- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Ayy maşallahGeçen ay çok iyiydi canım kilo alımı çok şükür bu ayda güzel gidiyor gibi ama evde tartımız yok 3 şubatta verem aşısı olacak o zaman tartılırız artık. Açıkçası korkuyorum da verem aşısından. Ateş olabiliyormuş. Benim oğlum da öyle ilgi hastası canım seviyorum ben sevdikçe keyifli ama az biraz kendi haline bıraktığım zaman çok sürmeden başlıyor ağlamaya. Demek kaka yapmak için de ilgi istiyor bu şıpalar. Ben de mesela seviyorum şarkı söylüyorum ona ya o zaman daha rahat gaz çıkarıyor kaka yapıyor
Sütün oluşumunu her şey etkiliyor canım. Stres olunca benim de hemen azalıyor. Bir de yemek yemediğim zaman olmuyor. Sürekli ana öğün ara öğün yapmam gerekiyor. Biz de tekiz canım bişi olmaz Allah'ın izniyle şurup veririz hemen aşıdan sonra. Ateşi olursa duş aldırırız falan da annelik duygusundan demek çok üzülürüzAyy maşallahbizim hiç yeterli olmadı sütümüz. Ben de korkuyorum aşılardan bizimki de 7 şubatta bir de yalnızım artık evde kendi kendimi yerim ateşi falan çıkacak olursa kızımın ay ne güzel oğluş ilgiyle yapıyor, bizimki ilgi görünce tüm işlerini kenara bırakıp sevimlilik yapıyor:)
Valla bizde sağolsun annem bir yandan kv bir yandan eşim bir yandan uğraşıyor zaten azıcık olan sütümü tamamen kesebilmek için. Ben de gideceğim yere karar versem kızımı alıp kaçıcam az kaldıCanım imkanın varsa hemen kaç evine. Ya da onlar sendeyse gitmelerini söyle. Stres üzüntü direk sütün kesilmesine sebep oluyor. Şu an psikolojimiz çok önemli bebişlerimiz için huzurumuz nerdeyse orada olmalıyız, o şekilde kalmalıyız.
22. Haftaya kadar cinsiyetini göstermemesinden belli çok terbiyeli olduğu:) yukarıda belirttiğim gibi herkes bana çalışıyor bu ara kendi bencillikleriyle beni tamamen sütten kesmek içinSütün oluşumunu her şey etkiliyor canım. Stres olunca benim de hemen azalıyor. Bir de yemek yemediğim zaman olmuyor. Sürekli ana öğün ara öğün yapmam gerekiyor. Biz de tekiz canım bişi olmaz Allah'ın izniyle şurup veririz hemen aşıdan sonra. Ateşi olursa duş aldırırız falan da annelik duygusundan demek çok üzülürüzrahat geçer inşallah ben de çok telaşlıyım en ufak bir şeyde hemen stres yapıyorum üülüyorum ağlıyorum. Ay maşallah kızına canımm ya çok tatlı kuzularımız Allah esirgesinnn demek ki seninki ortalıkta kaka falan yapmayacak canım yalnız kalmayı tercih edecek işi varken Terbiyeli maşallah
Canim kac olcek verdin.ise yaradimiBen verdim.
Canim kac olcek verdin.ise yaradimi
canım ben kendim için aldım üzerinde 6. aydan itibaren bebeklere de verebilirsiniz yazıyo,,ama ben beğenmedim çok duru geldi bana kıvamı,,humana rezene çayı çok güzel bunun yanındaKizlar milupanin rezene cayindan bebegine veren varmi
Yarın akşam inş gecicem de 2 hafta sonra onlar bizdelerCanım imkanın varsa hemen kaç evine. Ya da onlar sendeyse gitmelerini söyle. Stres üzüntü direk sütün kesilmesine sebep oluyor. Şu an psikolojimiz çok önemli bebişlerimiz için huzurumuz nerdeyse orada olmalıyız, o şekilde kalmalıyız.
Hiç yemedim.kadar ama süt falan olduğu ykkiyi akşamlar kızlar sütüm bol olsun diye doğum kiloları daha gitmeden deli gibi yemek yemeğe başladım benim gibi abartıyo musunuz acaba siz de
Bana da 40tan sonra gel demişti bugün gittim alttan muayene etti canım.Kızlara herkese bebişleriyle gazsız günler geceler :) arkadaşlar kadın Doğum doktorunuz kaçıncı günde muayene etti sizi beni 40.günde çağırdı vajinal muayene mi olacak bilginiz var mı?
Bana da 40tan sonra gel demişti bugün gittim alttan muayene etti canım.
Ben de gerildim bilmeden gitmiştim hem de :) Ama açıklık muayenelerinin yanında normal alttan muayene hiçbir şey değil.Anladım canım o zaman hazırlıklı gideyim :) Doğumdan sonra o kadar hassasım ki artık gerildim şimdi vajinal muayeneyi düşününce...
Ben de gerildim bilmeden gitmiştim hem de :) Ama açıklık muayenelerinin yanında normal alttan muayene hiçbir şey değil.
beni doğumdan 5 gün sonra görmüştü.sezeryandım ben. alttan bakmadı. 6 ay sonra smear testi yaptırmamı söyledi. ayrıca 1 aylık olduktan sonra aile hekimide lohusalık için testler istedi tam kan sayımı yapıldı.Kızlara herkese bebişleriyle gazsız günler geceler :) arkadaşlar kadın Doğum doktorunuz kaçıncı günde muayene etti sizi beni 40.günde çağırdı vajinal muayene mi olacak bilginiz var mı?
6 ay sonra çağırdı tekrarAklıma geldi bir an sorayım dedim rahim toparlanmış mı diye kontrol edeceğiz demişti doktorum çıkmadan hastaneden...iyi ki yazmışım burada :) doğru söylüyorsun o açıklık muayenelerinden sonra........peki bir daha çağırdı mı?
beni doğumdan 5 gün sonra görmüştü.sezeryandım ben. alttan bakmadı. 6 ay sonra smear testi yaptırmamı söyledi. ayrıca 1 aylık olduktan sonra aile hekimide lohusalık için testler istedi tam kan sayımı yapıldı.
Ben de sezaryen oldum canım 40ta çağırdı. Oğlumun 1 aylık asisinda bana da kan tahlili yaptılar sağlık ocağında.Anladım belki de normal doğumlarda 40.günde görmek istiyor...aile Hekimliği öyle birşey söylemedi bana sanıyorum 40.gün gittiğimde hastanede yapacak doktorum...teşekkürler cevap için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?