- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Sonuçlardan haberdar et canım bizi. Merak ettim sana iyi gelirse deniyim ben deHepimiz belirli bir kilodaydık üzerine eklendi hamilelikle. Ben evlenmedn önce 52 ydim 57 ile hamiile kaldim, 77 ile doğuma girdimşu an 66.5 im. Hedefim 55 e düşmek
Bu arada kızlar sarımsak çayımı yapmış ve ilk bardağımı içmiş bulunmaktyım. İlk olduğu için kendime torpil yaptım ve bardağıma 1 kaşık daha bal koydum. Çok ballı olmuş koymasam da olurmuş tadı kötü değil içimi gayet kolay kızlar . Özellikle ben gibi bitki çayı severler daha rahat içecektir.
Şimdi sıra kızımı takip etmekte umarım kızım rahatsz olmaz.
Tamam canımSonuçlardan haberdar et canım bizi. Merak ettim sana iyi gelirse deniyim ben de
Ay benimde her gün biyerim agrıyo hele sabah yataktan kalkarken...Ben de aynen hamilelik boyunca yattım diyebilirimevde yüriyim bari dedim 5 dk sonra yoruldm :-D doğumdan sonra bende bi diz ağrısı oldu neden bilmem
En kotunuz benim ben 60 ola univ başladım 72 ile bitirdim işe girdim 82 oldum evlrndim ve ilk kızıma 100 le hamile kaldım ikinciye 115 le falanBen bu konuda şanslı olanlardanım sanırım. 62yle hamile kaldım 75le doğuma girdim. Doğumdan 5 gün sonra 62 olmuştum. Şimdi 58 kiloyum:) hem de ekmek ve tatlıyı çok tüketiyorum:)
İnşallah çok güzel hayatları olur canımm evlattan ayrılmak çok zor tabi ama mecbur onlar da bizim gibi gidecekler zamanı gelince. Üniversiteye başladı mı daha bulamayız :)Ayy ben kimselere veremem kuzumu gibi geliyor ama tabiki kızımın hayatı sonuçta ne yaparsa, ne isterse arkasındayım
Canım hoşaf suyu yap iç o iyi gelir. Bir de portakal mandalina çok iyi geliyor ama bebişler rahatsız olabiliyor dene istersenGünaydın anneler..bebişim 2aylik oldu ama benim kabızlık bir türlü duzelmedi..sezeryan olmustum..sizde de olan var mi acaba..ilac kullanabiliyomuyuz emzirirken cok acil bi ilaca ihtiyacim var..huzursuz edici dereceye geldi artik..
Ben kullanıyorum oğluma molfix canım. Şimdilik bir sıkıntı Yok sızdırma taşırma olmadı. Çok küçük kızarıklık oldu boğum yerlerinde. Hayırlı olsun :) ben de huggies deneyecem onu bekliyorum :)Bugün iki paket molfix 30 lieadan 104,lu ama inşallah pişik mişik yapmaz kızım uyudu ayagımda uyanmaz da uyurum bende inşallah buralarda sessizleşti ya bi ara vızır vızırdık:))))
Canımm afiyet olsun süt yaparsa da haber ver :) bu aralar sütüm azaldı oğluşum mamayı reddediyor bayağı zordayız.Hepimiz belirli bir kilodaydık üzerine eklendi hamilelikle. Ben evlenmedn önce 52 ydim 57 ile hamiile kaldim, 77 ile doğuma girdimşu an 66.5 im. Hedefim 55 e düşmek
Bu arada kızlar sarımsak çayımı yapmış ve ilk bardağımı içmiş bulunmaktyım. İlk olduğu için kendime torpil yaptım ve bardağıma 1 kaşık daha bal koydum. Çok ballı olmuş koymasam da olurmuş tadı kötü değil içimi gayet kolay kızlar . Özellikle ben gibi bitki çayı severler daha rahat içecektir.
Şimdi sıra kızımı takip etmekte umarım kızım rahatsz olmaz.
