Yok canım son 3 haftamız inşaallah. Sizleri de hala takipteyim. Duanı eksik etme bizden. Şimdilik normal doğum görünüyo bakalım.Esencan canım sen doğum yaptın mı?
benim bebeğimde aynı sebepsiz ağlıyor 65 günlük olduk
gündüz cok sakin gülücükler saçıyor
5 günden beri geceleri 2 yi yapıyoruz
Merhabalar
ben cok girmiyorum, bugün bakayim dedim tesadüf bunu gördüm :)) Merak etmissin düsünmüssün cok tesekkür ederim :)
Ben yalniz oldugumdan cok zorlandim. Annem geri döndü kisa sürede. YAni bebegim 5 günlükken gitti annem. O günden sonra 1 ay esimle baktim. 2 haftadir da yalnizim. Zor oluyor. Bebegim hep beni yaninda istiyor. Ben karnimi zor doyuruyorum. Sütüm azalmasin diye ac kalmamaya calisiyorum ama hem yemek yapmak hem bebek falan cok zor.
Idare ediyorum ama cok sükür.
Kizlar sizlere bir sorum var. Gece bebegimi emziriyorum bazen emerken kaka yapiyor, sonra tekrar derin uykuya daliyor. Bu durumda altini degistirmek icin uykusunu böleyim mi?
Bir de uyaninca alt degistirirsem acken cok agliyor. Eger önce emzirirsem de memede uyuyakaliyor ve altini degistirmek icin uyandiriyorum ve tekrar uyutamiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?
Bir de gündüz cok zor uykuya daliyor ve 1 saat falan uyuyor. Büyük insan gibi gün boyu uyanik kaliyor zorlamazsam. Siz nasil uyutuyorsunuz? Gün icinde uyursa ne kadar sürüyor uykusu? 2-3 saat boyunca uyumuyor hic gündüz. Doktor diyor ki en gec 2 saatte bir uyumasi lazim. Memede uyuyor ama 5 dakikada uyaniyor ve tekrar uyumuyor.
Sling takarsam uyuyor ama sürekli slingle mi gezcem bilemedim
Evet valla hayali bile güzel o ayaklanma zamanlarının. Çok merak ediyorum ama benim kız biraz hareketli olacak gibi geliyor banaTelefonlarına da bakma en iyisi canım nasılsa bahanemiz çok :) valla zaten ben oğlumla telefon görüşmesi falan yapamıyorum. Biri arıyor hep yarıda kalıyor konuşma öyle bir bağırıyor ki ne ben ne karşımdaki birbirimizi duyamıyoruz kapatıyorum telefonuoğlumla ilgileniyorum :) yaa hemen özgürlük ilan etmesinler çok özleriz o zaman bu günlerimizi :) ama o zaman da ayrı bir tatlı olacaklar anne baba diyecekler yemek yiyecekler bizimle :) birlikte kahvaltı yapacaz yavrularımızla
Pişik derdimiz olmayınca ben hiç ellemiyorum canım benimki önce de olsa Sonra da olsa uyumuyor çok zor oluyordu benim için. Zaten sabaha da bezi ancak dolmuş oluyor sıkıntı olmuyor şükürBen bebegim kaka yaptigi zaman mutlaka degistiriyorum canim. Gece uyandiginda aglasa da once altini degistirip sonra emziriyorum. Altini degistirme isini sona birakirsam birdaha uyumuyor
Zeki bebekler ayaklanınca evde zaptedilmez oluyor canım varsın hareketli yaramaz olsunEvet valla hayali bile güzel o ayaklanma zamanlarının. Çok merak ediyorum ama benim kız biraz hareketli olacak gibi geliyor banaDediğim gibi açmıyorum ben de sonra eşim arıyor annem aramış açmamışsın diye aaa kızımla ilgileniyorum açamam öylr her an diyorum ben de:)
Canım hangi mamayı kullanıyorsun Bana aptamil verdirdiler hastanede benim. Aklım smA ve evolvıa da kaldıİnat ettim ben o süt gelecek diye ama istediğini yap artmıyormuş maalesef yavrumu aç bırakmışım inadım yüzünden şimdi günde 3-4 sefer 90 cc veriyorum yavrumun ağlamaları kesildi. Mama öcü değil kurtarıcıymış valla:)
Allah hayırlı sağlıklı ve kopkolay bir doğum nasip etsin canım. Her evre o kadar güzel ki tadını çıkar. Son dönemlerimde yaşadığm heyecan aklıma geldi. Bazen karnımda kıpırdanıp tıp tıp vuruşunı bile özlüyorum. Öyle güzel bişey ki uyurken özlüyorum kızımı. Rabbim olmayanlara da nasip etsinYok canım son 3 haftamız inşaallah. Sizleri de hala takipteyim. Duanı eksik etme bizden. Şimdilik normal doğum görünüyo bakalım.
Pişik derdimiz olmayınca ben hiç ellemiyorum canım benimki önce de olsa Sonra da olsa uyumuyor çok zor oluyordu benim için. Zaten sabaha da bezi ancak dolmuş oluyor sıkıntı olmuyor şükür
Canım hangi mamayı kullanıyorsun Bana aptamil verdirdiler hastanede benim. Aklım smA ve evolvıa da kaldı
Allah kolaylık versin canımSlm kızlar nasılsınız...
