• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun yeni doğan bebişler :) ben de normal Doğum yaptım kesiğim yoktu ama benim Etim çok gevrekmiş yırtığım çok oldu açılmam 10 cm olmasına rağmen yırtığım oldu benim ve çok kanamam oldu. Ama her şeye rağmen normal doğumu başardık çok şükür :) bebeğime baktıkça yaşadığım her zorluğu unuttum annelik böyle bir şey demek :KK66: ben de çok ağır sancıyı 3 buçuk saat kadar çektim toplamda 32 saat sancı çektim ilk başta adet sancısı gibiydi hafif hafif yarım saatte bir giriyordu gittikçe süre kısaldı ve sancının da şiddeti arttı en son zaten sancı nefes aldırmıyor. Sancının şiddeti arttıkça açılmam da arttı benim. En son 10 cm oldu hemen Doğuma aldılar. Doğum bir iki dakika içinde gerçekleşiyor zaten :) bir bakmışsınız bebeğiniz gelmiş :KK66:
son zamanki sancı çok fena nefesi kesiliyor insanın. Hemşireler nefes al ver dedikçe biliyorum ama yapamıyorum diyemedim onlara..Çok şükür kurtulduk bebeklerimize kavuştuk

Annemgil gidiyolar birazdan. Icim doluyo . Anneme cok alistim. Cokda ozlemisim. :.(
allah tez zamanda tekrar kavuştursun. Bende doldum şimdi seninle.
Kızımın doğumunda annemle berber bende gitmiştim. 1 ay annemle babamla kalıp kızım 2 aylık olunca dönmüştüm. Döndüğüm gün çok zor gelmişti bana da..

Kızlar akşam 8de başladı çok hafif hafif sancılarım.adet sancisi gibi 10 15dk da bi girip cikiyodu.gecete doğru fazlalaşmisti sancım .yattim uyudum uykumdan uyandirmaya başladı sancılar.kalktik hastaneye gittik 1 2cm açıklığım vardı bekliycez dediler bana gez yūrū 1 buçuk saat dediler gezdiik annemle hastane içinde dışında derken yine açılma fazla olmamıştı.kahvalti yap gel dediler.yaptim geldim nst ye bağlandim 1saat ,ama o ara sancilarim çoğalmişti hatta gezerkende zorlaniyordum.sabah 9bucuklarda ebe kontrol etti 5cm açıklık olmuştu dogumhaneye girdik orda 45dk da doğdu kendi sancımla.tabii benim bebek son ana kadar yukardaydı oyūzden zorlandım ve son anın sancıları çok kötūydū.çok şūkūr yırtığîm veta dikişim yok oğlumda iyi hamd olsun.kurtuldum şūkūr.darısî doğurmayanlarin başına...
güle güle büyüt bebeğini. Benimde bebeğim yukardaydı ) cm açılmam vardı ama bebek yukarda olduğu için inmesini bekledik. Son zaman kş sancılar çok kötüydü

Kızlar yine de biberon çok tercih etmeyin benden tavsiye. Bende kızımda bırakmıyor nasılsa dedim 3. Ayı bittğinde biberondan başka bişi kabul etmedi

Kizlar bebeklerinize gaz ilaci vermeye basladinizmi kac gunlukten itibaren veriliyo.bide her emzirmeden sonra uyusa bile gazini cikarmaya calisiyomusunuz.ben surekli emziriyorum bebegim 17 gunluk.nefes almaya vakit yok

Kizlar bebeklerinize gaz ilaci vermeye basladinizmi kac gunlukten itibaren veriliyo.bide her emzirmeden sonra uyusa bile gazini cikarmaya calisiyomusunuz.ben surekli emziriyorum bebegim 17 gunluk.nefes almaya vakit yok
1 hafta önce başladık damlaya canım sab simplex kullanıyoruz. Tamamen geçirmese de hafifletti kızımın sancılarını.

Gozun aydinn. Saglikla buyusun minnos.

Hadi hayirlisi olsun bakalim devam edicekmi.

Doğum sancısı gibi sanki. Pozisyon değiştirmek Vs geçirmezse doğum sancısı. illa çok şiddetli olacak diye düşünme. wc de dikkat et. Takip et yine düzenli mi diye. 5 dakikada bire düşünce gidersiniz hastaneye :) BAnyoda çok rahatlatıyor. BAĞdaş kurup burundan göbeği şişiren nefes alıp ağızdan verebilirsin sancı oldukça. Nefes de çok rahatlatıyor. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin...

Canım benim durma git hastaneye ben doktorum 2 ay da kadın doğumda eğitim alma şandım oldu ona rağmen ayırt edemedim doğum sancımı. Herkeste aynı değil sen her zamankinden farklı hissediyorsan git durma.

