Evet çok şükür bırakır bni diye düşündümBiberonla mi veriyorsun cnm
Aramizda 1 gun var .ben de hqlen dogum belitileri başlamış degil yuruyus yaparken biraz karnimin alt tarafi sertlesiyir kasiklarimda agri oluyor ama rahatsiz edici boyutta degil dinlenince geciyor. Gun boyu da evde ev isi yapiyorum izne ayrildigimdan beri bacaklarını uzatip tv karsisinda keyif yaptigim olmadi. Acaba ben mi anormalim . Hic acilma belirti olmayip sonu sezaryanla bitsin istemiyorum
Canım c.tesi sezaryen oldum doktorum salı günü bandı çıkar duş al demişti. Duş Alsan olur aslındaKizlar sezeryanda bantiniz alindiktan ne zamn sonra dus aldiniz bugun benim 4.gun alindiktan sonraki ?0
İstediğin zaman yapabilirsin canimKizlar sezeryanda bantiniz alindiktan ne zamn sonra dus aldiniz bugun benim 4.gun alindiktan sonraki ?0
Ne yaptın var mı gelişme? Yeni gördüm yazdıklarınıKizlar sabah saat sekizden beri duzenli duzensiz sancilarim var. Sancilar dayanilabilir derecede nefes ile atlatabiliyorum. Su an 3 keredir her yedi dakikada bir geliyor. Sozce hastaneye basvurmalimiyim? Yoksa bekleyommi daha ? Bu sancilar dogum sancisi olamaz gibi geliyor bana cok hafif gibi. Ama saat sabah sekizden beri kesilmedigi icin acaba mi diyorum.
Hayırlı olsun. Allah Sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben bugün doğum yaptım.spinal ile.ilk önce çok korktum ama şükür iyiyim saat 15:30 oğlum doğdu.3750 gr,52 cm.şükür çok sağlıklı
Iki gun oncesine kadar ben de bi atlatsaydik diyordum ama agrilarim artinca artik hayirlisi nasilsa oyle olsun demeye basladim. Esime sorsan sık disini ocak bebegi olsun diyor. Gel son iki haftayi da sen tamamla diyesim var
Canım c.tesi sezaryen oldum doktorum salı günü bandı çıkar duş al demişti.
Duş Alsan olur aslında
İstediğin zaman yapabilirsin canim
Benim su geçirmez bant vardı bir gün sonra banyo yap dedi 5 gun sonrada gittim onu çıkardı normal pansuman yaptı 2 gun sonra da çıkardımBanada 2 3 gun sonra dedi ama korkuyorum bise olmuyo demi yikaninca su degince iltihap falan cok korkuyorum ya
Bandı hastaneden taburcu olurken çıkardılar bi sprey siktilar artık duş alabilirsin dediler ve doktorum her gün duş alacaksin dedi.Bazen vakit bulamıyorum açıkçası her gün. Sadece yara yerimi ılık suyla yikiyorum o zamanlarda.Kizlar sezeryanda bantiniz alindiktan ne zamn sonra dus aldiniz bugun benim 4.gun alindiktan sonraki ?0
Ne kadar da ince fikirli oluyorlar bazen...
Benim sezeryan oldu 3500 kilosu 52 cm boyu :)Günaydınn kızlar
Listeye eklemediklerim
Bilgilerini yazarsa ekleyim :)
Doğum şekli kilosu boyu
Banada 2 3 gun sonra dedi ama korkuyorum bise olmuyo demi yikaninca su degince iltihap falan cok korkuyorum ya
Yok canım hiçbir şey olmuyor hatta duş aldıktan birkaç gün sonra kontrole gitmiştim doktorum gayet güzel iyileşmesi demiştiBanada 2 3 gun sonra dedi ama korkuyorum bise olmuyo demi yikaninca su degince iltihap falan cok korkuyorum ya
Canım ben sonradan geldiğim için adım yok ama ekleyebilirsen sezaryen 50cm 3700Günaydınn kızlar
Listeye eklemediklerim
Doğum şekli kilosu boyu
Bnada yptilar yptim ertesi gun sonra kldirinca 2 3 gun snra yp dediBenim su geçirmez bant vardı bir gün sonra banyo yap dedi 5 gun sonrada gittim onu çıkardı normal pansuman yaptı 2 gun sonra da çıkardım
Bnada sprey fln yptilar bugun ypim bariBandı hastaneden taburcu olurken çıkardılar bi sprey siktilar artık duş alabilirsin dediler ve doktorum her gün duş alacaksin dedi.Bazen vakit bulamıyorum açıkçası her gün. Sadece yara yerimi ılık suyla yikiyorum o zamanlarda.
Zorunlu sezercikGünaydınn kızlar
Listeye eklemediklerim
Doğum şekli kilosu boyu
Birsey olmaz canim :) Banyonu yapabilirsin. Doktorum bepanten merhem vermisti izleri kaybolsun diye. Ben de senin gibi tedirgin oluyordum banyoya girmeden once onu suruyordum. Boylece su ile temas minimum oluyordu :)
Yok canım hiçbir şey olmuyor hatta duş aldıktan birkaç gün sonra kontrole gitmiştim doktorum gayet güzel iyileşmesi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?