• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar e bebekte ne zaman hangi üründe indirim olacağını nerden biliyorsunuz? Mesela gece 12 de özel bir indirim mi oluyor? Ben unutup 12.40 da filan girdim ama gündüz baktğm ürnlern aynıları vardı.

Arkadaşlar e bebekte ne zaman hangi üründe indirim olacağını nerden biliyorsunuz? Mesela gece 12 de özel bir indirim mi oluyor? Ben unutup 12.40 da filan girdim ama gündüz baktğm ürnlern aynıları vardı.
Sitesinde liste halinde var.İstersen uygulamasini da indirebilirsin.Her gece 12de yenileniyor.Subat sonuna kadar hangi gün hangi ürünlerde indirim olduğu belli.

Kızlar ıyı aksamlar ıkı ıc gundur sag gogsum agrıodu ama adet geldıgı ıcın onemsememıstım ondandır dıe bugun yemekte elımı bı attım hem sag gogsum sıcak hemde alt tarafta sertlık var yanlar ve ustler yumusak cumartesı aksm ustunden bugun sabah kdrda atesım bı cıktı bı dustu gece bı sırılsıklam terledım bı usudum heryerım agrıdn kırılıyodu denk mı geldı nedır blmıorum ama hastalanck bse olmadı hep ewdeydm yanı sızce bu ndır ? Randevu aldım dr gtcem
Canım ben gittim aynı belirtiler için.mastit olmuşsn. Antibiyotik yazmıştı. Benimki 'nin bir kısmı sertti ve kızarmıştı. O göğsünü daha çok emzir. Ya da sağ iyice boşalsn

İyi geceler kızlar. Biz bugün biraz gecikmeli de olsa ikinci ay asilarimizi olduk saat 12 gibi. Az biraz huysuzluk oldu ateşi yukselmedi çok şükür. Bu saatten sonra etki eder mi aşı. Uyumaya korkuyorum resmen.Dün geceden de uykusuzum kafam catlamak üzere.

Günaydın kızlar bugün e bebekte molfix buyuk kutusu 30 liraya inmiş alacaklar varsa hiç kullanmadım bu kızımda almayı düşünüyorum ablamıza bez fark etmezdi inşallah bundada öyle olur

Bu ara benim oğlan fena huysuz. Anlamadım gitti. Mama veriyorım içmiyor,emmek istiyor bende süt az sütü bitiriyor gerisi gelmeyince sinirleniyor çektikçe hava yutuyor sora gazım var diye ağlıyor. Gaz bitiyor e ben doymadım diye ağlıyor. Altını değiştirsem niye değiştirdin tribi değiştirmesem bu kadın bana bakmıyor havaları. Yatsa niye yatırdın kalksa vay ben kalkmayacaktım ağlaması perişan etti beni sıpa

Bu ara benim oğlan fena huysuz. Anlamadım gitti. Mama veriyorım içmiyor,emmek istiyor bende süt az sütü bitiriyor gerisi gelmeyince sinirleniyor çektikçe hava yutuyor sora gazım var diye ağlıyor. Gaz bitiyor e ben doymadım diye ağlıyor. Altını değiştirsem niye değiştirdin tribi değiştirmesem bu kadın bana bakmıyor havaları. Yatsa niye yatırdın kalksa vay ben kalkmayacaktım ağlaması perişan etti beni sıpa
Yazdıklarında bizi gördüm aynı bir kaç gündür mamayı itiyo diliyle meme istiyo ama çok sutum yok sonra durmuyo memeyle kavgası başlıyo sinirleniyo sonrada

Kızlar mrb benim doğjmdan sonra 10 kg fazlam var. Şu angelina jolie nin doğumdan sonra kiloları için içtiği sarımsak çayını duymuş ama uygulamamıştım. Bugn komşumuz o şekilde zayıfladığını ve sütüme hiçbir zararı olmayacağını aksine iyi bile geleceğini söyledi. Siz ne düşünüyorsumuz bu konuda?
Çayı da paylaşiim sizle

Malzemeler
  • 3 diş sarımsak
  • Limon suyu
  • 3-4 parça zencefil
Nasıl yapılır?
Sarımsak Çayı Hazırlanışı

• Zencefilleri rendeden geçirdikten sonra azcık kaynatınız.
  • Sarımsakları ezerek içerisine atın ve Ocağı Kapatabilirsiniz
  • Demlenmesi için yaklaşık 8-10 dakika kadar bekleyin.
  • İstiyorsanız limon sıkabilirsiniz.
Uygulama
Birer büyük fincan olmak üzere sabah akşam için. Ancak şeker atmamaya özen gösterin hatta ATMAYIN :)

Kızlar mrb benim doğjmdan sonra 10 kg fazlam var. Şu angelina jolie nin doğumdan sonra kiloları için içtiği sarımsak çayını duymuş ama uygulamamıştım. Bugn komşumuz o şekilde zayıfladığını ve sütüme hiçbir zararı olmayacağını aksine iyi bile geleceğini söyledi. Siz ne düşünüyorsumuz bu konuda?
Çayı da paylaşiim sizle

Malzemeler
  • 3 diş sarımsak
  • Limon suyu
  • 3-4 parça zencefil
Nasıl yapılır?

