Merhabalar
ben cok girmiyorum, bugün bakayim dedim tesadüf bunu gördüm :)) Merak etmissin düsünmüssün cok tesekkür ederim :)
Ben yalniz oldugumdan cok zorlandim. Annem geri döndü kisa sürede. YAni bebegim 5 günlükken gitti annem. O günden sonra 1 ay esimle baktim. 2 haftadir da yalnizim. Zor oluyor. Bebegim hep beni yaninda istiyor. Ben karnimi zor doyuruyorum. Sütüm azalmasin diye ac kalmamaya calisiyorum ama hem yemek yapmak hem bebek falan cok zor.
Idare ediyorum ama cok sükür.
Kizlar sizlere bir sorum var. Gece bebegimi emziriyorum bazen emerken kaka yapiyor, sonra tekrar derin uykuya daliyor. Bu durumda altini degistirmek icin uykusunu böleyim mi?
Bir de uyaninca alt degistirirsem acken cok agliyor. Eger önce emzirirsem de memede uyuyakaliyor ve altini degistirmek icin uyandiriyorum ve tekrar uyutamiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?
Bir de gündüz cok zor uykuya daliyor ve 1 saat falan uyuyor. Büyük insan gibi gün boyu uyanik kaliyor zorlamazsam. Siz nasil uyutuyorsunuz? Gün icinde uyursa ne kadar sürüyor uykusu? 2-3 saat boyunca uyumuyor hic gündüz. Doktor diyor ki en gec 2 saatte bir uyumasi lazim. Memede uyuyor ama 5 dakikada uyaniyor ve tekrar uyumuyor.
Sling takarsam uyuyor ama sürekli slingle mi gezcem bilemedim