Ayy pahalıymış cnm bizim burda ozeller bu fiyatlar civarında tabi daha özeline gidersen vıp falan 5000 civarıinşallah öyledir..ahh canım ahh doğuma bile 5 bine yakın para isityorlar..bebeğin tahlilleri içinde para isterlerse evin yolunu bulamayız diye korkuyorum:) gidince bi sorcam..hayırlısı bakalım..
Dengesizler işte şu halde bir de onların saçmalıklarına kafa yoruyoruz. Bazen diyorum keşke çok uzakta yaşasak da ulaşamasalar.Kızlarr ara ara giriyorum ama yazmaya başlayınca bişi çıkıyo kalıyoo ayy bu kv ler hep aynı ya ille bi laf sokmalar
Ben benimkini çözemedim bi bakıyorum dualar ediyo beni duşunuyo bi bakıyorum laf sokma peşinde ....ama rabbim veriyo cevaplarını kızlarrr biz ev bakıyorduk kaynımda vardı o bi fiyat söyledi arkadaşı varmış 25 aşağı indiririm dedi bende oralarda zaten daha uygun dedim onun indirim dediğinden 15 daha ucuza vardı evler sonra iki hafta geçti biz daha pahalı bir eve baktık kv hemen laf soktu hani evler ucuzdu diye oğlu telefonda demiş hani ucuzdu diye sinir olmuştum bir hafta sonrası abisinin dediği eve de bakalım dedim rabbim öyle bir denk getirdi ki benim bulduğum evmiş onların dediği de o kadar ev varken istesem denk getiremezdim çok güzel cevap oldu onlara da tabi anlarlarsa ohh oldu ama benim moralimi bozmuşlardı eşimde onları tutmuştu demeseydin daha buyultur wv daha iyidir demişti bakk dedim aynı evmiş zaten kaynımın her yerde arkadaşı vardır hep bişeyleri halledecem der kv de o ne derse ona inanır ama bir faydasını goremedik
Ayy nerelere girdim gene ben ama insanın zoruna gidiyo ya herkese de diyemiyorsun
Bülent beye randevu aldım cnm 3 de gitcez. Rasim yRd. Doçent olduğu için muayenesi 190 dediler çok geldi. Bülent uzman doktor mus inşallah iyidir@serpil89 doktora gittin mi canım.
Ayy aynen Allahtan aramızda mesafe var biraz kendi gelmiyo aynı şehirde olsak bile şimdi zaten bi ev bulduk gibi hayırlısıyla olur inşallah kv uzak annemlere az da olsa yakın :)Dengesizler işte şu halde bir de onların saçmalıklarına kafa yoruyoruz. Bazen diyorum keşke çok uzakta yaşasak da ulaşamasalar.
Beni de aradılar hastaneden mesut bey poliklinik yapmayacakmis 2den önce. Benim de işime geldi açıkçası mesut bey içime sinemisti.En son gittiğim doktora aldim tekrar irfan huseyin e.Bülent beye randevu aldım cnm 3 de gitcez. Rasim yRd. Doçent olduğu için muayenesi 190 dediler çok geldi. Bülent uzman doktor mus inşallah iyidir
1 saat sonra sezeryana giriyorum kızlar
Ewt canm akıo vakıt valla bı 2 aylık olaydık :)Cabuk geciyor zaman :) biz de 1 haftalik olduk ama sanki dun ciktim hastaneden. Gecem gunduzum kalmadi. Kizim bir yandan kiskaniyor. Hep onunla ilgilenmemi istiyor. Ufaklik mizirdiyor emmek istiyor. Tecrubeliyim depresyona girmem dedim ama dibine vurdum.
Gayet güzelmiş konumuAyy aynen Allahtan aramızda mesafe var biraz kendi gelmiyo aynı şehirde olsak bile şimdi zaten bi ev bulduk gibi hayırlısıyla olur inşallah kv uzak annemlere az da olsa yakın :)
Şimdiki evime annemler 2 arabayla geliyo ora olursa 10 dk da tek arabayla gelir:)
Saglikli sihhatli kucagina al insallah.ne oldu simdi kontrole gittin sezeryan oluyon.dahada gunune var ama iyi oldugunda haber ver bize1 saat sonra sezeryana giriyorum kızlar
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş inşallah bebişinee..1 saat sonra sezeryana giriyorum kızlar
Cnm Bülent bey iyi ilgili tüm sorularima güzel cvp verdiBeni de aradılar hastaneden mesut bey poliklinik yapmayacakmis 2den önce. Benim de işime geldi açıkçası mesut bey içime sinemisti.En son gittiğim doktora aldim tekrar irfan huseyin e.
Eşim abimin arkadaşı olduğu için mesafeli olma durumu bizde olmadı. Evlenmeden önce de annemin evine girip çıktığından biz o denge meselesini kuramadık. Bizimkiler doğal olarak onu hiç yadırgamadı. Kendisi ailenin en küçük ve tek oğlu olduğu için kv tutuştu ilk evlendiğimizde bir de benim ailemin evine daha çok gidip gelmeye başlayınca oğlu elden gidiyor diye binbir türlü duygu sömürüleri benim arkamdan konuşmalar, alttan alttan aileme karşı doldurmalar vs vs öyle ki annemin evine gitmeyelim diye annemin köpeklerinin zarar vereceğine inandırmış adamı resmen. Bizim yanımızda iyi kv ayaklarında, laf sokmaya çalışıyor ben tersleyince salak ayağına yatıyor. Üff bıktım valla bir de biz ailelerimizn bulunduğu şehirde değil oraya yakın bir ilçede yaşıyoruz. onlarla aynı şehirde yaşasaymışız nolurmuş bilmiyorum.
Dengesizler işte şu halde bir de onların saçmalıklarına kafa yoruyoruz. Bazen diyorum keşke çok uzakta yaşasak da ulaşamasalar.
Yok tek değil 2 tane ablası var. Kv doldurup doldurup salardı üstüme şimdi de eşim saçmalamaya başladı annemin yaptığı şeyleri görüyor kendi annesi yapamayacağı hatta yapmayacağı ve yapmadığı için anneme düşman kesildi bir surat asmalar trip atmalar ben doğurdum adam lohusa depresyonuna girdi resmen. Bunda da kaynanamın etkisi var kesinlikle neler diyorsa artık eşime.Aslinda basta şansliymissin ama arkadan doldurmayi butun kv ler yapiyo heralde. Öyle konusurdu ki esim bazen resmen kaynanamin cümleleri cikardi agzindan. Konusunca bana hak verirdi ama annesine gidince dönerdi. Benim dediklerimi annesine anlatirdi ama onunkileri hayatta bana söylemezdi. Cok sükür suan hersey tersine dönmüs gibi ama esim bana yaklastikca kaynanam dışlıyo diger çocuklarini kolluyo artik. Seninki tek cocukmuş o cok daha zordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?