Ay bi de bandın varmışşş ne güzel ben yürümek istiyorum ama he soğuk hem de bebişi bırakıp çıkamıyorum. Sıkılaşmak için de bekarken yaptığım egzersizler vardı işe yarayan bende onları yapmaya üşeniyorum. Yaşlandıkca üşengeç mi oluyoz ne :-DBen de her ç akşam yarın dikkat edicem zayıflamam lazım diyorum ama ertesi gün ya canım feci halde çikolata istiyor ya da misafir gelmiş oluyor kekler kurabiyeler göz kırpıyorher gün eşime "sen işten geldikten sonra kızımıza bak ben yarım saat koşu bandında yürüyeyim" diyorum. Her akşam yorgunum ya da ev işi var diye erteliyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Hiçbir şeye giremiyorum montlarım kabanlarım bile küçük geliyor düşün yani
Bir azimle benim de dikkat etmem gerek henüz o hırs gelemedi.
Ay ben de ha bugün ha yatın dedim durdum baktım olmuyo yemin ettim kendime bir liste belirledim emziriyoeum diye de biraz gevşek tuttum ramazana kadar uyucam dedim işte bakalım:)Ben de her ç akşam yarın dikkat edicem zayıflamam lazım diyorum ama ertesi gün ya canım feci halde çikolata istiyor ya da misafir gelmiş oluyor kekler kurabiyeler göz kırpıyorher gün eşime "sen işten geldikten sonra kızımıza bak ben yarım saat koşu bandında yürüyeyim" diyorum. Her akşam yorgunum ya da ev işi var diye erteliyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Hiçbir şeye giremiyorum montlarım kabanlarım bile küçük geliyor düşün yani
Bir azimle benim de dikkat etmem gerek henüz o hırs gelemedi.
Girsin yaglarrr sen bana göre çooookk zayıfmışsın zaten:) ben 42 bedene bile razıyım şimdilik:)Ben sadece turp, lahna ve tursu yemiyorum. Onun dışnda herseyi yiyorum.
Canım inş verirsin yaa ben 34 bedendim şimdi 38 im eski kiloma dönmek istiyorum. Ben geri almıyorm ama çok yawas veriyorum. Bende de 5 aylık göbeği var, 16 gün sonra işe başlayabilirim, biran önce eritmek istiyorum. nefret ederm zaten göbekten. Bugün hazırlayıp başlıcam bakalım yağlar gidicek mi
Ayy ben yürümeyi bile unutmuşum ya hamilelikti şuydu buydu dışarı pek çıkmadım çıktıgımdada arabayla gittim....bide sezeryanı kolay atlattım falan diyordum ama yurudukçe agrım oluyo benim yaAy bi de bandın varmışşş ne güzel ben yürümek istiyorum ama he soğuk hem de bebişi bırakıp çıkamıyorum. Sıkılaşmak için de bekarken yaptığım egzersizler vardı işe yarayan bende onları yapmaya üşeniyorum. Yaşlandıkca üşengeç mi oluyoz ne :-D
Muhtemelen iş güç arttıkça ekstra bir şey yapmaya üşeniyoruz:) aslında yürüsem çok çok iyi olacak evde tüm gün ne kadar hareket ediliyor ki. İnşallah yürümeye başlayabilirim en kısa zamandaAy bi de bandın varmışşş ne güzel ben yürümek istiyorum ama he soğuk hem de bebişi bırakıp çıkamıyorum. Sıkılaşmak için de bekarken yaptığım egzersizler vardı işe yarayan bende onları yapmaya üşeniyorum. Yaşlandıkca üşengeç mi oluyoz ne :-D
Bebekle listeye uymak zor ben biraz yediğimden kıssam razıyım ama sürekli evde olunca homini gırtlak yiyip duruyorum. Sağolsun eşim de sürekli çikolata bisküvi vs dolduruyor eve.Ay ben de ha bugün ha yatın dedim durdum baktım olmuyo yemin ettim kendime bir liste belirledim emziriyoeum diye de biraz gevşek tuttum ramazana kadar uyucam dedim işte bakalım:)
Girsin yaglarrr sen bana göre çooookk zayıfmışsın zaten:) ben 42 bedene bile razıyım şimdilik:)
Ayy ben yürümeyi bile unutmuşum ya hamilelikti şuydu buydu dışarı pek çıkmadım çıktıgımdada arabayla gittim....bide sezeryanı kolay atlattım falan diyordum ama yurudukçe agrım oluyo benim ya
Aynen ben de kilolu olduğum dönemde hamile kaldım ama 10 kilo falan gitmedi. Hamilelikte ve doğumdan sonra bile olmaya göbeğim şimdi çıkmaya başladıZayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağıBen en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.
