- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
Bez küçük geliyordur. Bir numara büyüğü dene istersenKizlar acil yardimci olun bana lütfen. Bebegime prima premium care kullaniyorum ama her defasinda beline kadar sizdirma yapiyor cok korkuyorum hasta olacak diye. Hangi marka bezi denemeliyim sizce lütfen yardimci olun bana
Huggiesde güzelCanim 1 numara almistim ama 2680 dogdu 1 hafta önce. 1 numara cok buyuk geldi hatta sizintinin büyük bezden oldugunu dusunuyordum simdi de 0 numara aldik tam ona göre yine sizdiriryor
Evlat sevgisi dolup taşıyor kalbimizde vallaAyy aynen valla dünyada ikimiziz sanki ya aşığım ben kızımadiyorum ki bu kadar bile beklemeseymişim keşke . Eşimi bile görmüyorum sanki sadece benim kızım
Benim de öyleydi canım doymuyor gibiydi sürekli memede kalmak istiyordu. İlk ay 1 kilodan fazla kilo almıştı. 58 günlük olduk biz şimdi. Bir kaç gündür sanki düzene girdi emmesi.sütüm yeterli olunca karnı doyunca meme istemiyor fazla. Bol bol konuşuyorum seviyorum şarkı söylüyorum bu ara çok fazla ilgi istiyor. Artık anlıyor ilgilendiğimi. İlk aylarda tek huzurda ve güvende hissettikleri yer meme oluyormuş ben ondan olduğunu düşünüyorum bu durumun.Kizlar bebegine mama verenler kac olcek veriyisunuz acaba emzirdikten sonrami veriyosunuz.bebegimin doymadigini dusunuyorum bir aylik kontrolde 1 kilo 100 gram almisti ama bilmiyorum doymuyo bence yoksa uyurdu heralde
Canım bnm kızımda da hırıltı vardı. Emerken zorlanıyodu ve emme sırasında memeyi bırakıp hep kusuyodu. Gaz çıkarırken de kusuyodu balgamdan rahatsız olduğu için. Otribebeyle temizliyodum 2 dk sonra yine burnu doluyodu. Doktora götrdüm akciğerlere inmemiş ama takip et bol bol emzir içine sinmeyen bişy olursa hemen gel demişti. O gece yine emerken nefes alamadı morardı kustu götürdük hastaneye bronşiolit olmuş akciğerlere inmeye başlamış doktor yatırmam lazım dedi 10 gün yoğunbakımda kaldı. Şimdi yine bazen hırıltısı oluyo ama doktorum normal dedi. Burnundan sümüğü sarı renkli gelmiyosa ve öksürüğü yoksa korkma dedi.Hanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var
Canım benim oğlum 32 günlük 10 gündür öyle. Çok fena tıkanıyor burnu kızım okuldan grip getirdi. Öksürük de var :/ serum fizyolojikle açıyorum burnunu günde bir belki çok zorda kalırsam da iki kere aspiratörle açıyorum. Çünkü bebekler ağızdan nefes almayı bilmiyorlar maalesef :/ doktora götürmedim şimdilik dayıma sordum burnunu nemli tut yıka sürekli dedi. Anne sütü antibiyotiktir diye bekliyorum bakalım inşallah iyi olurlar bir an önceHanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var
Hanımlar mrb benm kızım 60 günlük oldu bugun burnunda çok hırıltı var nefesi kesilşyor öksürüyor arada doktora götürdğm gecer diyo ama anne yüreği dayanmıyor işte serum fln sıkıyrm otri bebeyle çekiyorum ama sonuc olumsuz basına gelen var mı neler yapıyorsunuz? Birde laktoz alerjimiz cıktı sütlü birşey yeme diyorlar ama herşeydr nerdeyse süt var