Ne durumdasin canim
. Sanci gitti resmen düzeni bozuldu yine bebek.oynuyor ama hafif hafif bugunpazar yarın ilk işim nst olacak inşallah ağrı var halsizlik var ama düzensiz ara ara geliyor ilkimde hiç hissetmemistim yarın bakalım doktor ne diyecek gerçi bizimkilere kalırsa hiç beklemeden gitmeliyim nolur nolmaz diye ama :) simdi kiziyorlar bizi uyandırmadın diye bidaha 10 dk da bir olursa doğru hastahaneye siklasmasini beklemeden :/

Canım benim çatı muayenem vardı Cuma günü...doktor Doğuma tetiklemesin diye ki haklıymış 39.haftaya bıraktı...o akşam kahverengi akıntı geldi... ve ardından 4-5 saat sonra sancılar başladı başta önemsemedim muayenedendir belki dedim ama şiddetliydi 15 dk da 1 di sonra sabah 4:30 da 8 dk da 1 e düştü hastaneye geldik 2 cm açıklığım vardı yatışımız yapıldı...4 cm e geldiğinde epidural takıldı o an rahatladım ama sonra yine sancıları hissettim... doktor pelvis basık her an sezeryana alabilir dedi o kadarsancı sonrası çok üzülürdüm...arkadaşlar sütümü arttırmak için neler yapabilirim bir de meme başı çatlağım var ne iyi gelir :(

allah tez zamanda tekrar kavuştursun. Bende doldum şimdi seninle.
Kızımın doğumunda annemle berber bende gitmiştim. 1 ay annemle babamla kalıp kızım 2 aylık olunca dönmüştüm. Döndüğüm gün çok zor gelmişti bana da..
Gndermedi esim cok gitmek.istedim ama yollamadi :( bende bi 20 25 gun durup geliyim dedim ama musade etmedi :( 15 tatilde erkek kardesim gelcek . Nisanda falanda annemle babaannem gelcekler. Bnde onlarla gtcem . Ama nisan dedigine daha kaaac ay var :(

O kdr duygusaldiki. Simdi esim ewde pek gostermiorum ama her kosede gecip agliorum :( babam normal yenidogan bebek kucagina falan alamaz sewemez ama enesi aldi sewdi. Giderken hele sarildi kokladi optu aglama sakin anneni yorma dedi. Annem enesten kopamadi sarildi optu.bakti baktii :( sanki yeniden baba ewinden gelin cikio gbiydim cok zor ayrildk annemle falan :( yanlz kimsesiz hissetmek cok zor. 2 tanede kuzenim bizdeydi 3 gundur onlarda gelmislerdi babamgille. Ew kalabalikti baya birden bire haziirliklar baslayip herks gidiverince cok boslukta kaldim. :.( hem isimi yaptim.hem agladim bebegime sarilip :.(

Belki nişan değildir doktoruna sordun mu ??
Evet hergun kontrole gidiyorum. Sanci veya su bekliyoruz. 40ta hala gelmezse sezeryan olucak herhalde. Ben suni sanci istemiyorum.
Merhaba kizlar bayadir girmiyorum ayri kaldim buralardan. 2 bebekli olunca hic vakit kalmiyor annemde yanimdaydi hic telefonu elime almadim.
Cok sukur biz iyiyiz buyuyup gidiyoruz 22 gunluk olduk bugun cok sukur :KK66: zaman cok cabuk geciyor. Ayy dogurmamis olanlar son gunletinizin keyfini cikarin .cunku hamilelik cok guzel bir duygu, simdi diyorum keske biraz daha karnimda kalsaydi :KK66: cunku cok guzel bisey.
Umarim herkes iyidir, butun dogum yapanlara hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun insallah.
Arada bir girmeye calisirim.
Artik diyet forumlarina yonelecem :KK70: kilolar bir an once gitsin suan 71 kiloyum .
Bu kiloyu koruyup bir an once 10 kilo vermem lazim. :KK66: hadi kizlar gorsz optum.
Karinda olmasi guzel ama gozgoze emzirmek nasildir kimbilir.. birde son hafta gercekten cook zor.

İyi geceler kızlar hazırlıktan giremedim hiç :temizlik: Yarın sabah yatışım yapılacak 9 gibi sezaryne alınıcam:skandal: Dualarınızı eksik etmeyin :dua: içim bi garip. Son gecem ama hiç öle hissetmiyorum :KK45:tabi kokum var heyecanımda :olamaz: Düşünmemeye çalışıorm:KK53:

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim insallah :)

Gndermedi esim cok gitmek.istedim ama yollamadi :KK43: bende bi 20 25 gun durup geliyim dedim ama musade etmedi :KK43: 15 tatilde erkek kardesim gelcek . Nisanda falanda annemle babaannem gelcekler. Bnde onlarla gtcem . Ama nisan dedigine daha kaaac ay var :KK43:
Günleri saymanın ne demek olduğunu iyi bilirim.Nisan gözaçıp kapayıncaya kadar gelsin

Canım benim çatı muayenem vardı Cuma günü...doktor Doğuma tetiklemesin diye ki haklıymış 39.haftaya bıraktı...o akşam kahverengi akıntı geldi... ve ardından 4-5 saat sonra sancılar başladı başta önemsemedim muayenedendir belki dedim ama şiddetliydi 15 dk da 1 di sonra sabah 4:30 da 8 dk da 1 e düştü hastaneye geldik 2 cm açıklığım vardı yatışımız yapıldı...4 cm e geldiğinde epidural takıldı o an rahatladım ama sonra yine sancıları hissettim... doktor pelvis basık her an sezeryana alabilir dedi o kadarsancı sonrası çok üzülürdüm...arkadaşlar sütümü arttırmak için neler yapabilirim bir de meme başı çatlağım var ne iyi gelir :KK43:
3 gün sütün az olur normal. Sonra gelmeye başlıyor. Günde 2,5-3 litre sıvı almak lazım. En önemlisi bu. Ben yarım litre rezene çayı içiyorum bebeğin gazı ve süt için. BI de dereotunun çok faydasını görüyorum.

Back