2016 Aralık Anneleri

Sonuçlardan haberdar et canım bizi. Merak ettim sana iyi gelirse deniyim ben de

Bu arada kızlar 2 sene önce uyguladığım ve gerçekten faydasını görüp sıkılaştığım egzersiz. Paylaşmak istedim. Tabi günlük 30 dk yürüyordum. Ev kızıydım o zamn şimdi iş evlililk bi de çocuk.... Ama evde rahatlıkla yapabilirsiniz. Umarım birgün bende başlayabilirim

Ben de aynen hamilelik boyunca yattım diyebilirimevde yüriyim bari dedim 5 dk sonra yoruldm :-D doğumdan sonra bende bi diz ağrısı oldu neden bilmem
Ay benimde her gün biyerim agrıyo hele sabah yataktan kalkarken...

Ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım. 62yle hamile kaldım 75le doğuma girdim. Doğumdan 5 gün sonra 62 olmuştum. Şimdi 58 kiloyum:) hem de ekmek ve tatlıyı çok tüketiyorum:)
En kotunuz benim ben 60 ola univ başladım 72 ile bitirdim işe girdim 82 oldum evlrndim ve ilk kızıma 100 le hamile kaldım ikinciye 115 le falan(((

Ayy ben kimselere veremem kuzumu gibi geliyor ama tabiki kızımın hayatı sonuçta ne yaparsa, ne isterse arkasındayım
İnşallah çok güzel hayatları olur canımm evlattan ayrılmak çok zor tabi ama mecbur onlar da bizim gibi gidecekler zamanı gelince. Üniversiteye başladı mı daha bulamayız :)

Canım hoşaf suyu yap iç o iyi gelir. Bir de portakal mandalina çok iyi geliyor ama bebişler rahatsız olabiliyor dene istersen

Bugün iki paket molfix 30 lieadan 104,lu ama inşallah pişik mişik yapmaz kızım uyudu ayagımda uyanmaz da uyurum bende inşallah buralarda sessizleşti ya bi ara vızır vızırdık:))))
Ben kullanıyorum oğluma molfix canım. Şimdilik bir sıkıntı Yok sızdırma taşırma olmadı. Çok küçük kızarıklık oldu boğum yerlerinde. Hayırlı olsun :) ben de huggies deneyecem onu bekliyorum :)

Canımm afiyet olsun süt yaparsa da haber ver :) bu aralar sütüm azaldı oğluşum mamayı reddediyor bayağı zordayız.

Canımm afiyet olsun süt yaparsa da haber ver :) bu aralar sütüm azaldı oğluşum mamayı reddediyor bayağı zordayız.
Sağol canım
Valla süt çok şükür iyi bende mama vermiyorum hiç. Sürekli rezene içiyorum bulgurlu yiyecek çok tüketiyorum, tatlı olarak irmik helvası yiyorum... Yani sütüm artsa da fark edermiyim bilmiyorum canım bi de benim kız bazen 2 saat geçse de inatla mememi almıyor sütüm akıyor :-S

ben sunu anladim... sporsuz diyet olmaz :) saglikli beslen ama spor yapman gerekiyor zayiflamak icin

İnşallah çok güzel hayatları olur canımm evlattan ayrılmak çok zor tabi ama mecbur onlar da bizim gibi gidecekler zamanı gelince. Üniversiteye başladı mı daha bulamayız :)
Ayaklandıkları anda bu yakınlık kalmayacak ve dediğin gibi üniversiteye başladıkları an görmek zor olacak şimdiki miniklerimizi:) iyice doymaya çalışalım bari

Bulgur pilavına başladım ben de bugün zaten turşuyla bayılırım :) aman canım nazar değmesin maşallah bebiş tok demek ki istemiyor :) benim de normalde çok iyiydi canım mama vermiyordum biraz stresli günler oldu ondan Sonra düzenim bozuldu. Mama aldık sma gold verebilirsin şimdi, çok küçük dediler. Onu da içmiyor midesi bulanıyor 15 ml zor içirdim bugün. Bir de benim oğluş yalancı emzik yüzünden bile memeyi emmedi bir ara o yüzden tadı güzel mamaları denemek istemiyorum ek gıdaya başlasaydık bir

Ayaklandıkları anda bu yakınlık kalmayacak ve dediğin gibi üniversiteye başladıkları an görmek zor olacak şimdiki miniklerimizi:) iyice doymaya çalışalım bari
Ay doyamıyoruz ki bazen seviyorum severken kendimden korkuyorum nasıl bir sevgiymiş evlat sevgisi böyleeee :) büyüsünler üniversiteye gitsinler de alışırız elbet canımmm

arkadslar ben azimle kilo vermeye devam ediyorum :) 69 la hamile kaldim 85 le doguma girdim... dogumdan sonra 76 indim.. suan 72,5 oldum 1 haftada spor ile 3bucuk kilo verdim

hedefim---> 60! :) yapicam ins
Canımm anne sütü alıyor mu bebişin :) valla ben dinlenmeyince süt azalıyor spor yapıp kilo versem hiç olmayacak demek. Ben ekmek yemeyince kilo veririm normalde ama şimdi olmuyor ekmek yemeden. Göbeğim sıkılaşsın küçülsün istiyorum hemen

Ay doyamıyoruz ki bazen seviyorum severken kendimden korkuyorum nasıl bir sevgiymiş evlat sevgisi böyleeee :) büyüsünler üniversiteye gitsinler de alışırız elbet canımmm
Aynen acayip bir sevgi bu anlatılamaz cidden. Aman onlar mutlu, huzurlu ve başarılı olsun da gerisi teferruat.

Canım turşuyu fazla tüketmeyin diyolar sütü azaltırmış fazla tuzlu yiyecekler

Kızlar 46 ncı günümüz Sarı akıntı oluyordu son zamanlarda iki gündür siyah kan geliyor neden ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…