2016 Aralık Anneleri

Aynen öyle bende bugün her yatağına yatırdığımda dikti gözlerini evet Allah'ıma emanet bütün yavrular...yavrun kıyamam annelik çok zormuş gerçekten yaşayınca anladım...nereye yetişeceğimi şaşırıyorum artık kızık sağlıklı olsun başka isteğim yok çok üzülüyorum yine bugün hırıltılı bir gece geçirdik...normal sıkıntı Yok diyor doktor delireceğimmmm...

Kızlar bende dün dayanamadım götürdüm doktora. Oğlum 1 aylık öksürük hırıltılı nefes be burun tıkanıklığı vardı. Doktorum burun tıkanıklığı önemli bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler dedi ve bi karışım verdi bununsabah akşam burnuna uygula aralarda da gerekirse serum fizyolojik sık dedi. Öksürük içinde dinledi ciğere İnmemiş çok şükür,kekik özlü bi şurup verdi 3 gün kullan dedi. Yalnız çocuklarda hızlı ilerler takipte kal ateşi çıkarsa yada iştahında azalma olursa yada ters bi durum olduğunu hissedersen getir tekrar boşlama dedi. Karışımı burnuna uygulayınca gece epey rahat uyudu

Hırıltı ilerde bronşite çevirir diyorlar ondan korkuyorum.ev işi fln hak getire artık başında nçbetçi kesildik. Dediğim gibi baktık tahatlamıyor ankaradaki tüm doktorları geZcez artık. Bizim bide laktoz alerjisi cıktı şimdi ilaca başlıcaz bakalım. Böbreğinde 1 mmlik taş çıktı Şimdi bebeklerde ne kadar sıkıntı oluyor sürekli bişey çıkıyor

Yavrum benim siz baya check-up olmuşsunuz..sanırım bizde de laktoz alerjisi var dün yemedim kahvaltıda peynir arada ayran içiyordum onu içmedim kızım gayet huzurluydu suratında benek benek kırmızılıklar vardı bugün azalmış...doktorumuz getir bakalım dese Yok telefondan birşey Yok normal diyor ona da güveniyorum çünkü çok tecrübeli Prof daha geçen salı muayene olduk bilmiyorum ciğerlerinde bir sıkıntı olsa bilmez miydi...

Ben ciğer filmi bile çektirdim temiz çıktı biraz fazla pimpirikliyim hastalık konusunda evime yakın bi hastane olsa çıkmam heralde hiç ordan Süt alerjisi varsa mamada vermeyin,veriyorsanız tabi, laktozsuz mama verdi bize bide başka bi ilaç verdi relactaz diye bugun kullanmaya başlıcaz inş iyi gelir rahatlar kakası baya mukuslu çünkü afedersiniz sümük gibi. Ordan anlaşıldı süt alerjisi şimdi kahvaltı bile yapamıyorum herşey süt içeriyor

Canım senin melek kaç günlük 2 aydan büyükse bi doktor tavsiye edebilirim

Aynen bazen be kadar yorulsam da zorlansam da oğlumun bir gülüşü birden enerji yüklüyor bana çok tatlı çok güzel bir şeymiş en sevdiğimiz oldu yavrularımız

Çok geçmiş olsun en çok korktuğum seybbaşınuza gelmiş ne yaptınız peki nasıl müdahele ettimiz

Çok geçmiş olsun en çok korktuğum seybbaşınuza gelmiş ne yaptınız peki nasıl müdahele ettimiz
Kucağıma aldım yan çevirdim hemen iki kaşımın arasına dokundum şükürler olsun nefes aldı ama o saniyeleri anlatamam sonra ağlama krizine girdim...

Annem öyle bi durumda poposunu sık der bende nefes alamayacak kadar ağladığında poposunu sıkıştırıyorum

Kucağıma aldım yan çevirdim hemen iki kaşımın arasına dokundum şükürler olsun nefes aldı ama o saniyeleri anlatamam sonra ağlama krizine girdim...
Tahmin edebiliyorum inşallah bir daha yaşamazsınız ben arada çok emince kusuyor onda bile panik oluyorum Allah bir daha yaşatmasın

Tam 2 aylığız biz ama önerilere açığım doktor açısından
Keçiören'de akbak çocuk polikliniğinde doktor İsmail bey var. Kızımda hep kendisine götürdük devlet hastanelerinde bulamadıkları 6. Hastalığı daha ilk belirtiyi söylediğimizde anlamıştı hemen tedaviye başlamıştık. Kızımı hala kendisine götürüyorum çok iyi bi doktor gerçekten. Oğlum 2 ayı geçsin doktoru o olacak inşallah :)

Boğazına bişey kaçtığında fln da et
Hiç duymamıştım nasıl etki ediyor acaba nefes almasına
galiba nefes yolunu tıkıyor bende tam emin değilim boğazına bişey kaçınca popo deliğini tıkayın derler belki hurafedir ama çaresiz kalımca her yolu başvuruyoruz

Aynen bazen be kadar yorulsam da zorlansam da oğlumun bir gülüşü birden enerji yüklüyor bana çok tatlı çok güzel bir şeymiş en sevdiğimiz oldu yavrularımız
Allah isteyen herkese versin bambaşka bir şeymiş evlat sevgisi gerçekten de daha çok konuşmaya başladık kızımla o surat ifadeleri beni benden alıyor

Biz gölbaşında oturuyorz bi devlet hastanesi var sağlam adam hasta olur çok tesekkür ederim aklımda bulunsun inşallah doktora ihtiyacımız olmaz

Tahmin edebiliyorum inşallah bir daha yaşamazsınız ben arada çok emince kusuyor onda bile panik oluyorum Allah bir daha yaşatmasın

İnşallah Allah hiçbir anneye o paniği yaşatmasın...resmen çocuğumu emzirmeyim sağıyım biberondan içsin diye bile düşündüm bu sebepten..

sadece anne sütü alıyor kızım mama vermedim..eğer laktoz alerjimiz varsa çok kötü çünkü ben kalsiyum içeren şeyler yemezsem kemiklerim çok ağrıyor dişlerim de inşallah öyle bir durum yoktur bizde..
Biz gölbaşında oturuyorz bi devlet hastanesi var sağlam adam hasta olur çok tesekkür ederim aklımda bulunsun inşallah doktora ihtiyacımız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…