Uygulama
Birer büyük fincan olmak üzere sabah akşam için. Ancak şeker atmamaya özen gösterin hatta ATMAYIN :)
Sarmısak gaz yapmaz mı? Bir de kokudan rahatsız olmaz mı bebek? Bilemedim. ben süt yapsın diye taZe soğan yediğim gün kızım sancıdan sabaha kadar uyuyamamıştı.

Bu
Çayı da paylaşiim sizle

Malzemeler
  • 3 diş sarımsak
  • Limon suyu
  • 3-4 parça zencefil
Nasıl yapılır?

Uygulama
Nu yapamam heralde de bugün diyete başladım abur cuburu sildim hayatımdan hamile gibi gobegim oldu ya

Bugün iki paket molfix 30 lieadan 104,lu ama inşallah pişik mişik yapmaz kızım uyudu ayagımda uyanmaz da uyurum bende inşallah buralarda sessizleşti ya bi ara vızır vızırdık:))))

Sarmısak gaz yapmaz mı? Bir de kokudan rahatsız olmaz mı bebek? Bilemedim. ben süt yapsın diye taZe soğan yediğim gün kızım sancıdan sabaha kadar uyuyamamıştı.
Canım ben arada sarımsak yiyorm gaz yapmadı, hatta dün yırttı kendini bağıra bağıra uyudu sonra uyuyunca sarmsaklı yoğurt tükettim, gece iyiydi bugün full uyudu, şimdi de uyuyo şükür.
Bu
Nu yapamam heralde de bugün diyete başladım abur cuburu sildim hayatımdan hamile gibi gobegim oldu ya
Bal da olunca kırıyomş o tadı. Ben iki hafta denicm, ne kaybederiz ki... İnş kilo olur o , çok güzel yağ yakıyormş. Yarın kısmet olursa başlıcam ben

Hadi bakalım sen dene işe yararsa bilgilendir bizi de bende bugün başladım bakalım artık çok fena oldum ya 116.5 kilom dogumdan sonra vermeye başlamıştım 114 oldum tekrar almaya başladım gobegi bi görseniz dokuz aylık sanar dışardan bakan hiç bişeye sıgamıyorum bide çok şekerli şeyler çikolata falan yerim artık sağlıklı ve az yiycem 31 oldu yaşım yaza kadar versemde azcık istedigimi giyebilsem ya bide kaynım var bekar evlenecek olsa ne giycem bu kiloyla

Hadi bakalım sen dene işe yararsa bilgilendir bizi de bende bugün başladım bakalım artık çok fena oldum ya 116.5 kilom dogumdan sonra vermeye başlamıştım 114 oldum tekrar almaya başladım gobegi bi görseniz dokuz aylık sanar dışardan bakan hiç bişeye sıgamıyorum bide çok şekerli şeyler çikolata falan yerim artık sağlıklı ve az yiycem 31 oldu yaşım yaza kadar versemde azcık istedigimi giyebilsem ya bide kaynım var bekar evlenecek olsa ne giycem bu kiloyla
Ben de her ç akşam yarın dikkat edicem zayıflamam lazım diyorum ama ertesi gün ya canım feci halde çikolata istiyor ya da misafir gelmiş oluyor kekler kurabiyeler göz kırpıyor:rolleyes: her gün eşime "sen işten geldikten sonra kızımıza bak ben yarım saat koşu bandında yürüyeyim" diyorum. Her akşam yorgunum ya da ev işi var diye erteliyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Hiçbir şeye giremiyorum montlarım kabanlarım bile küçük geliyor düşün yani:mad:
Bir azimle benim de dikkat etmem gerek henüz o hırs gelemedi.

Arkadaslar hangi yiyecekleri yemiyorsunuz gaz için..
Ben sadece turp, lahna ve tursu yemiyorum. Onun dışnda herseyi yiyorum.
Canım inş verirsin yaa ben 34 bedendim şimdi 38 im eski kiloma dönmek istiyorum. Ben geri almıyorm ama çok yawas veriyorum. Bende de 5 aylık göbeği var, 16 gün sonra işe başlayabilirim, biran önce eritmek istiyorum. nefret ederm zaten göbekten. Bugün hazırlayıp başlıcam bakalım yağlar gidicek mi

Back