2016 Aralık Anneleri

Cnm ben de ısırganotu çayı içiyorum .30 cc yi nasıl veriyorsun bi anda mi bölüp bölüp mu? ? Benimki hem emio beni 10_15 dk ama aç kaldığını dusunuyorum ki doktor da öyle dedi kilo kaybı olmuş.
Hastaneden siringa veya kasikla ver dediler.Her 10 cc den sonra gazini cikariyorum.

Evet. Büyük genelde kendi yiyebilen, herşeyini kendi yapma meraklısı çocuktu, ben de izin verip desteklerim bu konuda. işim epey kolaylaşmisti. hamileliğin son haftalarından beri herşeyi bana yaptırma heveslisi oldu. Anne beni yedirtsene beni içirtsene, üstümü çıkar, seninle yucam (uyuyucam) :). Bi de inatlaşma başladı. Zor iş vesselam

Bebeklerin sürekli memede olmasının sebebi sadece açlık değil bence. Emme refleksi, kucakta olma isteği... 40 mucizesini bekliyorum.

Son düzenleme:
O zaman her emziriste 30 cc vericem 10 cc arası gaz çıkarcam. Kaç kere 30cc vercez gün boyunca.
Kaç kere vereceğine kendin karar ver sutune göre. Bana hastaneden ilk günler için 4-6 ölçek verebilirsiniz demişlerdi. Bir de sadece meme verirsen 2 mama verirsen 3 saat sonra doyurman gerekir bibhafta 10 gün kadar.Sonrası için uyandikca agladikca doyurulur.

Sesi kisildi çocuğun cnm hastanede aglamaktan aç kaldı çok korktum onla beraber ben de ağladım hep.senin sütun nasıl cnm
Benim de hastanede yetmedi bebek odasina götürüp oradan aradilar ek gida vercez çok kilo kaybetmis onayiniz var mi diye.Ben de o sezaryenli halimle nasil kalkip gittim bebek odasina bilmiyorum.Çok ağladım ben de besleyemiyorum diye.Ama hastaneden çıkınca yavaş yavaş artmaya başladı bol bol su iç. Bugün 3 haftalık olduk biz.Şu an iyiyiz.Bir de başta bi göğsümü emmedi ondan sıkıntı yaşadım.

Yok eklememek gerekiyor. Kardeşimde sağıyorda. Her sağdığını ayrı koyuyor küçük şişelerde. Benmari ısıtıp veriyor. Isıttığı artarsa onu bi daha vermiyor, döküyor

Kızlar slm.bugün 15 günlük olduk.uzun süredir yazamadim. sarılık vardı kızım da 4 gün hastane de yattık çıktık.şimdide idrar yolu enfeksiyonu var kızım da antibiyotik tedavisi uygulanıyor. 2 gündur yine yatıyorz ve 3 gün daha yatacağız.dua edin kızlar inşallah iyileşir kızım

Yok eklememek gerekiyor. Kardeşimde sağıyorda. Her sağdığını ayrı koyuyor küçük şişelerde. Benmari ısıtıp veriyor. Isıttığı artarsa onu bi daha vermiyor, döküyor
Annladm cnm.saol cok az dokmustm zaten bu seferlik bise olmaz sanirim. Hepsini ayni isiya getirip birlestiriyim o zaman

Allah acil şifalar versin...

Cnm bi de misal 5 de verdim meme 6 a kadar emdi nerdeyse uyuyo şimdi tekrar 7 de mi kaldırayım 8 mi?? Mama 1 kere verdim öğlen 2 de duruo şimdi .çok vermeme gerek yok değil mi o zaman.voltaren fitil verdi mi doktor sana da

M
bence kilo alımına bakarak mama verme kararını al canım mutlu bebek olmasına aldanma gelişmesi yavaşlamasın hiç,, ben de günde en az iki kere vermek zorunda kalıroum sütüm yetmiyo
Ama veren anneler biberon kullanıyor. Musunuz

geçmiş ol
geçmiş olsun canım
analı babalı büyütsün rabbim
kaç kg doğmuştu bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…