2016 Aralık Anneleri

Anneler meme verirken annem sürekli az birini emzir Sonra biraz da diğerini emzir diyor. Peki birini tamamen emzirip diğerine mi geçmeli yoksa ikisini de az az emzirmeli mi?
Once birini sonra birini vermeliymisiz mesela birakti ya emmeyi sonraki vermemizde gene ayni memeyle basla dedi ebemiz yagli sit sonradan gelirmis once sekerli gelirmis ikinciye verdiginde faydaliyi icermis

Bizde epeydir yalniziz kv zaten iki gun geldi Annem gidince 10 a kadar yatti Annem de zavallim kaldi AMA esimden cekindi esimde rahat edemiyordu Ben idare ederim dedim gonderdim

Once birini sonra birini vermeliymisiz mesela birakti ya emmeyi sonraki vermemizde gene ayni memeyle basla dedi ebemiz yagli sit sonradan gelirmis once sekerli gelirmis ikinciye verdiginde faydaliyi icermis
Anladım çok teşekkürler :) zaten ikisini bir verince sanki doymuyor gibi hissediyorum süt az birikiyordu ben de birinde birini veriyorsam ikinci emmede diğerini veriyorum

Ewde onla tek kalmakda guzel canim ama anneme alismistim ewin icinde. Ne bliyim ben biraz sulu gozum. :.(
Insallah bizde cabuk atlatiriz canim :)
Insallah canm gecer merak etme. Sen emzir yeter
üzülme canim yaa senin güçlü olman lazım
enes in sana ihtiyacı var
canın sıkıldıkça yaz buraya
Burayada pek giremiorumki dogumdan sonra koptum kim dogurdu kim etti habersizim :) ama gordugum kadariyla bi kac kisi kalmis. Enes uyuyo bnde varsa isimi yapiorum. Sonra bende uyuyorum. Yemek ayri bi mesele annecigim ne guzl hallediodu. Smdi gene dusun dusun dur ne yapsam die

Kızlar ebebekte bebek bezlerinde bugüne özel yüzde 26 indirim var haberiniz olsun.Bakım ortulerinde fln da varmış.

Benim carsamba aksami geldi nisan ilk. Bakalim bekliyorum hala
Yarin aksama kadar dogurman lazim:)))ama şunuda unutma eger aciklik muayanesi oluyorsan oda nişan gelmis gibi akinti yapabiliyor.ilk dogumumdan biliyorum.asıl nişan cok yogun bi akinti oluyor seffaf sumuksu de

Yarin aksama kadar dogurman lazim:)))ama şunuda unutma eger aciklik muayanesi oluyorsan oda nişan gelmis gibi akinti yapabiliyor.ilk dogumumdan biliyorum.asıl nişan cok yogun bi akinti oluyor seffaf sumuksu de
Evet seffaf sumuksu hafif pembe. Halada devam ediyor az az. 2 kere alttan muayne oldu belki oda etkiledi.

Suni sanci denenecekmi
Yok onu istemiyorum. Sezeryan olsun.

Yaaa ne guzel insallah biz de o gunlere gelebiliriz sanki coook uzakmis gibi geliyor ama sayılı gun gecip gidiyor, yarısı bitti bile :)
Hamileligim iyi geciyor benim cok sukur insallah bu sekilde sorunsuz bi sekilde tamamlanir. Bizim de erkek bebis geliyor bakalim nasil olacak, cok heyecanliyim :) eminim ben de senin gibi ne acemilikler yaparim ama alisilir zamanla dedigin gibi :) Allah uzun saglikli ömürler versin kuzuna canim

ahhh o anneler ne işlerimizi gördüler hakları ödenmez
benimde 2 hafta kalmıştı wc hariç yerimden kalkmadım desem yerdir
kimse kalmadı hakikaten başka sayfa mı açtılar bizden habersiz eskiden okumaya yetişemiyorduk

o kadar cabuk geciyorki zaman.. Ben hala nasil boyle hizli gecti anlayamadim. Her anin tadina vararak keyifle yasamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…