2016 Aralık Anneleri

Biz 25 gunluguz dogdugundan beri kakasi civik ve her bezi kakali canim. Mama veriyormusun bebegine
Yok canım sadece anne sütü. Her bezi çiş li ama kaka yok kaka yapınca yüzümde güller açıyor
Acaba topluca mı yapıyor bir yaptığında öne kadar gelmiş oluyor

Canım baktım şimdi anne sütüyle beslenen kaka 'nın çok daha fazla hali üç katı falan. Ama bunu iki günde bir yapması normal mi ki. doktor normal demişti. Ama herkes her bezi kaka lı diyor :/

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar devit 3 damla veriyor musunuz bebeklere. birde kan damlasini ne zaman vercZ sağlık ocağında unuttum sorayim.ne zaman vermeye başlanıyor

kızlar devit 3 damla veriyor musunuz bebeklere. birde kan damlasini ne zaman vercZ sağlık ocağında unuttum sorayim.ne zaman vermeye başlanıyor
D vitamini veriyorum kan damlasi 3 aydan sonra baslayacakmis

Karnımdada çok hıçkırırdı hala öyle :)
Ama şimdi hıçkırsn istemiyorum emdigi sütün hepsi çıkıyor çünkü
Ben hıçkırınca midesi büyür zannederdim. Kuzenim dedi ki hıçkırıyorsa gazı vardır :) meğer yanlış biliyormuşum :) kendisi çocuk doktoru olunca dediğini kabul ediyorım :)

Kizlar bize devit vermedi doktorumuz sadece vitamin damlamiz var 15 gunden itibaren onu ver demjsleri onu veriorm.

Narcoleptic insomniac bir iki damla zeytin yağını sütümle karıştırıp kaşıklaverdim. O gece kaka yapmıştı. Ama ona alıssn istemiyorum
İstersen bağırsak çıkışı kaslarını uyar ıkındığı zaman. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp delikte hafifçe saat yönünde çevir. Ben bir kere yaptım fena yaptı kakasını, bir daha yapmaya gerek kalmadı. Aslında bir de su vermeyi deneyebilirsin ben her gün veriyorum sıkıntılanmasına rağmen rahat yapıyor kakasını. İki üç çay kaşığı kadar veriyorum

Ben hıçkırınca midesi büyür zannederdim. Kuzenim dedi ki hıçkırıyorsa gazı vardır :) meğer yanlış biliyormuşum :) kendisi çocuk doktoru olunca dediğini kabul ediyorım :)
Hadi ya üzüldüm şimdi. Ama Biraz azaldı gibi hıçkırık

Uyardığm da oldu ama yapmadı minigim. Zeytin yağı vermek işe yaramıştı . Bu gece yapmasa yarın yine vercem

Kizlar bize devit vermedi doktorumuz sadece vitamin damlamiz var 15 gunden itibaren onu ver demjsleri onu veriorm.
Devit zatwn o vitamin canım. D vitamini veriyoruz her sağlık ocağı aynı markayı vermiyor.Biz de monovit d3 kullaniyoruz mesela.

Benm kizim da ayni durumda okurken kendimi gordum. Esim yanimizda degil malesef o yuzden birakip uyuyamiyorum. Annem var yanimda ama o da yasli kiyamiyorum ona da. Umarim biran once gecer bu zamanlari

Benm kizim da ayni durumda okurken kendimi gordum. Esim yanimizda degil malesef o yuzden birakip uyuyamiyorum. Annem var yanimda ama o da yasli kiyamiyorum ona da. Umarim biran once gecer bu zamanlari

Amin canim insallah. Ben bisey vermeyede korkuyorum z.yagi yada rezene kimyon falan. Sadece doktorun verdigib damlayi veriyorum ama o da tamamen kesilmiyor

Herkes aynı dertten muzdarip anlaşılan bizim kide meme de durmak istiyo ben varsam yoksam kucak istiyo gazı var galiba akşam ustu memeyle de kavga etti resmen eşim geldi kucagında uyuttu da iki ev işi yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…