2016 Aralık Anneleri

Kızlar iyi gecelerr. Biz 1 aylık olduk 1 kg almışız 4 cm uzamışız. aşımızı yaptık çok ağladı zavallım ama 10 dk sonra uykuya daldı. Yani 15.30 da aşı olduk bu saate kadar uyuyor. Normal mı sizce bu kadar uyku. Sizde aynı şey yaşadnz mı?

Bende sezeryan oldum Dr 40. Günde kontrole gel dedi
Bide kızlar aranızda bi arkadaş vardı hamilelikte benim gibi cleaxne kan sulandırıcı kullanıyordu mesajımı görürse bana bi dönüş yapabilir mi bişey sorucam da

Kizlar dogum yapali 7 hafta oldu. Bugun reglim basladi. Cok mu erken? Aranizda adeti baslayan oldu mu?

canimmmm ben hissetmistim bebisin ac oldugunu fakat soylemek istemedim sonra uzulursunuz sutum yetmiyor diye :)mesela Rabbime sukurler olsn ben hic bebegimde aglama krizleei yasamadm bende mama veriyorum mecburen anne sutude veriyorum fakat gercekten yetmiyor :) bi mama vermiyim basliyor cigliklara :)

İnat ettim ben o süt gelecek diye ama istediğini yap artmıyormuş maalesef yavrumu aç bırakmışım inadım yüzünden şimdi günde 3-4 sefer 90 cc veriyorum yavrumun ağlamaları kesildi. Mama öcü değil kurtarıcıymış valla:)

Aynısını ben de yaşadım canım. Çocuğum mama alınca doymak nasıl bişey öğrendi vermeyince yaygarayi kopariyo :)

Aynısını ben de yaşadım canım. Çocuğum mama alınca doymak nasıl bişey öğrendi vermeyince yaygarayi kopariyo :)
Ah biz anneler az inadız:) aynen benim sütüm de çek çek damla damla gelince hemen yaygarayı basıyor artık kızım eskiden sabırla çekermiş aç olduğu için yavrum. Aman doysun da kuzucuklar. Bizimkinin gaz sıkıntısı bile azaldı pırt pırt çıkartıyor artık:)

Aynen öyle doysunlar yeter ki :) Bazen işime de geliyor.Bi işim olduğunda aman çocuk ac kalacak dönene kadar diye korkmuyorum eşim doyuruyor :)

Aynen öyle doysunlar yeter ki :) Bazen işime de geliyor.Bi işim olduğunda aman çocuk ac kalacak dönene kadar diye korkmuyorum eşim doyuruyor :)
Aynen benim de işime geliyor dışarıda gezmeye gittiğimizde dolduruyorum termosa bir sıcak bir de soğuk kaynamış suyu hemen biberonda ayarlıyorum sıcaklığı veriyorum mamasını kızımın hem doyuyor hem de gezmenin keyfini çıkartıyoruz birlikte sonra arabaya bindiğimizde emzirme önlüğünü geçirip eve gelene kadar emziriyorum. Hem anne sütü hem mama bize iyi geldi.

canimmmm ben hissetmistim bebisin ac oldugunu fakat soylemek istemedim sonra uzulursunuz sutum yetmiyor diye :)
aynen cnm doysunlarda :) bence cogu anneler bebislerinin gazi var saniyor fakat ac oluyorlar.. inat ediyoruz anne sutu verelim gelsin diye ama bazen gercektende olmuyor .. iyiki var mama

aynen cnm doysunlarda :) bence cogu anneler bebislerinin gazi var saniyor fakat ac oluyorlar.. inat ediyoruz anne sutu verelim gelsin diye ama bazen gercektende olmuyor .. iyiki var mama
Evet kesinlikle öyleymiş. Süt arttırma diye bir şey yok bence :) olsaydı benim sütlerden nehir olurdu şimdiye Allahtan inadım çocuğumun gelişimini etkilemedi sadece kilosu düşük biraz hatta doktor bile şaşırdı sütün yetmiyor ama bebek çok sağlıklı duruyor diye.
Sen hangi mamayı veriyorsun canım?

