• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar kızımın bezini değiştirirken dünyam başıma yıkıldı kan vardı apar topar götürdük hastaneye şükürler olsun sıkıntılı bir durum değilmiş annenin bazı hormonları buna sebebiyet verebiliyormuş gidene kadar ağladım :( ama sonra rahatladım topuk kanımız alındı işitme testi yapıldı..topuk kanı kaç günde çıkıyor bilen var mı?

Yok tek değil 2 tane ablası var. Kv doldurup doldurup salardı üstüme şimdi de eşim saçmalamaya başladı annemin yaptığı şeyleri görüyor kendi annesi yapamayacağı hatta yapmayacağı ve yapmadığı için anneme düşman kesildi bir surat asmalar trip atmalar ben doğurdum adam lohusa depresyonuna girdi resmen. Bunda da kaynanamın etkisi var kesinlikle neler diyorsa artık eşime.

Canım yazdıkların yaşadıklarıyla bu kadar mı uyuşabilir...bebeğimin herşeyini annem yaptı o kalıyor surat 10 karış dün annesi geldi bir mutlu bir mutlu dedim ki ben miyim lohusa sen misin?.? Evet bende farkındayım kaynanamın etkisi var bende onların yanında "annem sen yoruldun otur" "annem yapıyor sağolsun" gibi cümleler ediyorum renk benz atıyor...gerçekten zihinlerinde problem olduğunu düşünmeye başladım bu kv.lerin...şeytan diyor ki söyle herşeyi...suratımı asıyorum bende en fazla eşimin anneme yaptığı gibi...

KızlaR benim gibi büyük küçük wc ye çıkamayan var mı. Yapamamak cook kötü. Aslında kabız da değilim Ama yapamıyorum. İdrarı bile çok bekleyince anca atıyorum. 12 günlük olduk normal mi bilmiyorum
Bende de tam tersi karın ağrısı ve ishal var
Canım yazdıkların yaşadıklarıyla bu kadar mı uyuşabilir...bebeğimin herşeyini annem yaptı o kalıyor surat 10 karış dün annesi geldi bir mutlu bir mutlu dedim ki ben miyim lohusa sen misin?.? Evet bende farkındayım kaynanamın etkisi var bende onların yanında "annem sen yoruldun otur" "annem yapıyor sağolsun" gibi cümleler ediyorum renk benz atıyor...gerçekten zihinlerinde problem olduğunu düşünmeye başladım bu kv.lerin...şeytan diyor ki söyle herşeyi...suratımı asıyorum bende en fazla eşimin anneme yaptığı gibi...
Aman cnn erkekler anneci oluyo benim ilk kızım oda takımını annemler aldı genç odası bide baza falan alındı alınana kadar burnumdan geldi ne gerek varmış bilmem ne ama bak 3 senedir kullanıyoruz bi Allahrazi olsun denmiyo...şimdi de annem kaldıgında bişi demedi ama 3u istemiyomuş o zaman etrafımda 3 4 kişi dolanırmış kendi yapmamı bekledi bir hafta sonra gönderdim bende anneme de kıyamadım rahat edemiyo diye...
Bide ben mi lohusayım o mu anlamıyorum tamam yorulup geliyor evde de kızım ilgi istiyo ama ben napıyım demi...bende yorgunum

Benim ki saat kurmuş gibi 2 saatte bir kalkıyor. Gündüz bazen saat başı
bizimki akşama kadar mememde doymuyo ondan galiba diyorum dayanamayıp öğle mama veriyorum bide geceleri iki yada 3 kez veriyorum yoksa sabaha kadar gene memede uyuycak

Yoruldummmm memeyi bırakınca aglıyo hiç bişey yapamıyorum sıkıldım:KK43:((((((

Bende ayni durumdayim..tam da soracaktim sizde durumlar nasil diye..oglum 12 günlük ve uyumuyo..intenette yenidogan bebekler 20 saat uyur diyo bizimki gece 6saat zor uyuyo..gündüz hic uyku yok..surekli emziriyorum..napmak lazim bilemiyorumm ama cok bitkinim artik bende:kızgın::cry:

