• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar ben kızımı kucağıma aldım şükürler olsun darısı bekleyenlere...çok kolay bir Doğum olmadı ama inatla normal doğumu başardık...
Müsait olunca hikayeni bekliyorum.ayni tarih bizimki :) bende de kasılma ve bel.agrosi var ama şiddeti ve süresi yok denecek kadar az dun geceden beri :/ yarın ola hayrola :/

image.jpeg image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Aralık anneleri bu sütyenden kullananınız varmı acaba? Memnunmusumuz? Ayrı ayrı çıtçıtlı ama ikisi birden açılıyorsa kötü.

Benim kizimda 70 ml anne sutu emiyor bazen yetmeyince gunde bir kerede olsa mama veriyorum ama herzaman ihtiyac duymuyoruz cok sukur
Sanırım biz annelerin çoğunluğunun sıkıntısı süt :( ben de boyun eğecek gibi duruyorum çünkü bugün bebeğime az bir miktar verdim beni emdikten sonra hem deneme amaçlı uyudu baya uzun bir süre. Şimdi yatarken de veriyim diyorum yine aynı şey olur da uyanmazsa sütümün yetmediğine inanıcam artık:KK14::KK61:

Kizlar bebegim guzel emiyor ama goguslerim cok sert buna ragmen sanirim yinede tamamini boslatamiyor.tamaminin bosaldigini nasil anliyorsuniz? Bende pompa da yok bu sekilde mastit filan olurmu yum? sutu pompayla sagip vermekte hic istemiyorum aslinda ama hasta olmatansa bi pompa edinirim:(

Ben 30 cc den fazla vermiyorum.Kaşıkla uzun sürüyor ama gercekten açsa uyumuyo benimki.Siringayla bi seferde cok gidiyo nefes borusuna kaciyo bazen korkuyorum o yüzden ondan da.biberon veriyorsan da doğal akış biberonu al bence.anne göğsü gibi kendi çekince gelsin hazıra alismasin o zaman seni birakmaz.

Hastanede kaldığım iki günde mesut bey ve polat bey muayene etmisti. Sarılık kontrolüne gittiğim gün ikisinin de muayenesi yoktu.Irfan huseyin bey var ona gitmistim o bos diye.1 aylık kontrolunde üçünden birini secip devam ederim artik.
Siringayla veriyorum .kasik çay kaşığı olur mu

Toplamda 5 defa oldu yaaa 10 dk da bir napim gercekmi degil mı anlamak için akıl verin :( çok sancı yok adet sancısindqn az annem uyuyo oda tedirgin yazarken hapsuruyorum bi anda kemiklerime bişey vurdu ayy dedim uyandı kadın :((( üzüldüm daha diyemedim düzenli 10 dk da bir gelio diye :(( uyusam mı acaba tedirginlik ten uyuyamiyorum artarsa doğum sa gece bebeğinde uyuyor kardeşin geleceğini hastahane ye gideceğimi nasıl anlatırım :(

Toplamda 5 defa oldu yaaa 10 dk da bir napim gercekmi degil mı anlamak için akıl verin :KK43: çok sancı yok adet sancısindqn az annem uyuyo oda tedirgin yazarken hapsuruyorum bi anda kemiklerime bişey vurdu ayy dedim uyandı kadın :KK43:(( üzüldüm daha diyemedim düzenli 10 dk da bir gelio diye :KK43:( uyusam mı acaba tedirginlik ten uyuyamiyorum artarsa doğum sa gece bebeğinde uyuyor kardeşin geleceğini hastahane ye gideceğimi nasıl anlatırım :KK43:
Onemli olan duzenli gelmesi diye okuyorum hep siddeti zamanla artiyormus. Agri esigide kisiselmis. Cok yogun hissetmeyen kisiler var. Birde belden baslayip gobek kasik olmali deniyor. Alt karindaki sanci yalanciymis.Bi kalkip dolan istersen yada pozisyon degistir. Devam etmezse yalanci deniyor. Devam edersede haber ver herkese 1 kere doguruyorsun yahu :)

Sanırım biz annelerin çoğunluğunun sıkıntısı süt :KK43: ben de boyun eğecek gibi duruyorum çünkü bugün bebeğime az bir miktar verdim beni emdikten sonra hem deneme amaçlı uyudu baya uzun bir süre. Şimdi yatarken de veriyim diyorum yine aynı şey olur da uyanmazsa sütümün yetmediğine inanıcam artık:KK14::KK61:
malesef cnm ac kalmalarindan iyi.. gun boyu hep anne sutu veriyorum ama gece bazen yetmiyor ve mama vermek zorunda kaliyorum :( keske gerek olmasa.. ama naapalim