benim iki memeden 25 cc kadar anca çıkıyor toplam . hadi belki bebek biraz daha çok çekiyor diyelim 30 cc. aç kalmasın önemli olan o mamalar da eskisinden çok daha kaliteli ve gelişmiş sonuçta dediğiniz gibi bir çoğumuz mamayla büyüdük bizim bebeklik zamanlarımızda mamalar övüldüğü için birkaç nesil mama bebeği oldu

Evet hiçbirimiz de eksik olmadık inat etmemek lazım:) anne sütünü de aldığı kadarı kardır gözüyle bakıyorum ben. Benim kızım oburmuş da haberim yokmuş benim o mamayı bir hırsla emişi var ki her seferinde kendime kızıyorum neden bu kadar bekledim mama vermemek için diye.

selam kızlar arada girip yazın durumunuzu bildirin sizleri merak ediyorum @derinyesevi @ekonomistgonul @smile25 @elma_sekerim01 AzRASILAM QueenSweethart @catuke @MFHS

Merhabalar
ben cok girmiyorum, bugün bakayim dedim tesadüf bunu gördüm :)) Merak etmissin düsünmüssün cok tesekkür ederim :)
Ben yalniz oldugumdan cok zorlandim. Annem geri döndü kisa sürede. YAni bebegim 5 günlükken gitti annem. O günden sonra 1 ay esimle baktim. 2 haftadir da yalnizim. Zor oluyor. Bebegim hep beni yaninda istiyor. Ben karnimi zor doyuruyorum. Sütüm azalmasin diye ac kalmamaya calisiyorum ama hem yemek yapmak hem bebek falan cok zor.
Idare ediyorum ama cok sükür.

Kizlar sizlere bir sorum var. Gece bebegimi emziriyorum bazen emerken kaka yapiyor, sonra tekrar derin uykuya daliyor. Bu durumda altini degistirmek icin uykusunu böleyim mi?

Bir de uyaninca alt degistirirsem acken cok agliyor. Eger önce emzirirsem de memede uyuyakaliyor ve altini degistirmek icin uyandiriyorum ve tekrar uyutamiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?

Bir de gündüz cok zor uykuya daliyor ve 1 saat falan uyuyor. Büyük insan gibi gün boyu uyanik kaliyor zorlamazsam. Siz nasil uyutuyorsunuz? Gün icinde uyursa ne kadar sürüyor uykusu? 2-3 saat boyunca uyumuyor hic gündüz. Doktor diyor ki en gec 2 saatte bir uyumasi lazim. Memede uyuyor ama 5 dakikada uyaniyor ve tekrar uyumuyor.
Sling takarsam uyuyor ama sürekli slingle mi gezcem bilemedim

Hangi durumda olursa olsun ben altını kakalı bırakmıyorum pişik olmasın diye. Benim kızım da aynı gündüz uyumuyor uyusa bile kucağımdan bıraktığım anda uyanıyor ve ağlıyor. Tek elle iş ve yemek yapmayı öğrendim artık ama kollarım ağrımaya başladı hatta dün elime kramp girdi. Slingi az önce denedim ama orda da durmadı benim huysuz kuzum. Gerçi bu aralar akşam 7 gibi uyuyup 10 gibi uyanıyor sonra da 1-1.30 gibi tekrar uyuyor. Hayat doktorların dediği ya da kitaplarda yazan gibi değil ne yazıkki. hatta bence oralarda bahsedilen şehir efsanesi olmuş ideal bebek.

cnm ben belcikada kaliyorum burda nestle nan evolia diye bi mama var onu öneriyorlar anne sutunden mama gecerse eger.. kakasi fln ayni anne sutundeki gibi yaptiriyor oyle bi ozelligi varmis

cnm ben belcikada kaliyorum burda nestle nan evolia diye bi mama var onu öneriyorlar anne sutunden mama gecerse eger.. kakasi fln ayni anne sutundeki gibi yaptiriyor oyle bi ozelligi varmis
Anladım canım tabi değişiyor markalar ülkeden ülkeye. Güzelmiş özellikleri demekki anne sütüne baya yakın bir mama.

benim bebeğimde aynı sebepsiz ağlıyor 65 günlük olduk
gündüz cok sakin gülücükler saçıyor
5 günden beri geceleri 2 yi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…