- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Öyle bir durumda çekerim sınırımı kırarım kalplerini yaklaştırmam kendime de bebeğime de. bu kaynanalar neden böyle ya oğullarını mutsuz etmek için uğraşıyorlar resmenBen cok uzaklara gittim de ne oldu. Bi tayin hoooppp kaynananin dibinde bitersin
Benim canım da tatlı istiyor sürekli ama yemek yemek istemiyorum. Hep tatlı olsun yiyim benBen sürekli bişeyler yemek istiyorum ama yapmak istemiyorum tatlı şeyler istiyorum((((((
BEn de ben de başardım aynı şeyiİkiçocuhu aynı anda uyuttum ama uykum kaçtı
Kimi zaman ikimiz de kan ter içinde kalıyoruz çok normal canım emerken ciddi bir efor sarferdiyor kuzucuklarımız.
Evet normal. D vitamini kullanıyor musun. Doktoruna söyle istersen damla ayarı yapabilir kafa terlemesinde.
Kızlarr ara ara giriyorum ama yazmaya başlayınca bişi çıkıyo kalıyoo ayy bu kv ler hep aynı ya ille bi laf sokmalar
Ben benimkini çözemedim bi bakıyorum dualar ediyo beni duşunuyo bi bakıyorum laf sokma peşinde ....ama rabbim veriyo cevaplarını kızlarrr biz ev bakıyorduk kaynımda vardı o bi fiyat söyledi arkadaşı varmış 25 aşağı indiririm dedi bende oralarda zaten daha uygun dedim onun indirim dediğinden 15 daha ucuza vardı evler sonra iki hafta geçti biz daha pahalı bir eve baktık kv hemen laf soktu hani evler ucuzdu diye oğlu telefonda demiş hani ucuzdu diye sinir olmuştum bir hafta sonrası abisinin dediği eve de bakalım dedim rabbim öyle bir denk getirdi ki benim bulduğum evmiş onların dediği de o kadar ev varken istesem denk getiremezdim çok güzel cevap oldu onlara da tabi anlarlarsa ohh oldu ama benim moralimi bozmuşlardı eşimde onları tutmuştu demeseydin daha buyultur wv daha iyidir demişti bakk dedim aynı evmiş zaten kaynımın her yerde arkadaşı vardır hep bişeyleri halledecem der kv de o ne derse ona inanır ama bir faydasını goremedik
Ayy nerelere girdim gene ben ama insanın zoruna gidiyo ya herkese de diyemiyorsun
Baby plus kullanıyorum ben canım. Bizim de çocuğun odasinda park yatak var yatak odam küçük diye oraya aldım yanimda yatırıyorum. Çocuk dönmeye baslayana kadar yanında yokken rahatlikla kullanabilirsin.kızlar yatak odamızda park yatak var ancak kapıdan girip çıkmıyor her seferinde katlanması gerekiyor o yüzden salonda bebeği yatıracağım bir şey lazım sağlam aklım kalmadan mutfakta işimi yapabileceğim. ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Benimkide sıçrıyo ya..Benim canım da tatlı istiyor sürekli ama yemek yemek istemiyorum. Hep tatlı olsun yiyim ben
Benim minik çok sıçrıyor bugün uyuyamadı doğru düzgün normal mi bu kadar sıçraması?
Ben tembel anneyim işe güce bakmadım uyumaya çalıştım:)BEn de ben de başardım aynı şeyiAma evdeki ilk günümüz bi sürü işim vardı, onları hallettim. bugün evimize geçtik. iki kuzumla başbaşayım.
Bende istiyorummmmm ablamız bişi yaparsa diye ben nerde o orda olsun istiyorumkızlar yatak odamızda park yatak var ancak kapıdan girip çıkmıyor her seferinde katlanması gerekiyor o yüzden salonda bebeği yatıracağım bir şey lazım sağlam aklım kalmadan mutfakta işimi yapabileceğim. ev b ana kucağı almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Bebegim 25 günlük canim.Ben memnunum.Tam yatar oluyor.Yalnız biraz alçak. Benim gibi yatak yanı kullanacaksan yatak seviyesinde değil. İlerleyen zamanlarda sandalye gibi kullanılıp yemek yedirilebilir.teşekkürler
kullanışlı mı peki? 6 aylık olana kadar kullanacaksın anca gerek yok diyorlar kafam karışıyor bir de tam yatar oluyor mu yoksa hafif eğimli mi? bir de son bir soru sallanır olduğu için bebek sallanmadan uyumaz alışır diyorlar. kendi yatağında yatıramazsın diye sizde öyle bir durum oldu mu kaç günlük bebeğiniz?
???Kızlar bebegimin sarılığı 13 den 14.5 e çıkmış. Cuma günü gelin dedi doktor tekrar öf çok korkuyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.Kızlar ben saat 15.20 de oğlumu epidral sezeryanla doğurdum. 37+5 de bugün kontrolüm vardı. Yalnız pazartesi salı günleri belime ve kasıklarıma ağrı gidiyordu. Doktora söyledim açıklığa baktı 3 cm açıklık olmuş meğersem. Baya da bi acıdı kontrolde Zaten. Sonra nst ye bağladılar sancı çıktı doktor artık bekleyemem dedi. Hemen yatışı yaptık. Ameliyathanede anestezi uzmanı me istiyorsun dedi. Dedim ki aslında yarım istiyorım ama baş ağrısından çok korkuyorum. Oda dedi ki sana en ince iğneyi yapıcam.sora 24 saat mümkün olduğunca az hareket edeceksin bitter çikolata vE kafein alacaksın ve 3 lf su mutlaka.
Epidral vuruldum bebeğin doğması 10 dk zaten. Doktorum iyiki almışız bebeğin zarı o kadar incelmiş ki bıçağı bırak dokunduğum an zar yırtıldı dedi. Bebek 4 kilo doğdu herkes sok oldu :) herkes çok güzel Bebek diye resmini çekti :) sonra odaya geldik. Yanımda biraz oksijen aldı. Kan şekeri takip ediliyor tombik olduğundan. Emzirdim sütüm Yok henüz Ama emziriyorum bol bol. Şimdi mama verdik şekeri düşmesin diye 10 cc kadar aldı.
Benimde uyuşukluğum geçti ilk turumu attım hemşire çok beğendi çok güzel kalktın dedi. Dedim sus nazar erme :)) hastane de doktorlar da çok ilgili. Biraz ağrım var ama olur o kadar :)
Ben de öyleyim canım ya 25 günlük olduk.Normalde afedersin her gün çıkardım ama şimdi yok ve çok rahatsız ediyor.Küçük için de neden bilmem genelde karın ağrısıyla hissediyorum sondadan sonra böyle oldu sanki onu çıkarırken de hemsire geldiğini anlamazsin sen git kendin demişti bu kadar zaman geçti hala etkisi var mıdır bilmem.KızlaR benim gibi büyük küçük wc ye çıkamayan var mı. Yapamamak cook kötü. Aslında kabız da değilim Ama yapamıyorum. İdrarı bile çok bekleyince anca atıyorum. 12 günlük olduk normal mi bilmiyorum
Canım korkma dua et ve aç bırakmamaya çalış mesleğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?