- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ewt cnmBebeğe mi veriyosun
Allah şifasını versin miniğinin çok geçmiş olsun canım. Aynı durum bir arkadaşımın bebeğinin başına gelmişti midesinden beslediler bir süre şimdi bebeği gayet sağlıklı korkma canım iyi olacak kuzunMerhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Ben cok uzgunum cunku bebegimi Asafimi ameliyat edecekler.
Mide sorunu var ictigi mama midesine gidiyor ama bagirsaklara giden boru cok dar ve mide bosalmiyor bosalmayincada surekli kusuyor.
Dua edin lutfen carsamba gunu ameliyat edecekler uzgunumRabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Hepsine saglikli uzun omurler versin Rabbim .
Bir arkadaş soğan rendeleyip koymuş yarım saat, birisine tahinin üstündeki yağ çok iyi gelmiş. BI de bebek emdikten sonra sütünü sürüp açık bırakip kurumasını beklersen de çok iyi geliyor. Sonra da krem veya yumuşatacak bişey sürüp kapatırsın. ÇOK geçmiş olsun.Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum
Teşekkürler cevap icin ben o markanin 2 basli olanindan alicam dielim bozuldu ürün aldigimuz yeremi gonderecezCnm yarım cay bardagı suyu kaynatıorum kaymayınca 1 cay kasıgı sılme kımyonu atıp bı tasım daha kaynatıp 2 cay kasıgı sabah aksam verıorum oglen de 1 cay kasıgı zeytın yagı verıorum dr onerısı bnlar . Sımdıde zınco aldık onada basladık dahada rahatlasın dıe kımyonu bılmem ama zeytın yagı gercektn etkılı bırde gece cok sancılı olur uyumazsa popoyu acıp egzersız yptırıorm poposuna kulak copunu zeytınyagına batırıp dokunduruyoruz hemen yapıo Pompada googleye lansınoh teklı pompa gıttıgıdıyprx yaz zaten 152 lıra gogus oedı ve sut posetı bırer kutu hedıyelı gayet memnunum
Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sifasini versin düzelir Allahın izniyleMerhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Mide sorunu var ictigi mama midesine gidiyor ama bagirsaklara giden boru cok dar ve mide bosalmiyor bosalmayincada surekli kusuyor.
Dua edin lutfen carsamba gunu ameliyat edecekler uzgunumRabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Hepsine saglikli uzun omurler versin Rabbim .
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl farkettiniz pekiMerhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Heyecan dorukta çok fenayım kalbim sıkışıyor nasıl olacak neler yaşayacağım bilmiyorum korku had safhadaHayırlısıyla alırsın inşallah cnm kucağına gerçekten başkaları dokundukça istemiyor insan:))))
Çok heyecanlısındır SEN simdi
Çok geçmiş olsun canım farkedilmesi iyi bişey bebekler çabuk toparlar güçlü ol sen Allah yardımcın olsunMerhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Garantı belgesıyle beraber gnderıolar canm orayla ırtıbata gecersınTeşekkürler cevap icin ben o markanin 2 basli olanindan alicam dielim bozuldu ürün aldigimuz yeremi gonderecez
Ben şapka takıyorum canım. Dayìm bebekler soğuğu kafasından alır dedi.çocuk doktoru kendisiselam kızlar nasılsınız herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorumbebişler doğalı beri herkes koşturmaca içine girmiş belli burası sakinleşti iyice
ev sıcak bile olsa siz bere şapka takıyo musunuz bebeklerinize yoksa zararlı mı kullanmak
Hiç korkma canım 1 saat içinde herşey bitmiş oluyor. Sakin ol heyecan yapma o anların tadını çıkart :)Heyecan dorukta çok fenayım kalbim sıkışıyor nasıl olacak neler yaşayacağım bilmiyorum korku had safhada
Günaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
..tamam canim sagolhiç belli olmaz. sen denemeye devam et . memede oynasın. ben günde 1 içmeye çalııyorum.
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Gazı yüzünden olabilir mi?Durmuyoo mama verdim 90 cc huysuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?