2016 Aralık Anneleri

Icini ferah tut canim. Sezeryani dusunme. Hakkimizda hayirlisi. Benim sancim 35 de basladi. Dr istirahat verdi. Nezaman ufaktan bir hareketlensem hemen kasilmalar basliyor. Senin tam tersinim. Genelde bacaklari uzatip oturuyorum :)

Kizlar sezeryanda bantiniz alindiktan ne zamn sonra dus aldiniz bugun benim 4.gun alindiktan sonraki ?0

Ne yaptın var mı gelişme? Yeni gördüm yazdıklarını
DÜZENE girdiyse doğum sancısdır. Şiddetine takılma. Son ana gelince şiddetleniyor. 5 dakikaya düşene kadar bekle istersen hem emin olursun, vaktide yaklaşmış olur...

Kizlar sezeryanda bantiniz alindiktan ne zamn sonra dus aldiniz bugun benim 4.gun alindiktan sonraki ?0
Bandı hastaneden taburcu olurken çıkardılar bi sprey siktilar artık duş alabilirsin dediler ve doktorum her gün duş alacaksin dedi.Bazen vakit bulamıyorum açıkçası her gün. Sadece yara yerimi ılık suyla yikiyorum o zamanlarda.

Banada 2 3 gun sonra dedi ama korkuyorum bise olmuyo demi yikaninca su degince iltihap falan cok korkuyorum ya

Birsey olmaz canim :) Banyonu yapabilirsin. Doktorum bepanten merhem vermisti izleri kaybolsun diye. Ben de senin gibi tedirgin oluyordum banyoya girmeden once onu suruyordum. Boylece su ile temas minimum oluyordu :)

Banada 2 3 gun sonra dedi ama korkuyorum bise olmuyo demi yikaninca su degince iltihap falan cok korkuyorum ya
Yok canım hiçbir şey olmuyor hatta duş aldıktan birkaç gün sonra kontrole gitmiştim doktorum gayet güzel iyileşmesi demişti

Benim su geçirmez bant vardı bir gün sonra banyo yap dedi 5 gun sonrada gittim onu çıkardı normal pansuman yaptı 2 gun sonra da çıkardım
Bnada yptilar yptim ertesi gun sonra kldirinca 2 3 gun snra yp dedi
Bnada sprey fln yptilar bugun ypim bari
Günaydınn kızlar
Listeye eklemediklerim
Bilgilerini yazarsa ekleyim :)
Doğum şekli kilosu boyu
Zorunlu sezercik
3650 52 cm 13.12.16
Birsey olmaz canim :) Banyonu yapabilirsin. Doktorum bepanten merhem vermisti izleri kaybolsun diye. Ben de senin gibi tedirgin oluyordum banyoya girmeden once onu suruyordum. Boylece su ile temas minimum oluyordu :)

Yok canım hiçbir şey olmuyor hatta duş aldıktan birkaç gün sonra kontrole gitmiştim doktorum gayet güzel iyileşmesi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…