- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Damlayı 2 gün daha deniyip çözüm olmazsa kimyona sarılıcam çok teşekkürler canım. Cuma günü doktor kontrolümüz var bir de ona sorarım kendisi bitkisel çözümlerden yanadır.Bzde bse yapmadi cnm. Hrrgun sabah aksam cnm. Geceye denk getir aksaminkini gece rahat etsin sende et
Ewt canim dr degistik biz son 2 hafta kala doguma iyiki degistim. Basima gelenlerden sonra.Bebeğinle sağlıklı uzun ömür diliyorum canım. 34 haftalık ken bebeğim 2 700 gr di.36+2 de 2900sadece 200 gr almis. Gelişimi duracak diye endişeliyim. Sanırım sanada son haftalarda az dendi galiba değil mi.ama doğum kilosu iyi masallah
Tamam cnm.sor bakalim ne dio bnide etiketlersb artik bnde devamli giremez oldum resmen vakit yokDamlayı 2 gün daha deniyip çözüm olmazsa kimyona sarılıcam çok teşekkürler canım. Cuma günü doktor kontrolümüz var bir de ona sorarım kendisi bitkisel çözümlerden yanadır.
Bende enfeksiyon olsa anlardım diyorum doktorumada güveniyorum ama ne bileyim şaka gibi derken başımıza gelmesin23.gündeyiz aynı durum bende de mevcut. Benim annem de aynısını söylüyor. Enfeksiyon olsa hissederdim Doktoruma güvendiğim için sorun yapmadım ben. Tv ve internet abartıyor canım ama doktorunu ara istersen için rahatlasın
Tabiki haberdar ederim canım.Tamam cnm.sor bakalim ne dio bnide etiketlersb artik bnde devamli giremez oldum resmen vakit yok
Haklısın canım da 40a kadar normal gözüyle bakıyorum ben. Bir de içimizde bir şey unutsalar ateş, sancı yapar. Hiç strese sokma kendini her şey normalBende enfeksiyon olsa anlardım diyorum doktorumada güveniyorum ama ne bileyim şaka gibi derken başımıza gelmesin
Kullanır mıyım kullanmazmıyım bilmiyorum aslında şimdilik emiyo ama çok kısa surelerle emiyo uyuyo emiyo uyuyo sagsam acaba artar mı sutum diyorum...elektrikli de çok pahalı bu aralar her gün dolu masraf çıkıyo zaten bide onu aldırmak istemedimCanim manuelde alsan iyi bi marka al derim ama elektrikli tavsiyemdir zira manuel aldim sifir sagma yapti hc ise yaramadi 2.5 ay olmustu alali sinjrlendim aldigim adama yazdim oda beni utandirdi :) urunu gndermenjze gerek yok parayi yatiriorum dedi yatirdi geri. Gazida eger cocuk toplanp bi top oluyosa yani popoyu cikariosa disari ve kizarip agliosa gazdir. Yada emzirdin alti temiz agliosa gazi vardir
Biberonla mi veriyorsun cnmGazdan konuşulmuş
Biz maflor ve nurse harveys kullanıyoruz
Masaj yapıyorum ve ufak havlu ısıtıp karnına doluyorum
Bazı akşamları mememde sütkalmadığını düşünüyorum
Doktora sordum 1 kere mama verebilirsin dedi
Evolvia vermeye başladım
Şimdilik bu kadar
Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?
Canım kan mı yoksa içinde kalan kan pıhtısı mı atıyor? Ben de başta kan sanmıştım ama dikkatlice bakınca içerde ufak bir kan pıhtısı kalmış ondan geliyormuş kabuk ve kahverengi leke. 2.yıkanışında o da eridi şimdi bir şey kalmadı.
Evet kullanıyorum. Olumsuz bişey mi duydun?
Kullanır mıyım kullanmazmıyım bilmiyorum aslında şimdilik emiyo ama çok kısa surelerle emiyo uyuyo emiyo uyuyo sagsam acaba artar mı sutum diyorum...elektrikli de çok pahalı bu aralar her gün dolu masraf çıkıyo zaten bide onu aldırmak istemedim[/QUOTE
Aynen valla ne kdr masraf cikiyo olur olmaz. Ama lansinoh tek gogus elektrikli 150 lira cnm.ben ondan alcam.
Endişelenme canım o parça da birkaç güne düşer. O parça varken doktora gitmiştik bir problem yok yıkayabilirsiniz demişti.Benim de göbeği düşeli 1 hafta oldu ama bi parçası içeride kalmış gibi.Beline ısıtıp bez sariyorum biraz ona kanlı parça yapışmış düşmüştü ama hala içinde var.Endiselenmeli miyim bilemedim zamanla o da kopar diye düşünmüştüm ben
Her konuda herkes her şeyi söylüyor.Uyutuyormus çocuğu sersem yapiyormus doktor 3 dediyse sen 1 ver düzenli verme vs diyenler oldu.Ama kötü bişey olsa doktor niye versin ki..Kulak tıkamak lazım.
Emziriyor musun?Kizlar sezeryan olali 20 gün oldu. Akıntım simsiyah kan geliyo. Bu kadar siyah olmasi normal mi ya?
Su gibi bi belirti yoksa sabahi bekle derim dayanilmayacak durumda doğum sancısı oluyo ama mutlaka başka bi belirti de verir kanlı akinti şu gelmesi falan bebgin hareketlerinide kontrol etmeyi unutmaKizlar sabah saat sekizden beri duzenli duzensiz sancilarim var. Sancilar dayanilabilir derecede nefes ile atlatabiliyorum. Su an 3 keredir her yedi dakikada bir geliyor. Sozce hastaneye basvurmalimiyim? Yoksa bekleyommi daha ? Bu sancilar dogum sancisi olamaz gibi geliyor bana cok hafif gibi. Ama saat sabah sekizden beri kesilmedigi icin acaba mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?