Geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün işşallahKızlar ben bugün doğum yaptım.spinal ile.ilk önce çok korktum ama şükür iyiyim saat 15:30 oğlum doğdu.3750 gr,52 cm.şükür çok sağlıklı
Kullanır mıyım kullanmazmıyım bilmiyorum aslında şimdilik emiyo ama çok kısa surelerle emiyo uyuyo emiyo uyuyo sagsam acaba artar mı sutum diyorum...elektrikli de çok pahalı bu aralar her gün dolu masraf çıkıyo zaten bide onu aldırmak istemedim
Merhaba. Benim cuma akşamı nişanım gelmişti az miktarda.Cumartesi şiddetli bel ağrısı çekmeye başladım pazar geçmeyince nst ye gttim. Çok çok az sancı çıktı açıklık da yoktu.doktor yatış verdi ertesi gün 11 de alıız dedi ama gece 12 de sancım başladı 10 dkda birden 5 dklara düşmeye başlayınca acil epidural sezeryan oldum :)
Geçmiş olsun cnnm allah anali babali buyutsun .suni sanci niye denemefiler ya da 1 2 saat daha niye beklemediler cnm . Normal dogum başlamış sonuçta
Kızlar ben bugün doğum yaptım.spinal ile.ilk önce çok korktum ama şükür iyiyim saat 15:30 oğlum doğdu.3750 gr,52 cm.şükür çok sağlıklı
Merhaba. Benim cuma akşamı nişanım gelmişti az miktarda.Cumartesi şiddetli bel ağrısı çekmeye başladım pazar geçmeyince nst ye gttim. Çok çok az sancı çıktı açıklık da yoktu.doktor yatış verdi ertesi gün 11 de alıız dedi ama gece 12 de sancım başladı 10 dkda birden 5 dklara düşmeye başlayınca acil epidural sezeryan oldum :)
Ya kızlar benim iki bacağımon birleştiği yer ve kuyruk sokumu acayip ağrıyor. Hele uykuydun kalkınca yada oturduğum terden kalkınca yürüyemiyorum resmen iki hafta böyle mi geçecek
Aynen kızıma hamileyken hiç yoktu böyle ağrı. Sakat gibi yürüyorum acaba Doğum yaklaşma belirtisi mi bilemedim de. Zaten uykudan uyandığımda inanılmaz baş ağrım oluyor onu da anlamış değilim. Su son 2 haftayı bi atlatsaydıkGecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Gozumu kirpmiyorum agridan. Gunduzleri gezinirken daha da bi cok agriyor. Ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorumHer hamilelik farkli derlerdi dogruymus. Su anda belim sirtimdan asagi kadar kopiyor, diger yandan adet olacakmisim gibi karnim sancili. Ocaga yetismem gibi geliyor.
Aynen kızıma hamileyken hiç yoktu böyle ağrı. Sakat gibi yürüyorum acaba Doğum yaklaşma belirtisi mi bilemedim de. Zaten uykudan uyandığımda inanılmaz baş ağrım oluyor onu da anlamış değilim. Su son 2 haftayı bi atlatsaydık
buna birde basen ağrısı ekle iç bacak dış bacak ve kuyruk sokumu iki haftadan fazla oldu belki ve artarak devam ediyor sağ basenimde damar ağrısı yürürken hiç geçmiyor nerdeyse ben de doğum yakın mı acaba dedim doktor çok beklersin dedi :))) inş bu sancılar dogumun kolay geçmesine sebep olur çocuk kaç kilo ?Ya kızlar benim iki bacağımon birleştiği yer ve kuyruk sokumu acayip ağrıyor. Hele uykuydun kalkınca yada oturduğum terden kalkınca yürüyemiyorum resmen iki hafta böyle mi geçecek
Benimde oyle ozellikle sol tarafim cok fena. O tarafa yattiysam bir sabah vinc ile kaldiracaklar tutulup kaliyorum.Ya kızlar benim iki bacağımon birleştiği yer ve kuyruk sokumu acayip ağrıyor. Hele uykuydun kalkınca yada oturduğum terden kalkınca yürüyemiyorum resmen iki hafta böyle mi geçecek
Iki gun oncesine kadar ben de bi atlatsaydik diyordum ama agrilarim artinca artik hayirlisi nasilsa oyle olsun demeye basladim. Esime sorsan sık disini ocak bebegi olsun diyor. Gel son iki haftayi da sen tamamla diyesim var
Aynı tarif ettiğin gibi işteeee aynı. Benim Zaten sezeryan olacak da artık bitsin diyorum 35+1 de 3 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum valla 37 de randevum varbuna birde basen ağrısı ekle iç bacak dış bacak ve kuyruk sokumu iki haftadan fazla oldu belki ve artarak devam ediyor sağ basenimde damar ağrısı yürürken hiç geçmiyor nerdeyse ben de doğum yakın mı acaba dedim doktor çok beklersin dedi :))) inş bu sancılar dogumun kolay geçmesine sebep olur çocuk kaç kilo ?
Benim eşim korkusundan laf edemiyor. Çünkü görüyor be çektiğimi yürümesi Yatması oturması kalkması hepsi o kadar zorlaştı ki birde 3.5 yaşında ki kızımın Nazını ekle :/ adam zaten beni kutsal varlık olarak görüyor su an. Sen çok güçlü bi kadındın diye geziyor acıyo bana :)) cuma kontrolüm var alalım dese Yok demem bende :/ B Beyaz KamelyaBenimde oyle ozellikle sol tarafim cok fena. O tarafa yattiysam bir sabah vinc ile kaldiracaklar tutulup kaliyorum.
Sabahlarida acilana kadar penguen gibi yuruyorum.
onlar icin hava hos tabi. Son hafta bildigin baska bir boyuta gecti is. Allah saglikla kavusturmayi nasip etsin bu kadar isteyip olmayan var cok sukur diyip sikayet etmek istemiyorum ama anladiniz siz
Benim eşim korkusundan laf edemiyor. Çünkü görüyor be çektiğimi yürümesi Yatması oturması kalkması hepsi o kadar zorlaştı ki birde 3.5 yaşında ki kızımın Nazını ekle :/ adam zaten beni kutsal varlık olarak görüyor su an. Sen çok güçlü bi kadındın diye geziyor acıyo bana :)) cuma kontrolüm var alalım dese Yok demem bende :/ B Beyaz Kamelya
Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Gozumu kirpmiyorum agridan. Gunduzleri gezinirken daha da bi cok agriyor. Ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorumHer hamilelik farkli derlerdi dogruymus. Su anda belim sirtimdan asagi kadar kopiyor, diger yandan adet olacakmisim gibi karnim sancili. Ocaga yetismem gibi geliyor.
Gozun aydin cnm :)Kızlar ben bugün doğum yaptım.spinal ile.ilk önce çok korktum ama şükür iyiyim saat 15:30 oğlum doğdu.3750 gr,52 cm.şükür çok sağlıklı
Ben demistim sabret dediginde :)))Iki gun oncesine kadar ben de bi atlatsaydik diyordum ama agrilarim artinca artik hayirlisi nasilsa oyle olsun demeye basladim. Esime sorsan sık disini ocak bebegi olsun diyor. Gel son iki haftayi da sen tamamla diyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?