Paşan gelince yan yatmakta lüks olacak ama :)))))Beklemek gerçekten çok fena bi belirti arıyorsun bnm iki bebiste suni aldıgim için bunda farkliyim ama kendi sancı mi anlayamiyorum bel kısmında yanlardan ağrı oluo Karnım sertlesio ve ağrı giriyo ama hala bi belirti yok bakalım küçük paşa ne zmn gelicek yan yatmaktan yoruldum
BENCE de. Zaten iyice ağırlaşmış oluyor insan, mide yanması bulantısı bi tarafta, bı de doğum endişesi nasıl olacak, nasıl geçecek. Çok şükür kafamda rahat bedenimde. Kuzuma da kavuştum. Herşey vaktinde güzel.canim valla ne kadsr uykusuzlukda olsa. Bebeginle olmak hamilelikten 10 kat guzel, hamile oldunmi hep bi bekleyis bi acaba. Simdi ise bebek ses bebek kokusu emzirmek herseye bedel cok sukur
Doğumum kısa sürdü, çok zorlamadan bitti. Fazla dikişin olduğu içindir. Geçer inşallah tez vakitte. Hoşaf, meyve suyu hergün iç mutlaka çok rahatlatıyor...Ertesi gun mu benim biraz fazla galiba net bilmiyorum ama hala oturup kalkmakta zorlaniyorum. Tuvalet vs zaten iskence.
Benimde cok kisa surdu aslinda 11 de hastaneye gitmistik muayeneden sonra hemen dogumhaneye aldi doktor 11:27 de dogdu oglum. 4080 gr dogdu sanirim ondan fazla dikis. Insallah gecer dedigin gibi sagol:)Doğumum kısa sürdü, çok zorlamadan bitti. Fazla dikişin olduğu içindir. Geçer inşallah tez vakitte. Hoşaf, meyve suyu hergün iç mutlaka çok rahatlatıyor...
Canim benimde hastaneden eve ciktiktan 2 gun sonra ayaklarim cok sismisti, dr.um tansiyonun normalse 15 gune gecer demisti, ayaklarini uzat bol su ic ve yuru dedi bol bol. Ben annemede ovdurdum hep cok sukurki baya indi
Bende son zamanlar koldan vurdum hep dogumdan 2 gun once biraktim sezeryanla dogum yaptim. Loldanda vurabilirsinGünaydın kıZlar bebişler çoğaldıkça konular değişmiş darısı benim gibi doğum bekleyenlere bi değişiklik olmaZs benımde son 10 gün çarsamba kontrol her kontrolde öne çekiliyor bakalım bu haftam ne olacak? Bişey soracaktım aslında
37 haftalık olduk biz cleaxne iğne kullanıyorum hep göbeğimin yanlarına yapıyodum ama beZeler olduğunu farkettım O yüzden 2 gündür koldan yapıyorum koldan bu iğneyi vuran oldu mu acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler
Canm bizim 3. Gun kontrolumuz vardi. Dr yuzunde gozle gorulur tam bise yok gbi ama bakalim genede dedi test yapildi 10 cikmisti. Risk siniri ne demistim 3 gunluk bebek icin 15 sinirda degil dedi. 10 gunlukken gelirsiniz dedi. C.tesi gittik sarilik bitmis dedi. 3.650 dogdu 3470 hastaneden cikmistik. 3.gun 3.590 di. 10 gunlukkende 3.790 di. Kg alimi cok iyi demisti. Suandada yuzu falan pembelesti artik vucudunda yoktu zaten. Bizden boleydi cnmAnnisler merhaba. Umarim herkes iyidir. Giremiyorum eskisi gibiDogum yapan varsa allah anali babali buyutsun.
Yenidogan sariligimiz var. Degerimiz 12 suanda. Sizler neler yaptiniz. Degerleriniz nasildi. Kac gunde normale dondu?
