Benim durumda ayni benden baska herkes lohusa tribinde, esim izin aldi guya yardim edecekti bana. Evde annen k.valide esim vardik 1 hafta. Annem bisey dese surat 5 karis, kendi annesinin pesinde dolaniyor. Annem bi sabah yurumek icin firina gitti sonra markettende kahvaltilik almis eksik bikac sey vardi. Annemin aldiklarina hic dokunmadi, en sonunda cektim kenara esimi senin derdin ne dedim. Rahatsizsan soyleyim anneme gitsin sen bak geceleri cocuga dedim. Yok efendim cok yorulmus herkes ondan bisey istiyormus. Dedim evin duzenini bilen sensin kimden isticekler dedim. Sen yorgunsunda ben cokmu iyiyim, sezetyan agrim var, emzirmekten goguslerim aciyir, sirtim agriyor, uykusuzum dedim. En son annemle gece 11de canimiz pizza istedi bu bir konusmaya basladi, yok niye hazir yiyormusum, bebege sagliklimiymis, evde yemek varmis. Dedim bebegini bukadar dusunuyordun madem.hamileyken niye sesin cikmadi dedim, resmen adam 180 derece dondu, hicboyle biri degildi.annemin yaninda bir guzel tartistik dedim anneme kalk gidiyoruz yeter. O gunden beri sut dokmus kedi gibi geziyor. Ama ben kirildiktan sonra ne fayda, dedim yanarim yanarim su dogumumda tek guzel bir anım yok. En cok ona yanarim dedim.