- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Çok normal canım kıskanması ama yine de miniğine de özen göster çünkü birkaç seneye işler tersine dönecek. Küçük büyüğü kıskanmaya başlıcak ama sonunda birbirleriyle öyle güzel anlaşacaklar ki seni bile almıcaklar aralarına
Tecrübeyle sabit:) biz de küçükken abimle bebek bebek diye tutturuyorduk anneme. Annem doğum yaptı ertesi gün gelen misafirlere kardeşimi satmak için pazarlık yapmaya başladıkbaşta ben çok kıskanıyordum kardeşimi sonra o beni kıskanmaya başladı şimdi benim için (tabiki ilk sırada kızım var artık; kızımdan sonra) en değerli varlık kardeşimdir. Asla laf ettirmedim her zaman korudum kolladım. Senin küçükler de öyle olacak hiç endişe etme
Hiç merak etme canım.sen canını sıkmakla kalacaksın sadece onlar çok çok iyi anlaşacaklarCok tatlisin canim ya :) Cok guzel anlatmissin. Insallah bizde de hersey boyle guzel olur :)
Hamilelikte sıcaklardan bunaldığım için kış hemen gelsin istiyordum şimdi rahat rahat gezebilmek için bahar gelsin istiyorum. Yaz hamileliği gerçekten çok zorladı beni. Dikkat edersin miniğe. wcye gittiğimde benim kuzucuk birkaç kere çok kötü çizdi kendini bir şey olmadı :) çıkar canım eldivenleri ellerini tanısın bebişin
Bizim ev 28 derece olduğu için zorlanmadım ben.evin içinde çorap, çıtçıtlı fanila ve üstüne takım ya da tulum giydiriyorum. dışarı çıkarken penye takımı kadife takımla değiştiriyorum astronot giydirip üstüne kalın battaniye örtüyorum.Umarım üşümüyordur ama yanakları sıcacık oluyor. Yazın sıcakta ne giydireceğimi şaşırırdım ben muhtemelen ince olmaz kalın da olmaz o aradaki ince ayrımı yapmak zorlardı beni:)Kış bebeği büyütmek çok zormuş neyse ki yaza kadar büyüyecekler..ek gıdaya da geçmiş olacağız rahat olacak inşallah...tırnakları kestim Çıkarttık bakalım eldivenleri...
diyet mi yapiyorsun sutunden geçmemesi icin.ne zaman başladı ve neden öyle oldu5ayina girdi hem inek sütü hem de buğday ürünlerine alerjisi var
Kizlar kanguru aldiniz mi ? Ben momfortbaby almayi dusunuyorum. Ama o 4 aydan sonra kullanimi rahat. Sling alan var mi ?
1
Evet kangurular öyle ya da yenidoğan aparatıyla kullanılıyor. Ben çok araştırdım gönlüme göre buldum markası love and carry benimki air modeli her şey düşünülmüş ben memnunum
Canim ben aldim siling 15 gunlukten beri kullaniyorum simdi 45 gunluk.dun gezmeye ciktik oglum iceri girer girmez uyudu 3 saat falan :) evdede takiyorum bebisi giyiyorum ozellikle huzursuz oldugunda ise yariyorKizlar kanguru aldiniz mi ? Ben momfortbaby almayi dusunuyorum. Ama o 4 aydan sonra kullanimi rahat. Sling alan var mi ?
1
Markası ne canım wrap sling miCanim ben aldim siling 15 gunlukten beri kullaniyorum simdi 45 gunluk.dun gezmeye ciktik oglum iceri girer girmez uyudu 3 saat falan :) evdede takiyorum bebisi giyiyorum ozellikle huzursuz oldugunda ise yariyor
Neko wrap silingMarkası ne canım wrap sling mi
Canim ben aldim siling 15 gunlukten beri kullaniyorum simdi 45 gunluk.dun gezmeye ciktik oglum iceri girer girmez uyudu 3 saat falan :) evdede takiyorum bebisi giyiyorum ozellikle huzursuz oldugunda ise yariyor
Neko wrap silingMasallah ne guzel.
Markasi ne canim sling in
bana daaa yardim edin lutfenCanım aynısı bende de bi kaç gün evvel cıktı ben de hemşire oldugum için araştırmadım direk aklıma netten araştırdıkların geldi . Bugün doktoruma gösterdim. Hamileliğin son dönemlerinde süt kanalları dolmaya başlayınca oluşabiliyormus. Enfeksiyon da olabilir dedi . Haftaya kadar geçmese yine de USG istedi . İçim huzursuzdu yine de ama sende anlatınca... Rahatladım . Bende de yeni oluştu sen de rahatla istedim o yüzden yazdım :)
Muhtemelen canım yine de druna baktr. Bende de vardı, dokununca sızlıyodu. Doğumdan sonra sütüm gelene kadar 2 gün yumurta kadar oldu göğüslerimle birlikte o da büyüdü. Sonra süt gelince küçülüp kayboldu diyebilirimbana daaa yardim edin lutfen6haftalik hamileyim ama koltuk altimda bir top varr :) süt bezesi mi buuuuu
aman enfeksiyon falan olmasindaaa :) cok degisik bir seymis acaba tikaniklik mi oluyor orda .emzirmende sorun olmadi dimii Allah bagislasin bebisini darisi basima.haftaya randevum ozaman da sorayim bakalim:)Muhtemelen canım yine de druna baktr. Bende de vardı, dokununca sızlıyodu. Doğumdan sonra sütüm gelene kadar 2 gün yumurta kadar oldu göğüslerimle birlikte o da büyüdü. Sonra süt gelince küçülüp kayboldu diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?