2016 Aralık Anneleri

Kv ile sıkıntı yaşayanlara Allah sabır versin benımde sezeryan tarıhı belli oldu kızım şimdilik duruyor 2017 yi beklesin demiştik haftaya salı giriyorum sezeryan
Kızlar kv için ağzınıza geleni söyleyin bende lohusasınız sonuçta kimse size tavır alamaz şahsen ben böyle yapmayı düşünüyorum bizimki de eger bi yere gitmek istemezse ben gelinin başında beklerim son zamanları yalnız kalmasın der ama kendi işi oldumu kocama hadi bizi şuraya bırak der o zaman düşünmüyor benim evde yalnız olduğumu hep bi teZatlık var bu arada eşim nerdeyse 2 aydır işsiz bi tek benim maaşım var hiç düşünmüyorlar bu araba su mu yakıyor dıye valla son zamanlarda herseyı gözüme batar oldu lohusalıkta halledıcem çekemem onu

Ayy kızıma mama verdim karnı tok altı kuru gaz çıkardı uyumuyonmeme istiyo

Aynen canim emzirip zar zir uyutuyorum. Geliyor battaniyesini duzeltiyor cocugu mincikliyor uyandiriyor. Cocuk aglayincada annesi emzir meme istiyir. Tok diyorum ama meme araniyor diyor. Ya bebek bu illaki aranir ama yok ben dinlendimmi kadina bi haller oluyor

Sinir oluyorum sanki bizden daha çok düşünecekler bebeklerimizi. Sözde oğullarının gözüne girmek için ilgili babaanneyi oynuyorlar. Biz de sarılık için hastaneye yattığımızda sinir krizi geçirtti eşim resmen bana sürekli annemi yermeler annesini göklere çıkartmalar. Kovdum ben de yanımdan ihtiyacım yok sana git diye sonra aklı başına geldi sevimlilik yapmaya çalıştı ama nafile..
Bana karşı olan tek bir yanlışına bakıyorum eşimin çok doldum ben de kızımı atar arabaya basar giderim kafa dinlerim biraz planımı bile yaptım

Görmezler canım görmüyorlar annelerinin yaptıkları onlara iyi niyetli geliyor hep illa bir savunma. İyi demişsin hak etmiş kaynanan. aman eşin misilleme yapmaz canını daha çok sıkmaz inşallah

3 yaşındaki çocuğunla kendi oğlunu mu karşılaştırıyor(!) ayağında da sallasın olmazsa oğlunu..

Allah hepimizin yardımcısı olsun...gerçekten çok zor acaba bende mi böyle olurum diyorum...şu an anlayış gösterseler biraz müsaade etseler bize de bizde nefes alsak ama nerdeeeeee....annem hiç karışmıyor ben değiştiriyorum bebeğin altını gazını ben çıkartıyorum alışayım öğreneyim diye o illa bir yorum yok o öyle olmaz Yok üşütüyorsun...ne dertliymişiz hepimiz de...Bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum duygulanıyorum mutluluktan Yok napıyorsun sen niye ağlıyorsun sütünü keseceksin..sen kesme de sütümü onu ben kesmem diyeceksin denilmiyor işte..

Sıkıyor canımı annesini gönderdi az önce bir görsen sanki Almanya'ya gitti...ay dedim benim inadıma yapar gibi...sonra da diyor ki noldu birşeye mi bozuldun lohusayım ya ondan dedim bende..

3 yaşındaki çocuğunla kendi oğlunu mu karşılaştırıyor(!) ayağında da sallasın olmazsa oğlunu..
Ayyy elinde olsa sallar oğlum içlik giydin mi oğlum bu tarafa otur oğlum şunu ye kv evi sobalı ayakkasını sobanın yanına koyar uşumesin diye geçende küçük minder vermeye kalktı sabahları araba soğuk inerken indir sıcacık otur diye...
Ayy birinde de biz nişanlıyken karpuzu oğlu taşımasın diye bana beraber taşıyın dedi bende oralı olmadım oğlunun elinden almaya kalktı erkek ya bi karpuzu da taşımayacaksa
Ayy bide oğlunun yanında bana der Allah aşkına şunu yap oğluma yok yatagına tuluk koy ev zaten kalotiferli sıcak oğlunda bebek degil sanki ben hiç kocamı duşunmuyorum gibi davranıyı eşime karşı deli oluyorum o iyi ben kotu oluyorum

Sıkıyor canımı annesini gönderdi az önce bir görsen sanki Almanya'ya gitti...ay dedim benim inadıma yapar gibi...sonra da diyor ki noldu birşeye mi bozuldun lohusayım ya ondan dedim bende..
Deseydin peşinden git nasılsa annem gelecek diye. Bu arada Kv kp geldi intikam zamanı eşimi bekliyorum lafları geçirmek için :)

Benimki de beni arar oğlu hasta olduğunda uok çorba yap yok ıhlamur ver ben de sonunda tersledim gayet güzel bakıyorum ben eşime söylemene gerek yok diye. O gün bugündür hastalık zamanı aramaz beni
kaynanana desene oğlunun tırnaklarını kesip çıkardığı yere geri koysun:) e tabi her daim haksız olan biziz anneleri iyi düşünür eşler kötü niyetlidir(!)

Bizimkide guya bebege bakacak ama her agladiginda meme ver diyor anca. Esim sonunda patladi. Ne bu dedi her agladiginda nie meme verdiriyorsun bununda bi saati yokmu dedi. Neymis bebek eme eme buyurmus ama anneyi dusunen yok inek herdaim hazir cunku

Benim k.validenin bana sen kendini dogum yapmis sayma dedigi bile oldu sezeryan oldum diye. Kadinin vari yogu benle ugrasmak

Bana iki gun zor gelen kv o da bizim dememizle bugün ablasına gitmiş madem kp yalnız bırakamıyordun evde bende duramamıştın da ablana neden gidiyorsun sbah gitseydin olur mu cnmmm sabah soğukta kim gidecek şimdi eşim annesini evinden alıp ablasına götürmüş yarın akşam da alır evine bırakır bana bir gün 2 de geldi ertesi gun 8 de kaçtı akşamı bile beklemişti hoş gelmemesinden daha memnunum da gene de zoruma gitti hani kalamıyodu dedim eşime arkam donuk gittim hemen toz kondurmuyo ayy neyse ya

Ayy bıde kaynıma kız bakarken benden saklıyo hiç soylemez

Bizimkide guya bebege bakacak ama her agladiginda meme ver diyor anca. Esim sonunda patladi. Ne bu dedi her agladiginda nie meme verdiriyorsun bununda bi saati yokmu dedi. Neymis bebek eme eme buyurmus ama anneyi dusunen yok inek herdaim hazir cunku
Çok bildiklerinden kaynaklanıyor ama eşini tebrik ederim

Gelinlerin bu dünyadaki sınavı bu tarz kaynanalar zaten.. Allah sabır versin hepimize.
Bu arada kaşıklı biberon kullanan var mı? Nasıl bir şey anlayamadım ben

Eklentiler

• IMG_0576.PNG
    126,7 KB · Görüntüleme: 45
Gelinlerin bu dünyadaki sınavı bu tarz kaynanalar zaten.. Allah sabır versin hepimize.
Bu arada kaşıklı biberon kullanan var mı? Nasıl bir şey anlayamadım ben
Boyle birşey mi varmış ya güzel gözüküyor işe yarar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…