Ben de tam tersi herkes gitsin kızımla başbaşa kalıyım istedim kvye gelme artık dedim. Az önce annem de gitti. 1 ay oldu zaten 40ı falan bekleyemicem nasılsa her işimi kendim görebiliyorum. Eşimle bebeğimle başbaşa kalalım artık.Bnde bana bse olmaz diodum ama aynen her kosede aglayip durdum.
Canm bizim 3. Gun kontrolumuz vardi. Dr yuzunde gozle gorulur tam bise yok gbi ama bakalim genede dedi test yapildi 10 cikmisti. Risk siniri ne demistim 3 gunluk bebek icin 15 sinirda degil dedi. 10 gunlukken gelirsiniz dedi. C.tesi gittik sarilik bitmis dedi. 3.650 dogdu 3470 hastaneden cikmistik. 3.gun 3.590 di. 10 gunlukkende 3.790 di. Kg alimi cok iyi demisti. Suandada yuzu falan pembelesti artik vucudunda yoktu zaten. Bizden boleydi cnm
Ooo maşallah paşaya. O kadar olacak tabi :)Benimde cok kisa surdu aslinda 11 de hastaneye gitmistik muayeneden sonra hemen dogumhaneye aldi doktor 11:27 de dogdu oglum. 4080 gr dogdu sanirim ondan fazla dikis. Insallah gecer dedigin gibi sagol:)
üzülme canim yaa senin güçlü olman lazımO kdr duygusaldiki. Simdi esim ewde pek gostermiorum ama her kosede gecip agliorumbabam normal yenidogan bebek kucagina falan alamaz sewemez ama enesi aldi sewdi. Giderken hele sarildi kokladi optu aglama sakin anneni yorma dedi. Annem enesten kopamadi sarildi optu.bakti baktii sanki yeniden baba ewinden gelin cikio gbiydim cok zor ayrildk annemle falan yanlz kimsesiz hissetmek cok zor. 2 tanede kuzenim bizdeydi 3 gundur onlarda gelmislerdi babamgille. Ew kalabalikti baya birden bire haziirliklar baslayip herks gidiverince cok boslukta kaldim. :.( hem isimi yaptim.hem agladim bebegime sarilip :.(
Ben de tam tersi herkes gitsin kızımla başbaşa kalıyım istedim kvye gelme artık dedim. Az önce annem de gitti. 1 ay oldu zaten 40ı falan bekleyemicem nasılsa her işimi kendim görebiliyorum. Eşimle bebeğimle başbaşa kalalım artık.
Canımmm hayırlı olsun almıssın bebegini kucagına, cok sevindimmm
Darısı bizlerin başına insallah :)
Öyle bi aklıma geldin, bakayım demistim, meger dogumun gerceklesmis. Hamile kalmak istedigimiz günler geldi aklıma, cok sukur ki istedigimiz oldu, hatta sen bu süreci saglıkla tamamladın bile :) Annelik nasıl gidiyor, alıştınız mı birbirinize?
Bırakın bir deniyim de yapabilecek miyim tek başıma merak ediyorum yapamazsam çağırıcam sizi gibi bir bahane işe yarayabilirOff su ara benim de derdim bu. Ama nasil yapicam bilmiyorum. Artik iyilestim diyorum ama kimse buna inanmiyo. Sanırım aras tan ayrilmak istemiyo kimse. Kaynanama gelme artik dedim hic dememisim gibi davraniyo. Annem birakamam kirki ciksin diyo. Esim artik sıkıldım basbasa kalalim diyo. Ne yapicam ben
valla ben dogum yaptigimdan beri esimle bas basayim.. annem arada gelir gider kimse kalmadi gerek duymadim iyikidr istemedim kimseyiOff su ara benim de derdim bu. Ama nasil yapicam bilmiyorum. Artik iyilestim diyorum ama kimse buna inanmiyo. Sanırım aras tan ayrilmak istemiyo kimse. Kaynanama gelme artik dedim hic dememisim gibi davraniyo. Annem birakamam kirki ciksin diyo. Esim artik sıkıldım basbasa kalalim diyo. Ne yapicam ben
Teşekkür ederim Allah razı olsun :)Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?