Kızlar ben saat 15.20 de oğlumu epidral sezeryanla doğurdum. 37+5 de bugün kontrolüm vardı. Yalnız pazartesi salı günleri belime ve kasıklarıma ağrı gidiyordu. Doktora söyledim açıklığa baktı 3 cm açıklık olmuş meğersem. Baya da bi acıdı kontrolde Zaten. Sonra nst ye bağladılar sancı çıktı doktor artık bekleyemem dedi. Hemen yatışı yaptık. Ameliyathanede anestezi uzmanı me istiyorsun dedi. Dedim ki aslında yarım istiyorım ama baş ağrısından çok korkuyorum. Oda dedi ki sana en ince iğneyi yapıcam.sora 24 saat mümkün olduğunca az hareket edeceksin bitter çikolata vE kafein alacaksın ve 3 lf su mutlaka.
Epidral vuruldum bebeğin doğması 10 dk zaten. Doktorum iyiki almışız bebeğin zarı o kadar incelmiş ki bıçağı bırak dokunduğum an zar yırtıldı dedi. Bebek 4 kilo doğdu herkes sok oldu :) herkes çok güzel Bebek diye resmini çekti :) sonra odaya geldik. Yanımda biraz oksijen aldı. Kan şekeri takip ediliyor tombik olduğundan. Emzirdim sütüm Yok henüz Ama emziriyorum bol bol. Şimdi mama verdik şekeri düşmesin diye 10 cc kadar aldı.
Benimde uyuşukluğum geçti ilk turumu attım hemşire çok beğendi çok güzel kalktın dedi. Dedim sus nazar erme :)) hastane de doktorlar da çok ilgili. Biraz ağrım var ama olur o kadar :)

Hayirli olsun canim. Rabbim anali babali buyutsun yavrunu.

Kizlar. Bebegim hem oksuruyor hem hapsuruyor. Napicam bilemedim. Kizim da zaten 3 haftadir iyilesemedi. Ondan mi gecti olacagi mi vardi bilmiyorum. Cocuklarima bakamiyorum. Hic iyi bir anne degilim :(

Kızlar bugün kntrolum vardı ..Dr 40 girdik ama gelmeye niyeti yok dedi hep açılma olurdu ama bunda 1cm anca dedi dr şok oldum ya okadar da baskı yapio sipa ama sancım okadar etkili dgl onu hissediyorum ...dua edin açılma olsun ...cuma tekrar gidicem bakalım bari yeni yılı beklesin bu kadar kalmışken dedim hele cuma görelim bi dedi allah yardımcımız olsun

Kizlar. Bebegim hem oksuruyor hem hapsuruyor. Napicam bilemedim. Kizim da zaten 3 haftadir iyilesemedi. Ondan mi gecti olacagi mi vardi bilmiyorum. Cocuklarima bakamiyorum. Hic iyi bir anne degilim :KK43:
Canım emin ol çok iyi bir annesin,ama kış çocuğu bunlar maalesef, benim ilkinde de daha 8 günlükken soğuk algınlığı geçirmişti yavrum ,birde büyük insan gibi öksürüyordu,sadece serum fizyolojik ile burnunu açıyorduk,1 haftada iyileşmişti,mümkün olduğunca anne sütü ver senin antikorların onu iyileştirir,çok geçmiş olsun üzülme

Kızlar bugün kntrolum vardı ..Dr 40 girdik ama gelmeye niyeti yok dedi hep açılma olurdu ama bunda 1cm anca dedi dr şok oldum ya okadar da baskı yapio sipa ama sancım okadar etkili dgl onu hissediyorum ...dua edin açılma olsun ...cuma tekrar gidicem bakalım bari yeni yılı beklesin bu kadar kalmışken dedim hele cuma görelim bi dedi allah yardımcımız olsun
Canım kanala girmişmi bebiş peki, vajinaya doğru basınç varmı, suni sancı ile denersiniz olmazsa,hayırlısı olsun

