razıyım şimdilik:)
Ay bi de bandın varmışşş ne güzel ben yürümek istiyorum ama he soğuk hem de bebişi bırakıp çıkamıyorum. Sıkılaşmak için de bekarken yaptığım egzersizler vardı işe yarayan bende onları yapmaya üşeniyorum. Yaşlandıkca üşengeç mi oluyoz ne :-D
Ayy ben yürümeyi bile unutmuşum ya hamilelikti şuydu buydu dışarı pek çıkmadım çıktıgımdada arabayla gittim....bide sezeryanı kolay atlattım falan diyordum ama yurudukçe agrım oluyo benim ya

Muhtemelen iş güç arttıkça ekstra bir şey yapmaya üşeniyoruz:) aslında yürüsem çok çok iyi olacak evde tüm gün ne kadar hareket ediliyor ki. İnşallah yürümeye başlayabilirim en kısa zamanda:KK34:

Ay ben de ha bugün ha yatın dedim durdum baktım olmuyo yemin ettim kendime bir liste belirledim emziriyoeum diye de biraz gevşek tuttum ramazana kadar uyucam dedim işte bakalım:)

Girsin yaglarrr sen bana göre çooookk zayıfmışsın zaten:) ben 42 bedene bile razıyım şimdilik:)

Ayy ben yürümeyi bile unutmuşum ya hamilelikti şuydu buydu dışarı pek çıkmadım çıktıgımdada arabayla gittim....bide sezeryanı kolay atlattım falan diyordum ama yurudukçe agrım oluyo benim ya
Bebekle listeye uymak zor ben biraz yediğimden kıssam razıyım ama sürekli evde olunca homini gırtlak yiyip duruyorum. Sağolsun eşim de sürekli çikolata bisküvi vs dolduruyor eve.

Zayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağı :D Ben en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.

Zayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağı :KK70: Ben en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.
Aynen ben de kilolu olduğum dönemde hamile kaldım ama 10 kilo falan gitmedi. Hamilelikte ve doğumdan sonra bile olmaya göbeğim şimdi çıkmaya başladı :mad: gün içinde üstümü değiştirmiyorum bile kıyafetlerim olmuyor diye. Birileri gelince ya da bir yere giderken de belli başlı olan 2-3 parçayı giyip duruyorum. İyice salmıyım diye de bir şey almak istemiyorum kendime.

Aynen ben de kilolu olduğum dönemde hamile kaldım ama 10 kilo falan gitmedi. Hamilelikte ve doğumdan sonra bile olmaya göbeğim şimdi çıkmaya başladı :mad: gün içinde üstümü değiştirmiyorum bile kıyafetlerim olmuyor diye. Birileri gelince ya da bir yere giderken de belli başlı olan 2-3 parçayı giyip duruyorum. İyice salmıyım diye de bir şey almak istemiyorum kendime.
Aynen ben de alışveriş yapmıyorum. Eşim diyo hayırdır dedim bu cüsseye yeni kıyafete hayır :D bi pantolon birkaç kazak vat işte. Alttan olan bi de hamile pantolonlarım :)

Zayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağı :KK70: Ben en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.
bu listeye beni de ekleyin arkadaşlar çünkü benim de hafif bol aldığım likralı pantolonum oluyor sadece:( hamilelik pantolonlarımı yıkayıp ütüledim kaldırdım onlara geri dönmek asla istemiyorum:(

Ben de aynen hamilelik boyunca yattım diyebilirimevde yüriyim bari dedim 5 dk sonra yoruldm :-D doğumdan sonra bende bi diz ağrısı oldu neden bilmem

Senle aynıyız canm yaa bende 4. 5 aylıkken likralı kot almıştm bi onu giyiyorm ve hamileyken giydiğm kazakları bırak kptu kazaklar bile dap dar

Aynen ben de alışveriş yapmıyorum. Eşim diyo hayırdır dedim bu cüsseye yeni kıyafete hayır :KK70: bi pantolon birkaç kazak vat işte. Alttan olan bi de hamile pantolonlarım :)
Ben kot almak zorunda kaldım ama üst almadım kazaklar geniş dye. Grçen senelerde içinde kaybolduğum kazaklar bile bu sene zor oluyor:KK14:

Ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım. 62yle hamile kaldım 75le doğuma girdim. Doğumdan 5 gün sonra 62 olmuştum. Şimdi 58 kiloyum:) hem de ekmek ve tatlıyı çok tüketiyorum:)

Ben de en kilolu olduğum zamanda hamile kaldım. 12 kilo gitti ama hala ideal kiloma kavuşmam için 10 kilom daha var.
Oturduğum lojmanda spor salonu var geçen gün eşim gelince bebeği bıraktım gidip bir bakayım dedim ortam nasıl diye. Hiç cezbetmedi :(
65 olsam çok İyi benim için. Bende bugünden itibaren abur cubur a son veriyorum. Hoş benim de eşim alıyor ama o yese de yemicem. Bunu yazarken bile yapamicam gibi geldi :KK70::KK70::KK70:

Buraya hiç yazmicam bundan böyle. Kilo vermişsem onu yazcam. Şu an sabah ları 74 oluyorum. Hedef 65. Bir kilo verdiğim an yazarımkızlar. Hep okuyorum zaten burayı ve kasım annelerini. Sağlıkla kalın :)))

Benim ideal kiloma inmeye ooooooo :D Önce hamile kaldığım kiloya insem gaza gelirim sanki.Nişanda 61 düğünde 64 kiloydum evlenince 75 e kadsr çıktım 71le hamile kaldım 91le dogurdum şu an 81im :işsiz: Normalde kilo verme konusunda çok azimliyimdir ama nedense bu aralar hiç yok.

Benim ideal kiloma inmeye ooooooo :KK70: Önce hamile kaldığım kiloya insem gaza gelirim sanki.Nişanda 61 düğünde 64 kiloydum evlenince 75 e kadsr çıktım 71le hamile kaldım 91le dogurdum şu an 81im :işsiz: Normalde kilo verme konusunda çok azimliyimdir ama nedense bu aralar hiç yok.
Hemen hemen aynıyız. Ben de normalde 65 idim 75le hamile kaldım 91 ile doğuma girdim. Şu an 84üm. Ben de çok dikkat ederdim yediklerime ama şimdi tutamıyorum kendimi. Ha yediğimden de zevk almıyorum ama sürekli yiyorum içimde bir boşluk var hiç dolmuyormuş gibi hissediyorum. Acaba lohusa sendromu yüzünden yeme bozukluğu mu yaşıyorum:KK35:

Kizlar siz de ben gibi kilodan dertlisiniz sanirim. Spor salonu ben de dusundum ama birakinca verilen kilolar hop geri aliniyormus. Surekli yapabilecegim bir spor aradim kosu bandi alacaktim maddi olarak zorladi. Bir de 1000-1500 liralik olanlari cok da ise yaramiyormuş. Eliptik bisiklet mi air walker mi derken diger seceneklere gore daha eglenceli buldugum icin air walker sparisi verdim dun. Sezaryenle dogum yaptim sorun cikarmaz umarim. Bide diyetisyene bir ugrayabilsem ne iyi olacak.

Ah kilolar kilolar :) bende en yüksek kilomla hamile kaldım :) 67 ile hamile kaldım 80-82 arası ile Doğuma girdim. Bu sabah tartıda 65.3 düm. Doğum kiloları gitti ama ben 57-58 kere düşmek istiyorım en mutlu olduğun beden 36 beden çünkü

Hepimiz belirli bir kilodaydık üzerine eklendi hamilelikle. Ben evlenmedn önce 52 ydim 57 ile hamiile kaldim, 77 ile doğuma girdim :oha: şu an 66.5 im. Hedefim 55 e düşmek :süslü:
Bu arada kızlar sarımsak çayımı yapmış ve ilk bardağımı içmiş bulunmaktyım. İlk olduğu için kendime torpil yaptım ve bardağıma 1 kaşık daha bal koydum :21:. Çok ballı olmuş koymasam da olurmuş tadı kötü değil içimi gayet kolay kızlar:kahve:. Özellikle ben gibi bitki çayı severler daha rahat içecektir.
Şimdi sıra kızımı takip etmekte umarım kızım rahatsz olmaz. :anne::KK200:

Back