Kızlar akşam 8de başladı çok hafif hafif sancılarım.adet sancisi gibi 10 15dk da bi girip cikiyodu.gecete doğru fazlalaşmisti sancım .yattim uyudum uykumdan uyandirmaya başladı sancılar.kalktik hastaneye gittik 1 2cm açıklığım vardı bekliycez dediler bana gez yūrū 1 buçuk saat dediler gezdiik annemle hastane içinde dışında derken yine açılma fazla olmamıştı.kahvalti yap gel dediler.yaptim geldim nst ye bağlandim 1saat ,ama o ara sancilarim çoğalmişti hatta gezerkende zorlaniyordum.sabah 9bucuklarda ebe kontrol etti 5cm açıklık olmuştu dogumhaneye girdik orda 45dk da doğdu kendi sancımla.tabii benim bebek son ana kadar yukardaydı oyūzden zorlandım ve son anın sancıları çok kötūydū.çok şūkūr yırtığîm veta dikişim yok oğlumda iyi hamd olsun.kurtuldum şūkūr.darısî doğurmayanlarin başına...
hayırlı olsun canım dikiş yırtık olmasın diye önerin var mı

arkadaslar ıyı aksamlar bu gogusler benı mafettı kızım emmek ıcın ısteklı ama ucunu almayı beceremıyor sonra basıyor bagırtıyı zaten yaraları hıc soylemıyorum bıle lansınoh surdum hıc etkısı olmadı sımdıde goguslerım agırlasmaya basladı ve sızlıyor sut gelmeye basladı sanırsam napcam bu durumda agrıyı gıdermek ıcın bır akıl verebılırmısınız napcagımı sasırdım psıkolojım bozulmaya basladı:KK43: ucuncu gunum sezeryanda masallah ne agrım vr ne bısey ama bu goguslerden cektıgımı hc br seyden cekmedım noglur yardımcı olabılırmısnz

Kizlar bebegim guzel emiyor ama goguslerim cok sert buna ragmen sanirim yinede tamamini boslatamiyor.tamaminin bosaldigini nasil anliyorsuniz? Bende pompa da yok bu sekilde mastit filan olurmu yum? sutu pompayla sagip vermekte hic istemiyorum aslinda ama hasta olmatansa bi pompa edinirim:KK43:
Geçmiş olsun arkadaşlar. Farklı pozisyonlarda emzirip boşaltmak lazım yada pompa ile. Duşta da elinizle sağabilirsiniz masaj yaparak. Daha küçükler tam boşaltamayabilirler, kalmaması lazım sütün.

Eklentiler

• emzirme-pozisyonlari-1.jpg
    emzirme-pozisyonlari-1.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 60
  • arkaya-yaslanarak-emzirme.png
    arkaya-yaslanarak-emzirme.png
    21 KB · Görüntüleme: 58
Huu huuu duyduk duymadik demeyin
Bende doğurdum Allaha sukurler olsun :KK200::halay::KK73:
Normal dogum oldu.
Bunun disinda ki tüm ayrıntıları daha sonra yazacağım inşallah.
Darisi bekleyen tüm hamilelerin başına
Hayırlı olsun, gözün aydın. ALlah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Onemli olan duzenli gelmesi diye okuyorum hep siddeti zamanla artiyormus. Agri esigide kisiselmis. Cok yogun hissetmeyen kisiler var. Birde belden baslayip gobek kasik olmali deniyor. Alt karindaki sanci yalanciymis.Bi kalkip dolan istersen yada pozisyon degistir. Devam etmezse yalanci deniyor. Devam edersede haber ver herkese 1 kere doguruyorsun yahu :)
uyuya kalmışım sindi sizi var kasiklarimda kasılma yok :/ normal doğum sancısını bilmiyorum hiç su an sadece tuvalete gidesim var gibi ağrım var :/

Huu huuu duyduk duymadik demeyin
Bende doğurdum Allaha sukurler olsun :KK200::halay::KK73:
Normal dogum oldu.
Bunun disinda ki tüm ayrıntıları daha sonra yazacağım inşallah.
Darisi bekleyen tüm hamilelerin başına
Gozun aydinn. Saglikla buyusun minnos.
uyuya kalmışım sindi sizi var kasiklarimda kasılma yok :/ normal doğum sancısını bilmiyorum hiç su an sadece tuvalete gidesim var gibi ağrım var :/
Hadi hayirlisi olsun bakalim devam edicekmi.

Back