Ben de arkadaşları çok kınardım; bu ne böyle yanımızda bile oturmuyor doğru düzgün, çocuk yapacak zaman mıydı, ay bebeği de sürekli ağlıyor nasıl dayanılır bu sese of pof derdim. Şu an benim tüm ilgim bebeğimin üstüne, arkadaşlara gidince uyumadığı zamanlar sürekli bebeğimle ilgileniyorum, daha önce yapsaymışım keşke diyorum ve kızımın ağlama sesi bile çok melodik ve güzel geliyor. Valla aynen kızımın sevgisi herkesin önüne geçti kimseyi bu kadar sevmedim benEvlat sevgisi dolup taşıyor kalbimizde vallaay bir de her yerde diyemiyorum ben olan var olmayan var diye. Çok karşılaştım olmayanlarla. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu sevgiden kafayı yiyoruz resmen eskiden eşimle evdeyken her şeyi konuşurduk şimdi o işteyken haberleşiyoruz evdeyken bütün ilgi oğlumuzda kimse duymasın diyorum görmeyenin bir oğlu olmuş derler falan
Hep diyorlardı eşinin sevgisinin önüne geçecek doğsun da bir diyorlardı valla öyleymiş kalbim oğlum için atıyor sanki
Ben de 2 kere yaşadım aynısını. Kızımın ağzından burnundan kusmuk geldi gözleri döndü çok korktu fena ağladı sonra düzeldi. 1 aydır yaşamadık aynısını bir daha da yaşamayız umarım çok kötü oluyor yavrum, ben de panik oluyorum.Canım merhaba benim kızım da 37 günlük 2 gün önce süt burnundan geldi mosmor oldu nefes alamadı çığlık çığlığa ne yapacağımı şaşırdım dün de aynısı oldu ve gece hiç uyumadık sürekli hırıltı ve burun tıkanıklığıotri bebeyi yapınca çok ağlıyor ama faydası Yok hala hırıltı...laktoz alerjisi nasıl çıktı peki?
Yavrum gözümün önünde 3 sn Mosmor oldu hık hık diyor dünyam yıkıldı çığlık attım resmen...eşim de bana kızdı sen elimi ayağıma dolaştırıyorsun diye...bizde bir daha yaşamayız inşallah burada yazılanları okuyunca da ürperdim bronşiolitden yoğun bakımda yatmış bir arkadaşın bebeği ya öyleyse geç kalmadan götürsek mi diye düşündüm...Ben de 2 kere yaşadım aynısını. Kızımın ağzından burnundan kusmuk geldi gözleri döndü çok korktu fena ağladı sonra düzeldi. 1 aydır yaşamadık aynısını bir daha da yaşamayız umarım çok kötü oluyor yavrum, ben de panik oluyorum.
Bana anne sütü damlat dedi çevremdekiler damlatıyorum otribebehle çekiyorum ama sanki bi tıkanıklık var o alınsa rahatlıcak gibi. Yazık yavrucaklarımıza ya bi an önce kendilerini anlatabilecek seviyeye gelseler
Merve hocam sizinle aynı zamnda gidiyordu gebeliğimiz sağ salim kucağımıza aldık sonunda Asıl stres doğduktan sonra başlıyormuş yakında ankaradaki tüm çocuk doktorlarına gidicem care bulunsun diye şu hırıltısına danki tüm doktorlar bu konuda bastan savuyorlar gibi
Ben görmedim o yazıları ama şimdiye kadar 5 farklı doktor kontrol etti kızımı hatta sarılık için yattığımız hastanede kan testinden idrar testine her şeyi yapıldı her yerine ve tüm değerine bakıldı. Gaz sancısı da kusma yapabiliyormuş belki ondan olmuştur canım ama sen yine de doktorunu ara istersen.Yavrum gözümün önünde 3 sn Mosmor oldu hık hık diyor dünyam yıkıldı çığlık attım resmen...eşim de bana kızdı sen elimi ayağıma dolaştırıyorsun diye...bizde bir daha yaşamayız inşallah burada yazılanları okuyunca da ürperdim bronşiolitden yoğun bakımda yatmış bir arkadaşın bebeği ya öyleyse geç kalmadan götürsek mi diye düşündüm...
Canım benim kızım 65 günlük çoğu zaman 80-90cc yetiyor ama çok uyuduysa ve acıktıysa 120ccyi soluksuz bitirip 1 saat sonra tekrar 40-50cc bitiriyor.Arkadaslar yarin bebegim 7 haftalik oluyor.. sizin bebegin kac cc sut iciyor ? benim bebegim anca 90 cc mama yiyor 4 gun once hemsire gelip demisti ki yetiyormuki normalde 120 cc sut icmesi gerekir dedi.. denedim fazlasini geri cikartti? sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?