Derdini anlatsında içmesin bugun saat 3 ten beri uyanık anca uyudu oda kucağımda uyuyor yatınca uyanıyor malesef. Merve hocam Allahın izniyle bişey olmaz onu kaç melek koruyor emin ol içimizi ferah tutmaktan başka çare yok. Bende bugun bebişimin kafasını komidinin köşesine çarptım nefesi kesilene kadar ağladıTek bakmak zor malesefkiii
Hırıltı ilerde bronşite çevirir diyorlar ondan korkuyorum.ev işi fln hak getire artık başında nçbetçi kesildik. Dediğim gibi baktık tahatlamıyor ankaradaki tüm doktorları geZcez artık. Bizim bide laktoz alerjisi cıktı şimdi ilaca başlıcaz bakalım. Böbreğinde 1 mmlik taş çıktıŞimdi bebeklerde ne kadar sıkıntı oluyor sürekli bişey çıkıyor
benaksam onıkıye dgru degıstırıyorum sabaha kdr degıstırmıyorum cunku degıstırdıgım an gozlerı fal tası gıbı acılıyor sonra uyumasını bekle dur
Canım senin melek kaç günlük 2 aydan büyükse bi doktor tavsiye edebilirimHırıltı ilerde bronşite çevirir diyorlar ondan korkuyorum.ev işi fln hak getire artık başında nçbetçi kesildik. Dediğim gibi baktık tahatlamıyor ankaradaki tüm doktorları geZcez artık. Bizim bide laktoz alerjisi cıktı şimdi ilaca başlıcaz bakalım. Böbreğinde 1 mmlik taş çıktıŞimdi bebeklerde ne kadar sıkıntı oluyor sürekli bişey çıkıyor
Aynen bazen be kadar yorulsam da zorlansam da oğlumun bir gülüşü birden enerji yüklüyor banaBen de arkadaşları çok kınardım; bu ne böyle yanımızda bile oturmuyor doğru düzgün, çocuk yapacak zaman mıydı, ay bebeği de sürekli ağlıyor nasıl dayanılır bu sese of pof derdim. Şu an benim tüm ilgim bebeğimin üstüne, arkadaşlara gidince uyumadığı zamanlar sürekli bebeğimle ilgileniyorum, daha önce yapsaymışım keşke diyorum ve kızımın ağlama sesi bile çok melodik ve güzel geliyor. Valla aynen kızımın sevgisi herkesin önüne geçti kimseyi bu kadar sevmedim ben
Çok geçmiş olsun en çok korktuğum seybbaşınuza gelmiş ne yaptınız peki nasıl müdahele ettimizCanım merhaba benim kızım da 37 günlük 2 gün önce süt burnundan geldi mosmor oldu nefes alamadı çığlık çığlığa ne yapacağımı şaşırdım dün de aynısı oldu ve gece hiç uyumadık sürekli hırıltı ve burun tıkanıklığıotri bebeyi yapınca çok ağlıyor ama faydası Yok hala hırıltı...laktoz alerjisi nasıl çıktı peki?
Kucağıma aldım yan çevirdim hemen iki kaşımın arasına dokundum şükürler olsun nefes aldı ama o saniyeleri anlatamamÇok geçmiş olsun en çok korktuğum seybbaşınuza gelmiş ne yaptınız peki nasıl müdahele ettimiz
Tahmin edebiliyorum inşallah bir daha yaşamazsınız ben arada çok emince kusuyor onda bile panik oluyorum Allah bir daha yaşatmasınKucağıma aldım yan çevirdim hemen iki kaşımın arasına dokundum şükürler olsun nefes aldı ama o saniyeleri anlatamamsonra ağlama krizine girdim...
Hiç duymamıştım nasıl etki ediyor acaba nefes almasınaAnnem öyle bi durumda poposunu sık der bende nefes alamayacak kadar ağladığında poposunu sıkıştırıyorum
Keçiören'de akbak çocuk polikliniğinde doktor İsmail bey var. Kızımda hep kendisine götürdük devlet hastanelerinde bulamadıkları 6. Hastalığı daha ilk belirtiyi söylediğimizde anlamıştı hemen tedaviye başlamıştık. Kızımı hala kendisine götürüyorum çok iyi bi doktor gerçekten. Oğlum 2 ayı geçsin doktoru o olacak inşallah :)Tam 2 aylığız biz ama önerilere açığım doktor açısından
galiba nefes yolunu tıkıyor bende tam emin değilim boğazına bişey kaçınca popo deliğini tıkayın derler belki hurafedir ama çaresiz kalımca her yolu başvuruyoruzHiç duymamıştım nasıl etki ediyor acaba nefes almasına
Allah isteyen herkese versin bambaşka bir şeymiş evlat sevgisi gerçekten deAynen bazen be kadar yorulsam da zorlansam da oğlumun bir gülüşü birden enerji yüklüyor banaçok tatlı çok güzel bir şeymiş en sevdiğimiz oldu yavrularımız
Biz gölbaşında oturuyorz bi devlet hastanesi var sağlam adam hasta olur çok tesekkür ederim aklımda bulunsun inşallah doktora ihtiyacımız olmazKeçiören'de akbak çocuk polikliniğinde doktor İsmail bey var. Kızımda hep kendisine götürdük devlet hastanelerinde bulamadıkları 6. Hastalığı daha ilk belirtiyi söylediğimizde anlamıştı hemen tedaviye başlamıştık. Kızımı hala kendisine götürüyorum çok iyi bi doktor gerçekten. Oğlum 2 ayı geçsin doktoru o olacak inşallah :)
Tahmin edebiliyorum inşallah bir daha yaşamazsınız ben arada çok emince kusuyor onda bile panik oluyorum Allah bir daha yaşatmasın
Biz gölbaşında oturuyorz bi devlet hastanesi var sağlam adam hasta olur çok tesekkür ederim aklımda bulunsun inşallah doktora ihtiyacımız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?