How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Aralık Anneleri

Bizimki iki aylık oldu yeni kestim daha ama eldiven çıkınca beş dakikada buz kesiyo elleri giydiriyorum mecburen

Aynen canım çok yüz verdim ben işten çıktıktan sonra
Evet elleri çabuk üşüyor bebişlerimiz canım ben o yüzden evi fırın gibi yapmıştım şimdi alıştı normale döndük 73 günlüğüz :)

Canım mastit olabilir mi doktorum beni Doğumdan sonra uyarmıştı bu konuda...ateşlenirsen ve göğüslerinde ateşli sertlik olursa haber ver diye...
Ayy blmıorumkı bıde bnm gogusler harıtaya dondu ıkısıde kırmızı kırmızı cızgılı ynlar ve altlar

Günaydın anneler dün muayenemiz kalça usg normal çıktı çık şükür.muayenemizde iyiydi ama daha önce bahsetmiştim yumurtalıklarının biti diğerine göre büyük demişti aile hekimi çocuk Dr kasık fıtığı olabilir çocuk cerrahı görsün dedi cerrah baktı kasık fıtığı değil hidrosel (su fıtığı) dedi su birikmiş 1 yaşına kadar 2 ayda bir takip inş geçer. erkek anneleri bi bakın gözle görülür bi fark oluyo çünkü

Günaydın anneler..bebişim 2aylik oldu ama benim kabızlık bir türlü duzelmedi..sezeryan olmustum..sizde de olan var mi acaba..ilac kullanabiliyomuyuz emzirirken cok acil bi ilaca ihtiyacim var..huzursuz edici dereceye geldi artik..

Bende oyun halısı istiyorum hem uygun hem güzel bişey top havuzu olan da hoşuma gitti ayak kısmında müzik olanda
Top havuzu için çok erken bence canm o yüzden şu anboyn halılarna bakıyorum, bende müzikli istyorm canm acayip konuşuyo oyuncakla:KK48:

Kızlar ıyı aksamlar ıkı ıc gundur sag gogsum agrıodu ama adet geldıgı ıcın onemsememıstım ondandır dıe bugun yemekte elımı bı attım hem sag gogsum sıcak hemde alt tarafta sertlık var yanlar ve ustler yumusak cumartesı aksm ustunden bugun sabah kdrda atesım bı cıktı bı dustu gece bı sırılsıklam terledım bı usudum heryerım agrıdn kırılıyodu denk mı geldı nedır blmıorum ama hastalanck bse olmadı hep ewdeydm yanı sızce bu ndır ? Randevu aldım dr gtcem
Canım kesinlikle dr a görün, inş bişi çıkmaz süt bezlerinle ilgili bişi gibi geldi bana

Günaydın anneler..bebişim 2aylik oldu ama benim kabızlık bir türlü duzelmedi..sezeryan olmustum..sizde de olan var mi acaba..ilac kullanabiliyomuyuz emzirirken cok acil bi ilaca ihtiyacim var..huzursuz edici dereceye geldi artik..
Ne çektim ben kabızlıktan... Makat girişim de sızlıyordu arttık kabız olmasam bile yapmak işkenceydi. 40ımda drum magnesie calcinee SABA verdi 2 kere içtim kurtuldum

Aynen ya en iyisi piskinlik yapmak uste cikmak simdi gene deli etti uzak bi yerdeki evlere bak diyi diyorum orayla bura arasinda fark yok Yakin istiyorum diye AMA anlamiyooo ayyy ayy rabbim onsallah annemlere Yakin bit yerden almanizi nasip eder Doyle uygin bi yet cikarda

Amin canim insallah. Allah yardmcin olsun

Bebişimin beşiğine oyuncak astım peluş küçk bi tane gözlerini alamadı o sallandıkça agulamaya başladı :KK48: biran önce oyun halısı almak istiyorum kızlar tavsiyeniz var mı? Bondigo Serüven Ormanı var dikkatimi çekti hemde uygun alan var mı acaba?

Canim kac aylik kizin?

Top havuzu için çok erken bence canm o yüzden şu anboyn halılarna bakıyorum, bende müzikli istyorm canm acayip konuşuyo oyuncakla:KK48:
Şimdi oyun halısıymıl sonradan yanları yalkıyormuş canım top havuzna donuyormul ama şu an için muzikli daha hoşuna gider bencede bu aralar çene istiyo benimkide dun konultum bi gulmeler etmeler sıkılmış yavrum iki tane olunca ev işi falan pek konuşmuyordum kuzumla bide konuştuğumuz an ablamız tepki veriyordu

Şimdi oyun halısıymıl sonradan yanları yalkıyormuş canım top havuzna donuyormul ama şu an için muzikli daha hoşuna gider bencede bu aralar çene istiyo benimkide dun konultum bi gulmeler etmeler sıkılmış yavrum iki tane olunca ev işi falan pek konuşmuyordum kuzumla bide konuştuğumuz an ablamız tepki veriyordu
Canım bende piyanolu var çok memnunum. artık eşimle akşam yemeğini birlikte yiyebiliyoruz ve kahvaltı edebiliyorum keyifle. müzik çok mutlu ediyor kızımı aynasından kendine bakmaya bayılıyor ve oyuncakların hepsi ayrı ayrı ilgisini çekiyor.

Yanları katlanan var öyle bişi sanırım canm bence de müzikli daha iyi olur şimdi. Benimkide aynen dinler biri olsn inceler gözünü ayırmaz, ama daha çok ses çıkartamıyor işte yeni yeni aauu filan :-) benim ilk bebişm canm

Canım bende piyanolu var çok memnunum. artık eşimle akşam yemeğini birlikte yiyebiliyoruz ve kahvaltı edebiliyorum keyifle. müzik çok mutlu ediyor kızımı aynasından kendine bakmaya bayılıyor ve oyuncakların hepsi ayrı ayrı ilgisini çekiyor.
Canım seninki kaç aylık

Bende muzikli aldırmaya karar verdim canım:))))

Back