2016 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir butun bebeklerinize bol bol saglik diliyorum insallah.
Ben cok uzgunum cunku bebegimi Asafimi ameliyat edecekler.
Mide sorunu var ictigi mama midesine gidiyor ama bagirsaklara giden boru cok dar ve mide bosalmiyor bosalmayincada surekli kusuyor.
Dua edin lutfen carsamba gunu ameliyat edecekler uzgunum Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Hepsine saglikli uzun omurler versin Rabbim .

Cnm yarım cay bardagı suyu kaynatıorum kaymayınca 1 cay kasıgı sılme kımyonu atıp bı tasım daha kaynatıp 2 cay kasıgı sabah aksam verıorum oglen de 1 cay kasıgı zeytın yagı verıorum dr onerısı bnlar . Sımdıde zınco aldık onada basladık dahada rahatlasın dıe kımyonu bılmem ama zeytın yagı gercektn etkılı bırde gece cok sancılı olur uyumazsa popoyu acıp egzersız yptırıorm poposuna kulak copunu zeytınyagına batırıp dokunduruyoruz hemen yapıo Pompada googleye lansınoh teklı pompa gıttıgıdıyprx yaz zaten 152 lıra gogus oedı ve sut posetı bırer kutu hedıyelı gayet memnunum

Allah şifasını versin miniğinin çok geçmiş olsun canım. Aynı durum bir arkadaşımın bebeğinin başına gelmişti midesinden beslediler bir süre şimdi bebeği gayet sağlıklı korkma canım iyi olacak kuzun

Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum
Bir arkadaş soğan rendeleyip koymuş yarım saat, birisine tahinin üstündeki yağ çok iyi gelmiş. BI de bebek emdikten sonra sütünü sürüp açık bırakip kurumasını beklersen de çok iyi geliyor. Sonra da krem veya yumuşatacak bişey sürüp kapatırsın. ÇOK geçmiş olsun.

Teşekkürler cevap icin ben o markanin 2 basli olanindan alicam dielim bozuldu ürün aldigimuz yeremi gonderecez

Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sifasini versin düzelir Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl farkettiniz peki

Canım benim çok geçmiş olsun bol bol dua et geçecek inşallah...

Hayırlısıyla alırsın inşallah cnm kucağına gerçekten başkaları dokundukça istemiyor insan:))))
Çok heyecanlısındır SEN simdi
Heyecan dorukta çok fenayım kalbim sıkışıyor nasıl olacak neler yaşayacağım bilmiyorum korku had safhada

Çok geçmiş olsun canım farkedilmesi iyi bişey bebekler çabuk toparlar güçlü ol sen Allah yardımcın olsun

Biz bugün çok huysuzduk poposuna krem surdum kulak çopuyle epeyce yaptı yavrum belki ugraşsam daha da yapardı misafirim gidiyordu bıraktım...kuzum ya kıyamadım bebeklikte zor

Ben şapka takıyorum canım. Dayìm bebekler soğuğu kafasından alır dedi.çocuk doktoru kendisi

Canim Allah sag salim kavustursun insallahyavrunla seni

Canim rabbim sifa versin bebegine, insallah cok iyi gecer ve kolayca atlatir. Rabbim evlatlarimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…