Bende ayni durumdayim..tam da soracaktim sizde durumlar nasil diye..oglum 12 günlük ve uyumuyo..intenette yenidogan bebekler 20 saat uyur diyo bizimki gece 6saat zor uyuyo..gündüz hic uyku yok..surekli emziriyorum..napmak lazim bilemiyorumm ama cok bitkinim artik bende:kızgın::cry:
Yanında fön makinesi çalıştırın, veyahutta aspiratörü açın önünde pışpışlayın

Kızlar kızımın bezini değiştirirken dünyam başıma yıkıldı kan vardı apar topar götürdük hastaneye şükürler olsun sıkıntılı bir durum değilmiş annenin bazı hormonları buna sebebiyet verebiliyormuş gidene kadar ağladım :KK43: ama sonra rahatladım topuk kanımız alındı işitme testi yapıldı..topuk kanı kaç günde çıkıyor bilen var mı?
Oluyor canım öyle anneden geçen hormonlar çişini renkli yapıyor çocuğun

Canım kanala girmişmi bebiş peki, vajinaya doğru basınç varmı, suni sancı ile denersiniz olmazsa,hayırlısı olsun
Zaten diğer 2 dogumum Dada suni sancı aldım bunda kaçınılmaz son artik alıştım ama digerlerinde açılmm olmuştu şimdiye kendiliginden bunda tık yok kanalda bebis evet yürüyüş yapiorum artık asansör kullanmiomdq bakalım faydası olcakmi evde hiç oturmuyirum hareket halindeyken bakalım bunlara rağmen açılma olur inş

Zaten diğer 2 dogumum Dada suni sancı aldım bunda kaçınılmaz son artik alıştım ama digerlerinde açılmm olmuştu şimdiye kendiliginden bunda tık yok kanalda bebis evet yürüyüş yapiorum artık asansör kullanmiomdq bakalım faydası olcakmi evde hiç oturmuyirum hareket halindeyken bakalım bunlara rağmen açılma olur inş
Anladım tecrübelisşn öyleyse zaten biliyorsundurda hurma ye bol bol,ben ilkinde hurma yemekten erken doğurmuştum ,bunda da yine hurmayı abarttıpım bir gün sancılandım erkenden şimdi yemiyorum korkudan, erken gelir diye ,benim dedğim yaş hurma canım cennet meyvesi denilenden

Anladım tecrübelisşn öyleyse zaten biliyorsundurda hurma ye bol bol,ben ilkinde hurma yemekten erken doğurmuştum ,bunda da yine hurmayı abarttıpım bir gün sancılandım erkenden şimdi yemiyorum korkudan, erken gelir diye ,benim dedğim yaş hurma canım cennet meyvesi denilenden
Biliyorum gnde 4 5 tane yiyorum bakalım artık nezmn Rabbim ol derse o zmn olucak

Aynen canım ben de senin annene aynı davranıcam hoşuna gidecek mi bakalım dedim. Neymiş o yorgunluktan yapıyormuş yorgun olsa da kendi annesinin yanında gülleri açıyor. Valla bundan sonra kısasa kısas işine nasıl geliyorsa öyle davranır bugün akşamüstü kv kp gelecek arabamızı getirmeye. Onun yanında aynı davranışın biraz daha fazlasını yapıcam bakalım ne hissedecek.

Ah canım kahroldum doktora gidene kadar :KK43: şükürler olsun ki korkulacak birşey değilmiş...
Geçen hafta ben de yaşadım aynısını taze kan renginde biri bezin ön tarafında biri arka tarafında 2 tane leke vardı. Bezi sardım aldım yanıma doktora koştum, zaman geçmesine rağmen renk aynıydı yani kan değilmiş doktor idrar ve kültür tahlili yaptı bir şey çıkmadı. Sorun yok dedi ama internetten bunu yaşayanları araştırdım susuzluktan da olabiliyormuş ben su vermeye başladım bebeğime hem bağırsaklarının da daha iyi çalışmaya başladığını gözlemledim günde 3-4 çay kaşığı veriyorum.

Back