2016 Aralık Anneleri

Kesinlikle haklısın canım. Bir de ses çıkarmaya başladığında gör keyfini. Ben çok konuşurum kızıma artık o da cevap veriyor bana hatta haaam yapıyoruz:) ben haam diyince ağzını açıyor kocaman:))

Ben pek sevemiyorum kızımı gözler sürekli ustumuzde azcık bişi desem bakıyo geçen ablamızı goturmuşlerdi doyası bağıra bağıra sevdim:) çene istiyo artık ufaklık

Ben pek sevemiyorum kızımı gözler sürekli ustumuzde azcık bişi desem bakıyo geçen ablamızı goturmuşlerdi doyası bağıra bağıra sevdim:) çene istiyo artık ufaklık
İşin zor valla canım ya ablayı yanına alsan beraber sevseniz belki kıskançlığın önüne geçersin birazcık evet resmen konuşunca susuyor kimi zaman benim kızım da:)

Benim 35. Gunum canim gunluk ped kullancak kadar oluyor. Benimde ara kesilir sonra gene baslardi. Senin kac gun oldu
canım benim 43 günlük oldu 40. gün taktığım pedden beri bişy yok kesildi heralde bu sefer temelli çünkü dün bugün hep bekledim kesin bitmiştir diyebilmek için,, şimdilik yok bişy

Kizlar bu memede uyuyup yataga koyunca uyanma konusunda yaptiginiz minik cozumler varmi ? Yataga koydugumuz gibi agliyor, siz nasl kandiriyorsunuz bebekleri
tam iyice sızmadan önce kafasını kol içimden avcuma doğru kaydırıyorum canım öle yatağa yatırdığımda çok sarsılmamış oluyo

Kızlar bebeğimin gözlerinin üstünde ve yanaklarda küçük sivilce gibi bişeyler çıktı chıcco nın sampuanınk sebamed in sabunu kullanıyırum acaba ondan mıdır basına böyle biley gelen var mı

Eklentiler

• image.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 66
Canım araştırmalara göre emzirdiğini sürece hormonlardan ötürü lohusalık hassasiyeti devam edermiş...bende öyleyim İnan özellikle eşime karşı daha anlayışsız olmaya başladım...her söylediği batıyor zavallımın...resmen dünyanın en mutlu insanı oluyorum gaz çıkarıp kaka yapınca...bir de bizi anlayışla karşılayacak insanlar olsa kayınvalidemle Doğumdan sonra bozuştuk şu an geliyor çocuğu seviyor gidiyor...diyorum ben mi yanlış yapıyorum...

Ablaylada seviyoruz ama yetmiyor biri ayagımda biri kucağımda oturuyoz:)
Oyy valla annesi yarın bizi beğenmicekler biliyorsun değil mi:) şimdi böyleler de de sonra istemicekler bizi yanlarında

Ben de eşimi darlıyorum sürekli uyusa batıyor ayakta kalsa batıyor resmen. Yazık adamcağız napacağını şaşırdı. Ayy kaynana konusuna hiç girmiyim, kadının varlığı batıyor bana resmen. Telefonlarını da açmıyorum koşuşturmadan duymamışım diyorum eşime. Sesini duymak bile istemiyorum o denli yani.

Bizde öyleyiz İnan çok üzülüyorum lafa gelse kızı yerine koyar ama zerre alakası Yok fırsatını her bulduğu anda laf sokmalar ters ters bakmalar oğluna dedikodular...kışı severdim aslında ama şimdi bahar gelde diye gözünün içine bakıyorum resmen..bakalım bu geceden sonra yalnız kalacağız ne yapacağız ödüm kopuyor...gözlerim acıyor resmen uykusuzlıktan...

Cok bunaldim Kizim kardesinden beni kiskaniyor. Halbuki ilgim ve sevgimden hic esirgemedim. Daha ufakligi birkere bile sevemedim. Bu günler gecer mi, kizim eskisi gibi mutlu olur mu? Kardesi olmasini cok istemisti. Bizim ikinci cocuk hic aklimizda yoktu. Madem istiyor ona yoldas olsun, su hayatta dayanacagi bir dali olsun dedik. Simdi yuzune bile bakmıyor. Onu eglendirmeye calisiyorum. Anaannesine gitmeyi orda kalmayi cok severdi. Bugun goturup biraktim. Ağlayarak geri geldi. Hep cok mutsuzum, cok canim sikiliyor diyor. Ne yapacağımı sasirdim. Cok uzgunum

Yaa evet canımm benim oğlum da yapıyor onu ham ham ham yerim seni diyorum gülüyor ağzını açıyor çok tatlı oluyor o zaman Allahım esirgesin kuzularımızı

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım

Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz takanlar ne Zaman bırakmayı düşünüyo acaba gerekli olduğu zamanları atlattık mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…