- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde nasil yaptin tekdende yaptiysan eben kim memnun kaldinmi ben tekdende daha cokkkkk memnun kaldim dunyam dan ebelerde ve dr larda nOoo maşallah size. Biz de 19 günlük olduk. Daha dün doğumyaptım gibi geliyor :)
Benim bebeğiminde gaz sancıları var. Kıvranıyor resmen emerken. İnşallah kolik değiller dir
In ceraahina muayene olduk irsi olabilir dendi ve cok sukur oyle cikti gelisimini takip eg en onemlisi o seni zamanla izlemesi gekisimi ilerde emekleme yurumesi yemek yemesi dahil dua ile allah korktuguna ugratmasinKizlar bebeginin bas cevresi buyuk olarak dogan varmi? Bugun 21 gunluk olduk baska bi sebepten oturu bugun doktora gitmistik Doktor bizden ultrason istedi.bas cevresi ust sinirda dogmustu ama ozmaan genetik demislerdi.moralim bozuldu
Amin canim saolasin.kac cm dogdugunu hatirliyormusun peki? Bide suan goruntu olarak nasil bir sure sonra vucuduyla uyumlu hale geliomu ki? Ilerde kendisini srahatsiz edecek die odum?patliyorOglum oyleydi cnm 2 sene be
In ceraahina muayene olduk irsi olabilir dendi ve cok sukur oyle cikti gelisimini takip eg en onemlisi o seni zamanla izlemesi gekisimi ilerde emekleme yurumesi yemek yemesi dahil dua ile allah korktuguna ugratmasin
Sutun yagsiz sa oda yapar cnm oyle duymuştumYok canım sadece anne sütü. Her bezi çiş li ama kaka yok kaka yapınca yüzümde güller açıyor
Acaba topluca mı yapıyor bir yaptığında öne kadar gelmiş oluyor
Gdugunda dr birsey demedi ama saglik o.dr muz 6 aylik midik ne kontrol unde suphelendi buyuk hast.goturun dedi ordaki cocuk dr beyin cerrahida suphelenedi fakulte h.gonderdi sonu 1.5 sene takip olduk en son nisan da biraktik mr cekiliyorsu surwkli allah korusun hidrosefali şüphesi varsi ama gelisimi ve irsilik yani dogru cikardi cok sukur d arisi sizeAmin canim saolasin.kac cm dogdugunu hatirliyormusun peki? Bide suan goruntu olarak nasil bir sure sonra vucuduyla uyumlu hale geliomu ki? Ilerde kendisini srahatsiz edecek die odum?patliyor
Ama eskiler hep mideyo buyur diyorlarBen hıçkırınca midesi büyür zannederdim. Kuzenim dedi ki hıçkırıyorsa gazı vardır :) meğer yanlış biliyormuşum :) kendisi çocuk doktoru olunca dediğini kabul ediyorım :)
Mümkün olduğunca kendine yakın tut canım senin sıcaklığını hissetsin sakinleşir. Bir arkadaşımın da kızı senin ufaklık gibiydi hatta onun saati yoktu sürekli ağlıyordu kızcağız 3-5 gün duşa bile giremiyordu. Azala azala bitti. diyor ki o zaman bugünler geçecek mi derdim şimdi hatırlamıyorum.Amin canım kız bebeklerde gaz mı olurmuş diyor bir de çok bilmiş başımdakiler oluyor işte olmasa kıvranır mı saatlerce yavrum çıkarsa da devam ediyor koala gibi oluyor kucağımda 2 büklüm saatlerce...geçecek inşallah..
Geçmiş olsun canım. Aklında bulunsun tatlım biz de kullanmadık calpol ama elimin altında tutuyorum. Yazık yavrucuklarımız derdini de anlatamıyor ağladı mı düşün düşün neyi var diye..aslında morarmış mı falan diye baktım canım ama bişey görünmeyince yine de ağrımıştır diye düşünemedim neyse atlattık çok şükür
ne zormuş derdi nedir acaba diye düşünüp çare bulamamak
İnşallah geçer bebişin rahatlar canım.Bugun basladik. Insallah faydasini gorur yavrum.
Him tamam cnm.Devit zatwn o vitamin canım. D vitamini veriyoruz her sağlık ocağı aynı markayı vermiyor.Biz de monovit d3 kullaniyoruz mesela.
İşte eskiler öyle diyor doktor böyle dedi :) bende öyle derdim işime geldiğinden de değilmiş meğer :/Ama eskiler hep mideyo buyur diyorlar
Bezi çok almamanızı tavsiye ederim. Ben ilk olarak prima premium care aldım alerji yaptı. Sonra molfixe geçtim iyiydi ama 2 numaraya geçince o da alerji yaptı şimdi huggies kullanıyorum memnunum ama 3 numaraya geçtiğimde memnuniyetim devam edecek mi bilmiyorum.Aralik anneleri bebekleriniz hayırlı olsun Allah kolaylıklar nasip etsin.
Şubat annesi olacağım nasipse.
Hangi bebek bezi alıcam ya? Her yerde farklı şeyler yazıyor. Prima çok sızdırıyormuş. Molfix sertmiş. Huggies kalınmış.
Kafayı yedim
Sizler tecrübe ettiniz yardımcı olurmusunuz?
Birde 1 numaradan kaç paket gider ortalama?
Mümkün olduğunca kendine yakın tut canım senin sıcaklığını hissetsin sakinleşir. Bir arkadaşımın da kızı senin ufaklık gibiydi hatta onun saati yoktu sürekli ağlıyordu kızcağız 3-5 gün duşa bile giremiyordu. Azala azala bitti. diyor ki o zaman bugünler geçecek mi derdim şimdi hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Aklında bulunsun tatlım biz de kullanmadık calpol ama elimin altında tutuyorum. Yazık yavrucuklarımız derdini de anlatamıyor ağladı mı düşün düşün neyi var diye..
İnşallah geçer bebişin rahatlar canım.
Ovv fenaymış yanında birileri varken o şekilde biraz uyusanız ikiniz de biraz olsun rahat edersiniz. Bir de bir gün boyunca bir bezi koynunda bekletsen onu bebeğinin yanına koysan? Bana doktor söylemişti bir tişörtünü yanına koy öyle rahat uyur diye.Canım inan afedersin ama lavaboya gidemiyorum yemek yemem zaten çiğnemeden yutma şeklinde...evet göğsüme ya da omzuma yattığında öyle güzel sakinleşiyor ki...bana kalsa 24 saat tutacağım ama özellikle geceleri çok korkuyorum uyuyakalmaktan...saatleri oluyormuş kolik bebeklerin genelde bizim var sanıyorum :) gece 1 de başlıyoruz sabah 11 e kadar...
Ovv fenaymış yanında birileri varken o şekilde biraz uyusanız ikiniz de biraz olsun rahat edersiniz. Bir de bir gün boyunca bir bezi koynunda bekletsen onu bebeğinin yanına koysan? Bana doktor söylemişti bir tişörtünü yanına koy öyle rahat uyur diye.
Haklısın canım sağlıkları yerinde olsun yeter. Allah sabır kolaylık versin 3.ayda geçecek inşallahCanım o numaraya sadece bir gece kandı :) geceliğimi koydum yatağının yanına bir gece uyudu sevindik sonra yine aynısı...olsun şikayet etmiyorum yeter ki sağlıklı olsun kızım bu günler geçici...
İnternetten de bir araştır bence kullanan var mıymış bir bak. İçine sinmiyorsa sütünü sağ ve at bebeğine de bir öğünlük mama ver canım.Muscoflex duo die bi ilac