Pek giremez olduk arada bir bakıyorum ama yazamıyorum iki tane olunca biri uyuyo diğeri uyanıyo bizde...ablamız geceleri de yanında istemeye başladı birini emzirip diğerinin yanına falan dolaşıyorum bakalım banyo yapmak çokkkkk büyük lüks koktum resmen ya hafta içi imkansız gibi girmek eşimde şimdi küçük sızdı gır diyo ama hiç halim kalmadı şimdi de benim gidicem 5 dk sonra kapıya dikilecekler hadi ne zaman çıkıcan diye bizden öyle işte kızlar
Pişik de çok zor. İnsan kıyamıyor. Biz olunca katlanamıyoruz ki onlar nasıl katlansın. Annem de kızıyordu bana gece bir al diye ama ağlamaya başladı mı durduramıyorum çok zorlanıyordum bezi de yetiyor neyse ki. ben genelde gündüz de kontrol ediyorum öyle alıyorum altını canım :)Sorun yok ozaman :) ikinci haftada pisik sorunumuz olmustu. Benzden kaynaklı. Bezi degistirdik duzeldi ama ozamandan beri en fazla 3 saat tutuyorum bezini.
Bende krem yerine hakiki zeytinyağı dürüyorum hatta 1 cay kaşığı bebege de veriyorum sağdığım süte katıyorum Dr verebilirsin demiştiCanım bende ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve ılık suyla temizliyorum ilk 6 ay bu şekilde yapmayı düşünüyorum...dışarı çıktığımızda da termos kullanıyorum...krem yerine de hakimi zeytinyağı sürüyorum..
Karnımda da zıpzıp durmazdı ilk zaman ultrasondan bakarken büyüyünce de karnımı yırtıp çıkacak artık derdim çığlık attırırdı tekmeleri:) şimdi de ayaklar hep oynuyor ağız desen ben konuştukça o da ses çıkarıyor her şeye bir cevabı var. Bizim kız az cilveli ve hareketli olacak şu anki durumuna bakınca ama yanıltabilir tabiki:)Zeki bebekler ayaklanınca evde zaptedilmez oluyor canım varsın hareketli yaramaz olsunhahaay en iyisini yapıyorsun valla ben de çoğu zaman görmüyorum bilinçli yapmıyorum görüntülü ararlarmış hiç haberim olmzmış sonra vakit bulursam dönüyorum bulamazsam anlıyorlar zaten :)
Canım ben başından beri evolvia kullanıyorum. Sarılık olduğunda hastane onu aldırmıştı başka bir hastanedeki doktor da evolvia ver dedi o yüzden hiç değiştirmedim.Canım hangi mamayı kullanıyorsun Bana aptamil verdirdiler hastanede benim. Aklım smA ve evolvıa da kaldı
Çok iyi olur ilkimd.hi ilaç yazmiati adını unuttum belki odur resmen ağlıyorum afedersin sanki içinde iğne varda cize cize geciyorNe işleri var ki yalnız bıraksınlar sizi evinizde. Ben uzağım hepsine bazen şükrediyorum halime. Normal Doğum sonrası benim de makat etrafında 4 tane hemoroid oluşmuştu çok çektim çok canım yandı canım. Kanama makatta mı yine? Hoş nerede olursa olsun doktora gitmen lazım canım hem kan kaybetmen bünyeni zayıflatır hem de Allah korusun dikişlerde bir sıkıntı vardır. O makattaki ağrı için ben bir krem aldım o toparladı beni canım. Yoksa mahvolmuştum bir hafta resmen süründüm gece gündüz. İstersen özelden yazayım adını
Acaba ben de mi denesem ya oğlum kaka yapacağı zaman çok kıvranıyor uğraşıyor bayağı.Bende krem yerine hakiki zeytinyağı dürüyorum hatta 1 cay kaşığı bebege de veriyorum sağdığım süte katıyorum Dr verebilirsin demişti
Ay o tekmeleri nasıl özledim bennn :)) kızlara cilve yakışıyor çok tatlı oluyorlar :) benimki de hareketli ama erkek ağırlığı var gibiKarnımda da zıpzıp durmazdı ilk zaman ultrasondan bakarken büyüyünce de karnımı yırtıp çıkacak artık derdim çığlık attırırdı tekmeleri:) şimdi de ayaklar hep oynuyor ağız desen ben konuştukça o da ses çıkarıyor her şeye bir cevabı var. Bizim kız az cilveli ve hareketli olacak şu anki durumuna bakınca ama yanıltabilir tabiki:)
Ayy benim görümcem de öyle illa görüntülü konuşma istiyor çocukları görecekmiş özlemişlermiş ben de sürekli emziriyorum diyorum ki zaten emzik gibiyim göstermiyorum:)) zaten kızıma oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar iyice gıcık oluyorum.
Canım ben başından beri evolvia kullanıyorum. Sarılık olduğunda hastane onu aldırmıştı başka bir hastanedeki doktor da evolvia ver dedi o yüzden hiç değiştirmedim.
Hemen yazıyorum özelden canımÇok iyi olur ilkimd.hi ilaç yazmiati adını unuttum belki odur resmen ağlıyorum afedersin sanki içinde iğne varda cize cize geciyor
Senin anlattigini ben yasamistim, sanki cam kesiyor gibi dimi? O hemoroid degil de anal fissur olabilir. Daha agrili hemoroidden maalesef.Çok iyi olur ilkimd.hi ilaç yazmiati adını unuttum belki odur resmen ağlıyorum afedersin sanki içinde iğne varda cize cize geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?