Sağol canımCanımm afiyet olsun süt yaparsa da haber ver :) bu aralar sütüm azaldı oğluşum mamayı reddediyor bayağı zordayız.
Ayaklandıkları anda bu yakınlık kalmayacak ve dediğin gibi üniversiteye başladıkları an görmek zor olacak şimdiki miniklerimizi:) iyice doymaya çalışalım bariİnşallah çok güzel hayatları olur canımm evlattan ayrılmak çok zor tabi ama mecbur onlar da bizim gibi gidecekler zamanı gelince. Üniversiteye başladı mı daha bulamayız :)
Bulgur pilavına başladım ben de bugün zaten turşuyla bayılırım :) aman canım nazar değmesin maşallah bebiş tok demek ki istemiyor :) benim de normalde çok iyiydi canım mama vermiyordum biraz stresli günler oldu ondan Sonra düzenim bozuldu. Mama aldık sma gold verebilirsin şimdi, çok küçük dediler. Onu da içmiyor midesi bulanıyor 15 ml zor içirdim bugün. Bir de benim oğluş yalancı emzik yüzünden bile memeyi emmedi bir ara o yüzden tadı güzel mamaları denemek istemiyorum ek gıdaya başlasaydık birSağol canım
Valla süt çok şükür iyi bende mama vermiyorum hiç. Sürekli rezene içiyorum bulgurlu yiyecek çok tüketiyorum, tatlı olarak irmik helvası yiyorum... Yani sütüm artsa da fark edermiyim bilmiyorum canımbi de benim kız bazen 2 saat geçse de inatla mememi almıyor sütüm akıyor :-S
Ay doyamıyoruz ki bazen seviyorum severken kendimden korkuyorumAyaklandıkları anda bu yakınlık kalmayacak ve dediğin gibi üniversiteye başladıkları an görmek zor olacak şimdiki miniklerimizi:) iyice doymaya çalışalım bari
Canımm anne sütü alıyor mu bebişin :) valla ben dinlenmeyince süt azalıyor spor yapıp kilo versem hiç olmayacak demek. Ben ekmek yemeyince kilo veririm normalde ama şimdi olmuyor ekmek yemeden. Göbeğim sıkılaşsın küçülsün istiyorum hemenarkadslar ben azimle kilo vermeye devam ediyorum :) 69 la hamile kaldim 85 le doguma girdim... dogumdan sonra 76 indim.. suan 72,5 oldum 1 haftada spor ile 3bucuk kilo verdim
hedefim---> 60! :) yapicam ins
Aynen acayip bir sevgi bu anlatılamaz cidden. Aman onlar mutlu, huzurlu ve başarılı olsun da gerisi teferruat.Ay doyamıyoruz ki bazen seviyorum severken kendimden korkuyorumnasıl bir sevgiymiş evlat sevgisi böyleeee :) büyüsünler üniversiteye gitsinler de alışırız elbet canımmm
Canım turşuyu fazla tüketmeyin diyolar sütü azaltırmış fazla tuzlu yiyeceklerBulgur pilavına başladım ben de bugün zaten turşuyla bayılırım :) aman canım nazar değmesin maşallah bebiş tok demek ki istemiyor :) benim de normalde çok iyiydi canım mama vermiyordum biraz stresli günler oldu ondan Sonra düzenim bozuldu. Mama aldık sma gold verebilirsin şimdi, çok küçük dediler. Onu da içmiyor midesi bulanıyor 15 ml zor içirdim bugün. Bir de benim oğluş yalancı emzik yüzünden bile memeyi emmedi bir ara o yüzden tadı güzel mamaları denemek istemiyorum ek gıdaya başlasaydık bir
Az önce çekirdeğin dibine vurdumCanım turşuyu fazla tüketmeyin diyolar sütü azaltırmış fazla tuzlu yiyecekler
Ay benimde her gün biyerim agrıyo hele sabah yataktan kalkarken...
En kotunuz benim ben 60 ola univ başladım 72 ile bitirdim işe girdim 82 oldum evlrndim ve ilk kızıma 100 le hamile kaldım ikinciye 115 le falan(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?