Aynen ben de alışveriş yapmıyorum. Eşim diyo hayırdır dedim bu cüsseye yeni kıyafete hayırAynen ben de kilolu olduğum dönemde hamile kaldım ama 10 kilo falan gitmedi. Hamilelikte ve doğumdan sonra bile olmaya göbeğim şimdi çıkmaya başladıgün içinde üstümü değiştirmiyorum bile kıyafetlerim olmuyor diye. Birileri gelince ya da bir yere giderken de belli başlı olan 2-3 parçayı giyip duruyorum. İyice salmıyım diye de bir şey almak istemiyorum kendime.
bu listeye beni de ekleyin arkadaşlar çünkü benim de hafif bol aldığım likralı pantolonum oluyor sadeceZayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağıBen en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.
Ben de aynen hamilelik boyunca yattım diyebilirimevde yüriyim bari dedim 5 dk sonra yoruldm :-D doğumdan sonra bende bi diz ağrısı oldu neden bilmemAy ben de ha bugün ha yatın dedim durdum baktım olmuyo yemin ettim kendime bir liste belirledim emziriyoeum diye de biraz gevşek tuttum ramazana kadar uyucam dedim işte bakalım:)
Girsin yaglarrr sen bana göre çooookk zayıfmışsın zaten:) ben 42 bedene bile razıyım şimdilik:)
Ayy ben yürümeyi bile unutmuşum ya hamilelikti şuydu buydu dışarı pek çıkmadım çıktıgımdada arabayla gittim....bide sezeryanı kolay atlattım falan diyordum ama yurudukçe agrım oluyo benim ya
Senle aynıyız canm yaa bende 4. 5 aylıkken likralı kot almıştm bi onu giyiyorm ve hamileyken giydiğm kazakları bırak kptu kazaklar bile dap darZayiflayamayanlar kervanina beni de ekleyin.Hep yarın hep yarın. Evde sıkıntıdan abur cubura vuruyorum kendimi.Misafirim de eksik olmuyor sağolsunlar pasta börek de devam ediyor.Geçen gün eski pantolonlarimdan birini deneyeyim dedim beli lastikli tayt gibi ince bir şeydi.Carttt diye yirtildi ağıBen en kilolu olduğum dönemde hamile kalmıştım 20 kilo da aldım 10u gidebildi sadece.1 tane kotum var likrali ve alirken büyük almıştım sadece onu giyebiliyorum.
Ben kot almak zorunda kaldım ama üst almadım kazaklar geniş dye. Grçen senelerde içinde kaybolduğum kazaklar bile bu sene zor oluyorAynen ben de alışveriş yapmıyorum. Eşim diyo hayırdır dedim bu cüsseye yeni kıyafete hayırbi pantolon birkaç kazak vat işte. Alttan olan bi de hamile pantolonlarım :)
Hadi yaa maşallah sana :) biz neden veremedikBen bu konuda şanslı olanlardanım sanırım. 62yle hamile kaldım 75le doğuma girdim. Doğumdan 5 gün sonra 62 olmuştum. Şimdi 58 kiloyum:) hem de ekmek ve tatlıyı çok tüketiyorum:)
Hemen hemen aynıyız. Ben de normalde 65 idim 75le hamile kaldım 91 ile doğuma girdim. Şu an 84üm. Ben de çok dikkat ederdim yediklerime ama şimdi tutamıyorum kendimi. Ha yediğimden de zevk almıyorum ama sürekli yiyorum içimde bir boşluk var hiç dolmuyormuş gibi hissediyorum. Acaba lohusa sendromu yüzünden yeme bozukluğu mu yaşıyorumBenim ideal kiloma inmeye oooooooÖnce hamile kaldığım kiloya insem gaza gelirim sanki.Nişanda 61 düğünde 64 kiloydum evlenince 75 e kadsr çıktım 71le hamile kaldım 91le dogurdum şu an 81im Normalde kilo verme konusunda çok azimliyimdir ama nedense bu aralar hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?