2016 Aralık Anneleri

Ben bebegim kaka yaptigi zaman mutlaka degistiriyorum canim. Gece uyandiginda aglasa da once altini degistirip sonra emziriyorum. Altini degistirme isini sona birakirsam birdaha uyumuyor

Evet valla hayali bile güzel o ayaklanma zamanlarının. Çok merak ediyorum ama benim kız biraz hareketli olacak gibi geliyor bana Dediğim gibi açmıyorum ben de sonra eşim arıyor annem aramış açmamışsın diye aaa kızımla ilgileniyorum açamam öylr her an diyorum ben de:)

Ben bebegim kaka yaptigi zaman mutlaka degistiriyorum canim. Gece uyandiginda aglasa da once altini degistirip sonra emziriyorum. Altini degistirme isini sona birakirsam birdaha uyumuyor
Pişik derdimiz olmayınca ben hiç ellemiyorum canım benimki önce de olsa Sonra da olsa uyumuyor çok zor oluyordu benim için. Zaten sabaha da bezi ancak dolmuş oluyor sıkıntı olmuyor şükür

Zeki bebekler ayaklanınca evde zaptedilmez oluyor canım varsın hareketli yaramaz olsun hahaay en iyisini yapıyorsun valla ben de çoğu zaman görmüyorum bilinçli yapmıyorum görüntülü ararlarmış hiç haberim olmzmış sonra vakit bulursam dönüyorum bulamazsam anlıyorlar zaten :)

Canım hangi mamayı kullanıyorsun Bana aptamil verdirdiler hastanede benim. Aklım smA ve evolvıa da kaldı

Yok canım son 3 haftamız inşaallah. Sizleri de hala takipteyim. Duanı eksik etme bizden. Şimdilik normal doğum görünüyo bakalım.
Allah hayırlı sağlıklı ve kopkolay bir doğum nasip etsin canım. Her evre o kadar güzel ki tadını çıkar. Son dönemlerimde yaşadığm heyecan aklıma geldi. Bazen karnımda kıpırdanıp tıp tıp vuruşunı bile özlüyorum. Öyle güzel bişey ki uyurken özlüyorum kızımı. Rabbim olmayanlara da nasip etsin

Pişik derdimiz olmayınca ben hiç ellemiyorum canım benimki önce de olsa Sonra da olsa uyumuyor çok zor oluyordu benim için. Zaten sabaha da bezi ancak dolmuş oluyor sıkıntı olmuyor şükür

Sorun yok ozaman :) ikinci haftada pisik sorunumuz olmustu. Benzden kaynaklı. Bezi degistirdik duzeldi ama ozamandan beri en fazla 3 saat tutuyorum bezini.

Slm kızlar nasılsınız...
Pek giremez olduk arada bir bakıyorum ama yazamıyorum iki tane olunca biri uyuyo diğeri uyanıyo bizde...ablamız geceleri de yanında istemeye başladı birini emzirip diğerinin yanına falan dolaşıyorum bakalım banyo yapmak çokkkkk büyük lüks koktum resmen ya hafta içi imkansız gibi girmek eşimde şimdi küçük sızdı gır diyo ama hiç halim kalmadı şimdi de benim gidicem 5 dk sonra kapıya dikilecekler hadi ne zaman çıkıcan diye bizden öyle işte kızlar

Allah kolaylık versin canım

Sorun yok ozaman :) ikinci haftada pisik sorunumuz olmustu. Benzden kaynaklı. Bezi degistirdik duzeldi ama ozamandan beri en fazla 3 saat tutuyorum bezini.
Pişik de çok zor. İnsan kıyamıyor. Biz olunca katlanamıyoruz ki onlar nasıl katlansın. Annem de kızıyordu bana gece bir al diye ama ağlamaya başladı mı durduramıyorum çok zorlanıyordum bezi de yetiyor neyse ki. ben genelde gündüz de kontrol ediyorum öyle alıyorum altını canım :)

Bende krem yerine hakiki zeytinyağı dürüyorum hatta 1 cay kaşığı bebege de veriyorum sağdığım süte katıyorum Dr verebilirsin demişti

Karnımda da zıpzıp durmazdı ilk zaman ultrasondan bakarken büyüyünce de karnımı yırtıp çıkacak artık derdim çığlık attırırdı tekmeleri:) şimdi de ayaklar hep oynuyor ağız desen ben konuştukça o da ses çıkarıyor her şeye bir cevabı var. Bizim kız az cilveli ve hareketli olacak şu anki durumuna bakınca ama yanıltabilir tabiki:)
Ayy benim görümcem de öyle illa görüntülü konuşma istiyor çocukları görecekmiş özlemişlermiş ben de sürekli emziriyorum diyorum ki zaten emzik gibiyim göstermiyorum:)) zaten kızıma oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar iyice gıcık oluyorum.

Canım hangi mamayı kullanıyorsun Bana aptamil verdirdiler hastanede benim. Aklım smA ve evolvıa da kaldı
Canım ben başından beri evolvia kullanıyorum. Sarılık olduğunda hastane onu aldırmıştı başka bir hastanedeki doktor da evolvia ver dedi o yüzden hiç değiştirmedim.

Çok iyi olur ilkimd.hi ilaç yazmiati adını unuttum belki odur resmen ağlıyorum afedersin sanki içinde iğne varda cize cize geciyor

Ay o tekmeleri nasıl özledim bennn :)) kızlara cilve yakışıyor çok tatlı oluyorlar :) benimki de hareketli ama erkek ağırlığı var gibi bir tek bana ve babasına ses çıkarıyor gülüyor valla şu an en ufak boşlukta iş yapıyoruz telefonu elimize almamız çok zor kayınvalidemlerde ilk torun olunca onlar da çok arıyor görmek istiyorlar sürekli genelde müsaitsek keyfimiz yerindeyse engel olmuyorum unutmasın onları diye canım. Ama müsait değilsek de bazen açıyorum ortamı görüp kapatıyorlar :)

Çok iyi olur ilkimd.hi ilaç yazmiati adını unuttum belki odur resmen ağlıyorum afedersin sanki içinde iğne varda cize cize geciyor
Senin anlattigini ben yasamistim, sanki cam kesiyor gibi dimi? O hemoroid degil de anal fissur olabilir. Daha agrili hemoroidden maalesef. Ben sabirla krem kullandim. Her tuvaletten sonra sicak suya oturup bekledim. Yavas yavas gecti cok sükür. Sabredersen ve kabiz olmazsan cok dikkat edersen geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…